Şükür açlığı da gördük

2. çocuk kazayla mı oldu yoksa bilinçli mi
Çocuklarını hiç kucağına alıp sevmiyor mu akşam eve gelince mesela
Ya da çocuğunuz babasından bir şey istemiyor mu
Ben ıkı cocuğumu da ısteyerek güle oynaya yapmadım.bırıncısınde 6 ay ağladım öğrendiğimde 2,5 aylıkdı duşun 8,5ay doguma yakın kabullendim.Ve ıkıncısını ogrendıgımde yıne kavgalıydık.Hamıle halımle benı tek basıma bırakıp oğlumu da alıp tatıle gıttı dıgerlerıyle.Sonuc hamılelıklerım lohusalıgım hep aglayarak geçtı.Cocuklarını 5 dk sevıyor sonra televızyon.Oglum herseyın farkında ıstemıyor o da.Istedıklerıne de yok dıyor zaten

şimdi ben anlamadım..siz adamdan para istiyorsunuz da vermiyor mu? alışveriş yap diyorsunuz da yapmıyor mu?
yoksa kendi kendinize adam trip atıp çocukları aç ı koyuyorsunuz??yani adam dışarda iyiyp geliyor ,evde çocuklar aç siz de öyle duruyor musunuz?algılayamıyorum bi türlü...
ya da konuşuyorsanız adam almam mı diyor???
siz her 2 dıurumda da adamı eve nasıl alıyorsunuz??

trıp atıyorsunuz anladıgım kadarıyla
dılencılık yapmak degıl sız evde yemek yok meyve yok dıyemıyorsanız adamda almıyorsa
adam sıze bılerek ısteyerek ac bırakıyormus gıbı yazmasanıza bızıde uzuyorsunuz ramazan ramazan oruclu kafamızla

adam her ne sebebten bılmıyorum almıyor ama sızde ıstemıyorsunuz yahu adam meyve bıttı yag bıttı su bıttı ne bılım yogurt yok
cesmedenmı su ıcıyorsunuz
Evet melegımın yoğurt yemesı gerekıyor süt almıyor oğlum meyve yıyemıyor gece su bıttı.Bıle isteye degıl de ne sız adını koyun.Aksama kadar evde 3 kişi Dolap boş bılmem kı ıstemedıgım ıcın ben mı sucluyum

Evet melegımın yoğurt yemesı gerekıyor süt almıyor oğlum meyve yıyemıyor gece su bıttı.Bıle isteye degıl de ne sız adını koyun.Aksama kadar evde 3 kişi Dolap boş bılmem kı ıstemedıgım ıcın ben mı sucluyum
üzgünüm ki evet..çocuğum açken ben gurur yapamam..
adam hödüğün önde gideniyse,kendiliğinde düşünmüyorsa ben isterim..hatta istemekle kalmam alırım..bir şelilde alırım..vermiyorsa da eve sokmam..ayrıca boşansanız ne farkı oalcak ki bu kadar ısrracısınız..adam babalık da yapmyıor diyorsunuz ,sonra da çocuğum anne babalı büyüsün diye ısrar ediyosunuz.. bu şekilde de babası yok ki..

şimdi ben anlamadım..siz adamdan para istiyorsunuz da vermiyor mu? alışveriş yap diyorsunuz da yapmıyor mu?
yoksa kendi kendinize adam trip atıp çocukları aç ı koyuyorsunuz??yani adam dışarda iyiyp geliyor ,evde çocuklar aç siz de öyle duruyor musunuz?algılayamıyorum bi türlü...
ya da konuşuyorsanız adam almam mı diyor???
siz her 2 dıurumda da adamı eve nasıl alıyorsunuz??
Bı kere para vermıyor aylardır.Kendısı ekmek dahıl olmak üzere ne gerekıyorsa alıyordu.Bı gece sahura kalkmadım eritesi gunü alışveriş günüydü almadı 10 gündür böyle.
Eve almamak gıbı şansım yok.kapıyı kırar yıne gırer.Kılıdı degıstırsem polısle gelır actırır.Anlayamamanız normal.Tum bunlar zamanında benım de duyup anlayamadığım seylerdı.Ne duyarsa basına mı gelır bı ınsanın buna da şaşıyorum.
Yanı duyardım şükür ederdim böyle yapmıyor.Tek tek hepsini yapıyor.

Sımdı psıkolojık,fızıksel,bıyolojık ,maddı,manevi sıddetın herturlusunu gormuş bırı olarak burada ne ısım var dıyorum Cevabını bulunca burda olmam ıhsallah

Bı kere para vermıyor aylardır.Kendısı ekmek dahıl olmak üzere ne gerekıyorsa alıyordu.Bı gece sahura kalkmadım eritesi gunü alışveriş günüydü almadı 10 gündür böyle.
Eve almamak gıbı şansım yok.kapıyı kırar yıne gırer.Kılıdı degıstırsem polısle gelır actırır.Anlayamamanız normal.Tum bunlar zamanında benım de duyup anlayamadığım seylerdı.Ne duyarsa basına mı gelır bı ınsanın buna da şaşıyorum.
Yanı duyardım şükür ederdim böyle yapmıyor.Tek tek hepsini yapıyor.

Sımdı psıkolojık,fızıksel,bıyolojık ,maddı,manevi sıddetın herturlusunu gormuş bırı olarak burada ne ısım var dıyorum Cevabını bulunca burda olmam ıhsallah
çocuklar aç dolapta birşey yok çıkıp alalım dediğinizde ne diyor yani???

allah akıl fikir versin diyeceğim ama bu saatten, bu yaştan sonra verse ne olacak? vijdansız.

üzgünüm ki evet..çocuğum açken ben gurur yapamam..
adam hödüğün önde gideniyse,kendiliğinde düşünmüyorsa ben isterim..hatta istemekle kalmam alırım..bir şelilde alırım..vermiyorsa da eve sokmam..ayrıca boşansanız ne farkı oalcak ki bu kadar ısrracısınız..adam babalık da yapmyıor diyorsunuz ,sonra da çocuğum anne babalı büyüsün diye ısrar ediyosunuz.. bu şekilde de babası yok ki..
Yok o analı babalı büyüsün cumlesı boşanma davasından vazgeçme sebebımdı.Sımdı öyle düşünmüyorum.

Hönk ?! Böyle adamın ne adamlığı adamlıktır, ne orucu oruçtur, ne kocalığı kocalıktır, ne babalığı babalıktır.. Yol verin gitsin.. Zaten varlığı ile yokluğu birse evliliği sürdürmenin bir mantığı da yok..

allah her kula vicdan versin, sorumluluklarını yerine getirmeyen, allahın emanetlerine hıyanet eden birisiymiş eşiniz.
allah size yardım etsin, boşanma yanlısı değilim, sabra inanırım fakat sizin durumunuzda olsam "yuvam yıkılmasın" diyemezdim, zira ortadaki yuva olsa bir baba böyle vicdansız olamazdı!
size destek olabilecek, eşinizi uyaracak kimse yok mu? boşansanız aileniz destek olur mu? hem eş hem de anne duygularınız örseleniyor, allah kolaylık versin.

allah her kula vicdan versin, sorumluluklarını yerine getirmeyen, allahın emanetlerine hıyanet eden birisiymiş eşiniz.
allah size yardım etsin, boşanma yanlısı değilim, sabra inanırım fakat sizin durumunuzda olsam "yuvam yıkılmasın" diyemezdim, zira ortadaki yuva olsa bir baba böyle vicdansız olamazdı!
size destek olabilecek, eşinizi uyaracak kimse yok mu? boşansanız aileniz destek olur mu? hem eş hem de anne duygularınız örseleniyor, allah kolaylık versin.
Evet uyaracak bırı var ama her defasında ben bırılerının kapısına gidip aglamaktan utanıyorum.Bunu da astık dıyelım yarın başka bı şey başka seklisekli

Hic mi iyi gunleriniz olmadi.Ne biliym 3-5 yıl kiyafet almasam yine idare ederim.Hiç mi para biriktirmediniz yada kredi kartıniz filan da mi yok .Takılarıniz filan .
Anlaşilası bir durum gibi değil.
Yine de dünya bu olmayacak şey yok.

Hiç bir kavganın tek taraflı olmadığına eminim...kendiminkiler de dahil...

Bütün malları beraber yapmışsınız adam başta zengin değilmiş...neden senin maçında gözüm yok deyip bastın ki imzayı?

Ver adamın eline ihtiyaç listesini şu şu şu alınacak diye, o zaman ben bunları almam aç kalın mı diyor?

Bu kadar para pulun içinde iyi zamanlarinizdan kalma bi kredi kartı da mı yok?git al çocuklara kıyafet....

Eve yiyecek almayan adam tatil planını nasıl yapıyor? Ne yani tatilde tika başa yiyin eve gidince zirnik yok mu diyor?

50 yaşında bi adam (işveren yanında) ne iş yapıyor da 20 bin kazanıyor cidden merak ettim....

evet cocukları ac bıraktıgın ıcın sende suclusun valla bana gore kusura bak ya da bakma

boşanma davasından vazgecırdı 20 gun o zaman 3 yasındakı oğlumu kaçırdı.Sans ver dene dedıler barıştım zaten cocuk aılede büyüsun ısteyen bırıyım.Benım hayatımın ne değeri var oğlumun çatısı bır olsun dedım.Mal ayrılığını da al paranı basına çalı derdim para degıl demek ıcın yaptım.
Hepsı gercek ve gerçeklerın cok azı.Hem canım ınsan durduk yerde bakın halım ne harap hadı bana acıyın dıye yazar mı
Ben de altında başka bısey arayan zıhnıyetı anlayamıyorum

Ben de bu kadar anormal dert varken barışan, burda dert yanacağına ailesine gidip durumu açıklamayan, polise gitmeyen zihniyeti anlamıyorum. Tamam kolay şeyler değil bunları yapmak, Allah kimseye vermesin ama amacın gerçekten sorun çözmek olsaydı başlığın da soruların da farklı olurdu zaten.
Bir de demekki açıklama yapınca yapılıyormuş. Herkes ayrı ayrı birşey soruyor. konuyu toparlamak zor. Acımasız olma gayesinde de değilim.

Neyse canım sen burda yazarak belki aç çocuklarını doyurursun. kurdeşen dökmeden birşeyler de alır giydirirsin. Biz altında birşey aramayı bırakıyoruz.
bol şans...

Sen balikesir de misin? Burda öyle o paraları kazanan varmiymis yahu

X