- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
-
- Konu Sahibi bitane2014
Bır yıl önce cocuğumuz analı babalı büyüsün dıye boşanma davasından vazgecırdı.Daha fazla ezıyet etmek ıcın bır de mal ayrılıgı sozlesmesı ımzalattırdı.
Tatil derken sadece oğluma üzülüyorum öyle ıstıyordu kı ve ıkımızı bırarada tutmaya öyle çalışıyor kı Kızım sımdılık cok farkında degıl tabı tüm hüznümü alıyor emerken.Iste yılda 10 gun mutlu oluyorduk.Mutlu olmaya ıhtıyacımız varArkadasım aciz diyosun tatil diyosun sen de bi garipsin. Benim kızım varlık içinde yokluk çekse biri bu şekilde eziyet etse ehhh başlarım böyle hayata der babamın evine giderim. Hic olmazsa çocuklarımın Karnı doyar. Sen tüm bunları düşünmek yerine tuh tatil diyosun
adam büyük ihtimalle parasını başkalarıyla yiyor . sizde zengin diye evlendiniz belkide .ilginç ilişkiler işte .
Evet parçasını diğer cocuklarına ve bılemedıgım kım varsa yedırıyor dogrudur.adam büyük ihtimalle parasını başkalarıyla yiyor . sizde zengin diye evlendiniz belkide .ilginç ilişkiler işte .
Elbette hem hakkınız hem de ihtiyacınız var ama alarm durumundasınız. Böyle bir ortamda olsam son aklıma gelecek şey olurdu tatil sanırımTatil derken sadece oğluma üzülüyorum öyle ıstıyordu kı ve ıkımızı bırarada tutmaya öyle çalışıyor kı Kızım sımdılık cok farkında degıl tabı tüm hüznümü alıyor emerken.Iste yılda 10 gun mutlu oluyorduk.Mutlu olmaya ıhtıyacımız var
diğer çocuklarınla ilgilenmeyecek mi bu adam ?onlarada tabiri caizse eşşek gibi bakıcak . onlar dış kapının dış mandalı mı ?senin çocuklarının canı var onların yok mu ?ben o adamın yerinde olsam 5 dakika seni tutmam yanımda . nasıl insansın sen ya ?Evet parçasını diğer cocuklarına ve bılemedıgım kım varsa yedırıyor dogrudur.
Sozlerınıze dıkkat edın bence okumadan neler yaşadığımız bilmeden nasıl ınsansın ne demek Söyle duşun evde karın ıkı küçük cocuğun var karın çalışamıyor cocuk baktığı ıcın.Ve sen diğer cocuklarına oldukça bonkör bı dedıklerı ıkı olmazkendiğer konunda eşinin başka çocukları oldğunu söylemişsin . bence anlatmadığın şeyler var .
diğer çocuklarınla ilgilenmeyecek mi bu adam ?onlarada tabiri caizse eşşek gibi bakıcak . onlar dış kapının dış mandalı mı ?senin çocuklarının canı var onların yok mu ?ben o adamın yerinde olsam 5 dakika seni tutmam yanımda . nasıl insansın sen ya ?
Elbette hem hakkınız hem de ihtiyacınız var ama alarm durumundasınız. Böyle bir ortamda olsam son aklıma gelecek şey olurdu tatil sanırım
Ayrıca yanında tutmasın dıye boşanma davası actım.Vazgecırmek ıcın ağlayan o oldudiğer konunda eşinin başka çocukları oldğunu söylemişsin . bence anlatmadığın şeyler var .
diğer çocuklarınla ilgilenmeyecek mi bu adam ?onlarada tabiri caizse eşşek gibi bakıcak . onlar dış kapının dış mandalı mı ?senin çocuklarının canı var onların yok mu ?ben o adamın yerinde olsam 5 dakika seni tutmam yanımda . nasıl insansın sen ya ?
Sozlerınıze dıkkat edın bence okumadan neler yaşadığımız bilmeden nasıl ınsansın ne demek Söyle duşun evde karın ıkı küçük cocuğun var karın çalışamıyor cocuk baktığı ıcın.Ve sen diğer cocuklarına oldukça bonkör bı dedıklerı ıkı olmazken
Evdekılere kıyafet,gıda hıcbısey almıyorsun.Dıkkat et evdekıler onun cocukları.Bana zaten bısey almamaya yemınlı.Benı geç.Oruclu ve bıze bunları yaşatıyor.Dıger cocukların haklarını savunmaya hıc kalkma canım.Onlar 20 yıl haklarını almışlar ve hala en üst sevıyeden alıyorlar
Bı arkadas yazdı narsıstlerın nasıl olduğunu Ne yapar eder kendını haklı çıkarır dıye.Ben bıle evlenırken cocuklarını bırakıp gıden anneyı suçladım nasıl bırakır dıye.Demedım kı kadına nasıl tak etmış de cocuklarını bıle gözü gormemıs gıtmışgıtmışKeske mal ayriligi anlasmasi imzalarken de "cocuklarim ilerde suclarsa" diye dusunseydiniz. Hic kimse annesini boyle birinden bosandi diye suclamaz, kendinizi kandirmayin.
Evet mırascılıgı devam edıyor.Ancak mal ayrılıgı sözleşmesini ımzalamasaydım Mırasta daha fazla hakları olmayacak mıydı? Ben mırascı degılsem öyle gıbı görünüyor.Yanı Sımdı ayrılmakla ,ölümünü beklemek arasında cocukların hakları acısından fark yoksa ona göre harekete etmeli.Tum bu sıkıntıları çekip bı de cocuklarımın hakkını dıgerlerıne hedıye edemem.Iptalı nasıl oluyorsa onu yaparım
Sozlerınıze dıkkat edın bence okumadan neler yaşadığımız bilmeden nasıl ınsansın ne demek Söyle duşun evde karın ıkı küçük cocuğun var karın çalışamıyor cocuk baktığı ıcın.Ve sen diğer cocuklarına oldukça bonkör bı dedıklerı ıkı olmazken
Evdekılere kıyafet,gıda hıcbısey almıyorsun.Dıkkat et evdekıler onun cocukları.Bana zaten bısey almamaya yemınlı.Benı geç.Oruclu ve bıze bunları yaşatıyor.Dıger cocukların haklarını savunmaya hıc kalkma canım.Onlar 20 yıl haklarını almışlar ve hala en üst sevıyeden alıyorlar
O zaman diger cocuklar en az 20 yasinda.
Siz kac yasindasiniz?
Para icin kendinizden 10 yas 15 yas buyuk , bosanmis , cocuklu adamla evlenip sonra da zonk olmussunzu gibi geldi bana biraz.
Herif onune gelenden cocuk yapiyor, yetmiyor onlari evde birakip gezip tozuyor. Bu karakterdeki bir adama para, cip diye yapisirsaniz olacagi budur. Kendi dusen aglamaz. Ilk esi niye bosamis? O kadin aptal, siz mi akillisiniz?
A anitaaa nin tespitine katiliyorum o zaman.
Yazdıklarım o kadar azı kı sızın varsayımlarınız benı güldürüyor.Parası YOKTU bız evlenırken.Ne kazandıysak ben de çalışarak oldu. Cip mevzusu da 2 yıllık bısey.Keske dedıgınız gıbı bırı olsaydım bır dediğini ıkı etmeseydım.Tek tek yazmak zorunda kalıyorum.Evlılıgımızın tek sebebi benım akılsızlıgım.10 yıldır surmesının tek sebebi korkaklıgım.Mal ayrılıgı sozlesmesı ımzaladım ben bu tur yakıştırmalar dusuncesı olmasın dıyeO zaman diger cocuklar en az 20 yasinda.
Siz kac yasindasiniz?
Para icin kendinizden 10 yas 15 as buyuk , bosanmis , cocuklu adamla evlenip sonra da zonk olmussunzu gibi geldi bana biraz.
Herif onune gelenden cocuk yapiyor, yetmiyor onlari evde birakip gezip tozuyor. Bu karakterdeki bir adama para, cip diye yapisirsaniz olacagi budur. Kendi dusen aglamaz. Ilk esi niye bosamis?
A anitaaa nin tespitine katiliyorum o zaman.
Bı arkadas yazdı narsıstlerın nasıl olduğunu Ne yapar eder kendını haklı çıkarır dıye.Ben bıle evlenırken cocuklarını bırakıp gıden anneyı suçladım nasıl bırakır dıye.Demedım kı kadına nasıl tak etmış de cocuklarını bıle gözü gormemıs gıtmışgıtmış