Şükür açlığı da gördük

Mal ayrılığı sözleşmesini imzalamanız kötü olmuş. Ama hala nafaka alabilirain çocuklar için. Yoksa boşanıp donuna kadar alın pisliğin diycektim.
Mal ayrılıgı sozlesmesı hakkında bılgınız var mı Mıras hakkı da mı kayboluyor hıc araştırmadım.Eger öyleyse cocuklarıma kötülük yapmışım.

nedenlerine bağlı,bilerekmi yoksa elinde olmayan nedenlermi

nasıl,2ci evliliğimi eşinizin, bu. bir avukat tutun sizin imzalamanız çocuklarınızı etkilemez. onlara bakmakla mükellef
çocuklar onun üstüne kayıtlı onların babası

Mal ayrılıgı sozlesmesı hakkında bılgınız var mı Mıras hakkı da mı kayboluyor hıc araştırmadım.Eger öyleyse cocuklarıma kötülük yapmışım.
Bilgim yok yanlış yönlendirmeyim. Ama bir hukukçu vardır buralarda o cevaplar.

boyle bırseyı neden ımzaladınız neden? hıçmı aklınız yoktu yahu....çoçuklarınızın hakkı kaybolmaz ama sız nolacaksınız....bellıkı esınız normal degıl.yanı karısını cocuklarını ac bırakmak nedır şok oldum
eger boşanmak ıstemıyorsanız boşanmadanda eve bakmıyor dıye nafaka davası acabılırsınız ....o yavrulara yazık neyı beklıyorsunuz

Bır yıl önce cocuğumuz analı babalı büyüsün dıye boşanma davasından vazgecırdı.Daha fazla ezıyet etmek ıcın bır de mal ayrılıgı sozlesmesı ımzalattırdı.
Kusura bakmayın ama vazgeçen de sizsiniz, imzalayan da sizsiniz. Bu da size ders olsun. Bu defa vazgeçmeyin, gelirini kanıtlayıp boşanın.

Diğer kadından olan çocuklar da çocuğu, sizinkiler de. Mecbur bakacak, mecbur miras bırakacak. İmzaladığınız sözleşme boşanma halinde mal paylaşımını etkiler. Çocuklarınızın haklarını etkileyeceğini sanmıyorum. Yine de imzalamanız kötü olmuş. Şu anda evli olduğunuz halde çocuklarınız aç olduğuna göre parasında pulunda gözünüz yok diye gurur yapacak durumda değilmişsiniz. Bence sizinle o anlaşmayı imzalatmak için barışmış. O sırada boşansaydınız mal paylaşımı olurdu çünkü.

Son düzenleme:
Bu imza , baskı altında imzalandı diye vazgeçilebilir mi acaba ? Tamamen aklıma gelen bir soruyu soruyorum duygusal olarak ?

nasıl,2ci evliliğimi eşinizin, bu. bir avukat tutun sizin imzalamanız çocuklarınızı etkilemez. onlara bakmakla mükellef
çocuklar onun üstüne kayıtlı onların babası

benım ılk evlılıgım.Bosanma davası açamıştım herseyine tedbır kondu.yuklu bı tazmınat odeyecektı.Belkı de buz sözleşmeyi ımzalatmak ıcın barıştı vazgecırdı.
Zaten uzun sure eve para bırakamıyor alışverişi kendı yapıyordu.Sımdı onu da yapmıyor.Benı açlıkla terbıye edecek.Cocuklar küçük olmasa elım ayağım tutuyor çalışır bakarım.Bana dokunan öbür tarafta sacılanlar yüksek standartlar benım cocuklarıma hıc.9 aylık kızım hala kıslıkları gıyıyor yazlığı yok.Bunu haketmıyoruz.Ama radıkal karar da alamıyorum.Bı çıkıp gıdeyım dıyorum bı burası senın evın o gıtsın diyorum.Onda ev Cook.

Çocuğun hakkı baki kalır...boşan gitsin

Bir avukata danışın. Oturduğunuz ev aile evi olduğu için sizi boşanma davası açsanız dahi atamaz. Avukat kocanızın mallarını da araştırsın. Dava sonucu beklenmeden hem size hem çocuklarınıza ihtiyaç nafakası da bağlanır diye biliyorum. Hemen bir avukat tutun.

Sadece adamın malları bölünmez ayrilirsan ama çocuklarının ki baki kalır sana ve çocuklara nafaka vermek zorundatambir tilkiesin bu bile ayrılmaya sebep

Çok yakin tanıdığım birisi ayni sizin esiniz gibi malesef 18 yillik evli eşiyle görücü usulü tanışmış eşinin ilk karisindan 3 cocugu varmış kabul etmiş evlenmiş annenleri vefat etmiş onlari büyütmüş bir tane cocukta kendisi yapmış

O kadar cimri cikmis ki cocuklarinin ihtiyaclarini bile almamış hep ailesi karşılamış doğru dürüst ne para verirmiş nede alışveriş kadin el işi yaparmış dogurmadigi cocuklarin ihtiyaclarini karşılamak için

Eşi bütün mal varlığını kardeşinin üzerine yapmış bosanirsam mal bölünmesin diye şimdide büyük oglunun üzerine geçirmiş

Emekli olmuş sadece emekli maaşı varmış üstünde

Boşanmak çok istemiş çocuklara kiyamamis ortada kalacak diye çocuklara sahip cikan olmamış ve bugune kadar gelmiş hepsi evlenmiş iş sahibi olmuş ama olan iste bu bayana olmuş

Şimdi her şeyi var ama yinede eskiyi unutamadığını anlatıyor daha çok şey anlatmıştı çoğunu unuttum

edit : Sadece yazmak istedim böyle olaylara çok üzülüyorum okuyunca

Yanı çocuklarını AC bırakarak eziyet çekmelerini doğru biliyorsan karar senin
Başarısız bı boşanma gecırdıgım ıcın ,yanı boşanmayı beceremeyıp duygusal davranıp gerı döndüğüm ıcın sordum.O Süreç gözümü korkutan.Ve kendısı narsıst.neler yapabılecegını kestıremıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…