Şükür açlığı da gördük

Canım ben 20 yıl çalıştım.Cocuklar küçük olmasa yıne çalışırım.Hep kendı ekmegımı yedım.Sımdıkı sorun da onun ekmegını yedırmek ıstememesı.Hayat müşterek falan degıl.Tam bı tıcarethane.Verırsen alırsın.Vermezsen aç kalırsın.Şöyle keyfımce koca parası yemek hıc nasıp olmadı.Emzırıyorum hıc mı vıcdan olmaz kı bu bebek doyuyor mu dıye düşünmez?Sımdı oğlumu aldı gıttı keyfine bakıyor

ney aylık geliri 15-20bin karısı çocuğu evde aç öyle mi

aç bir boşanma davası hakkın olan nafakayı al

Bende bişey soruyum bi tanidigimin eşi butun mal varlığını başkasının üzerine geçirmiş bunu nasil ispat edebilir?

Eşi benim hiç biseyim yok diye inkar ediyormuş nafaka verecek param bile yok diyormuş
Boşanma davasından 1 yıl önce yapılan devirler (bağış) ortak mallara eklenir, 1 yıl önceyi aşan durumları ispat etmesi gerekli yani mal kaçırma amacıyla yaptığını ispat etmeli. İspat yöntemleri çeşitli misal ihtiyacı olmadığı ve satışa çıkarmadığı halde yapılan satışlar ya da aile içi yapılan satışlar gibi ya da banka hesaplarında satış ile alakalı para akışının olmaması hatta satış ile kazanılan para ile ne yapıldığı gibi.
özet; boşanma davasından 1 yıl önce yapılan bu devirler (eşin izni ve haberi olmadan yapılan bağışlamalar) ispat edilmesine gerek olmadan, 1 yılı aşanlar (bağış,satış)ise ispat edilebildiği ölçüde edinilmiş mallara katılır.Bu satışın iptali değildir.satılmış şeyler hiç satılmamış gibi mal paylaşımına konu olur ve öyle yapılır mal paylaşımı. Tabi eş ödeyemezse icra takibi yapılır süründürülür

Son düzenleme:
Avukat bulun anlatın durumu,evdende çıkmayın, 2 çocuğuna bakmak durumunda,zaten rezil bir insanmış,birde mahkemede rezil olsun. Sizi geçtim bir insan küçücük bebeğine nasıl acımaz,nasıl merak etmez açmı tokmu diye hayret ediyorum. Allah yardımcınız olsun.

Yok cocuklar onceden vardı.Anaları cocuklarına bakmamış bırakıp gıtmısler yazık adama dedım evlendım.
Ha esinizin ikinci evliligi sizin ilk anladim simdi..
Kadin da ortada yok sanirim birakip gitmis dediginize gore..
Yoksa gercekten hayret etmistim nasil tazminat davasi acmiyorsunuz herikisine diye.

Gereksiz gurur yapmissiniz imzalamamaniz gerekiyormus.
Evinizden cikmayin avukat bulun saglam bilgi alin derdinizi anlatin atilacak adimlari sorun yol gostersin..
Emziriyorsunuz birde adam kurus birakmiyor eve bu nasil istir..
Cocuklar nasil doyuyor siz nasil doyuyorsunuz?

Tabi avukat bulduğunu ve boşanmak istediğini yada nafaka istediğini kocana sakin belli etme zaten geçen sene sana sözleşme imzalatmis bir yolunu bulup mal kacirmasin senden çaktırmadan mal varlığını tespit ettir avukata ve dr aç davanın olsun bitsin yahu sen sana açimiyorsan çocuklarına acı bitanem yazık günah çok küçükler

10 gun oldu dolaptakılerle ıdare edıyoruz.kuru baklıyat falan.bugun alır belki dedım yok Is yaptıgı ınsanlardan ıstesem dıyorum az cok hıkayeyı bılıyorlar son durumun bilmiyorlar tabı.barısmamıza da vesıle olmuslardı.Patronuna mı söylesem bılmıyorum

Ya hep böyle durumlar adlı tatıle rastlıyor.Ikı sene onceydı yıne bu durumdaydım.Avukata verdım 5 bın de havaya gıttı

Siz kalıcı bir çözüm aramıyorsunuz ki. Hadi söylediniz patronuna diyelim,bu adam ne diyecek patronu konusunca ,gelip yine size patlayacak rezil ettin beni diye yada bir aylık erzak alacak utanıp en iyi ihtimalle ya sonra? Sonra ne olacak?

Mal ayrılığı sözleşmesi, boşanma halinde eşiniz ve sizin aranızdaki mal paylaşımını düzenler. Çocuklarınızın hiçbir hakkına sirayet etmez. Çocuklarınızın mirasçılık haklarına etki etmez, çocuklarınızın yasal mirasçılığı devam eder.

o paralar gerçekten onun parasımı sanki o çalışırken onun yemeğini bulaşığını çamaşırını yapan çocuklarına bakan siz değilmiydiniz.Gerçekten o parada ondan çok sizin hakkınız var.Çocuklarını aç bırakan herif asla onların babası olamaz.
O yüzden çocuklarınıza bu iyiliği yapın ve boşanın.Diğer kadın siz evliyken mi hayatınıza girdi?eğer öyleyse ve ondan cocuğu varsa çatır çatır donuna kadar alırsınız

Çok teşekkür ederim yorumladiginiz için

Şimdi araba ev vesaire alıyormuş üstüne degil başkasının ustuneymis

Bende bilmiyorum hukuk islerini bayanda ev hanımı hic biseyden haberi yok sadece bilgi edinmek icin sormuştum onada aynısını anlatırım durum böyleymiş diye

Mal ayrılıgı sozlesmesı olduğu ıcın nesı varsa onun.Zaten sözleşmeden sonra gayrımenkul zengını oldu

Mal ayrılığı tamam ama mesela onun hatasından ötürü boşanılırsa sana her yürlü tazminat ödemesi gerekmiyor mu? Yoksa mal ayrılığı bana mantıklı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…