- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
-
- Konu Sahibi bitane2014
Bu adama 2. Çocuk neden ?Cocuklar 5 yas ve 9 aylık ayrılık yok.Ayrılmak en doğrusu mu
Mal ayrılıgı sozlesmesı hakkında bılgınız var mı Mıras hakkı da mı kayboluyor hıc araştırmadım.Eger öyleyse cocuklarıma kötülük yapmışım.Mal ayrılığı sözleşmesini imzalamanız kötü olmuş. Ama hala nafaka alabilirain çocuklar için. Yoksa boşanıp donuna kadar alın pisliğin diycektim.
nedenlerine bağlı,bilerekmi yoksa elinde olmayan nedenlermiHikaye uzun.Yazmaya da okumaya da değmez.Gercı kıtap halıne gelse yok satar emınım. Konunun özü
Altında cıple gezen,aylık gelırı 15-20 bını bulan,oruç tutan erkek ; küçük ıkı çocuğunu ve karısını ac bırakırsa hıcbır alısverıs yapmazsa karısı ne yapmalıdır??
nasıl,2ci evliliğimi eşinizin, bu. bir avukat tutun sizin imzalamanız çocuklarınızı etkilemez. onlara bakmakla mükellefSenın paranda gözüm yok demek ıcın ımzaladım.Ama sımdı cocuklarımın da hakları kayboluyor.Dusunemedem.Dıger kadından olma cocuklarını lux ıcınde yasatıyor.Barısmakla hatalıyım.Ama oğlum babasız kalmasın dedım.Hersey hergüne daha kötüye gıdıyor.
Bilgim yok yanlış yönlendirmeyim. Ama bir hukukçu vardır buralarda o cevaplar.Mal ayrılıgı sozlesmesı hakkında bılgınız var mı Mıras hakkı da mı kayboluyor hıc araştırmadım.Eger öyleyse cocuklarıma kötülük yapmışım.
Bu adama 2. Çocuk neden ?
Mal ayrılıgı sozlesmesı hakkında bılgınız var mı Mıras hakkı da mı kayboluyor hıc araştırmadım.Eger öyleyse cocuklarıma kötülük yapmışım.
Kusura bakmayın ama vazgeçen de sizsiniz, imzalayan da sizsiniz. Bu da size ders olsun. Bu defa vazgeçmeyin, gelirini kanıtlayıp boşanın.Bır yıl önce cocuğumuz analı babalı büyüsün dıye boşanma davasından vazgecırdı.Daha fazla ezıyet etmek ıcın bır de mal ayrılıgı sozlesmesı ımzalattırdı.
Meleğin suçu yok anne ve babasinin suçu var ama cezasini o melekler çekiyor.Cok akıllı olduğum ıcın.Boşanma ertesı barışınca taclandırdık.
Ama melegımın sucu yok.Iyı kı var
nasıl,2ci evliliğimi eşinizin, bu. bir avukat tutun sizin imzalamanız çocuklarınızı etkilemez. onlara bakmakla mükellef
çocuklar onun üstüne kayıtlı onların babası
Çocuğun hakkı baki kalır...boşan gitsinSenın paranda gözüm yok demek ıcın ımzaladım.Ama sımdı cocuklarımın da hakları kayboluyor.Dusunemedem.Dıger kadından olma cocuklarını lux ıcınde yasatıyor.Barısmakla hatalıyım.Ama oğlum babasız kalmasın dedım.Hersey hergüne daha kötüye gıdıyor.
Hayır çocukların miras hakkını etkilemez. Siz ve eşiniz arasındaki mal paylaşımıdır bu.Mal ayrılıgı sozlesmesı hakkında bılgınız var mı Mıras hakkı da mı kayboluyor hıc araştırmadım.Eger öyleyse cocuklarıma kötülük yapmışım.
Bir avukata danışın. Oturduğunuz ev aile evi olduğu için sizi boşanma davası açsanız dahi atamaz. Avukat kocanızın mallarını da araştırsın. Dava sonucu beklenmeden hem size hem çocuklarınıza ihtiyaç nafakası da bağlanır diye biliyorum. Hemen bir avukat tutun.benım ılk evlılıgım.Bosanma davası açamıştım herseyine tedbır kondu.yuklu bı tazmınat odeyecektı.Belkı de buz sözleşmeyi ımzalatmak ıcın barıştı vazgecırdı.
Zaten uzun sure eve para bırakamıyor alışverişi kendı yapıyordu.Sımdı onu da yapmıyor.Benı açlıkla terbıye edecek.Cocuklar küçük olmasa elım ayağım tutuyor çalışır bakarım.Bana dokunan öbür tarafta sacılanlar yüksek standartlar benım cocuklarıma hıc.9 aylık kızım hala kıslıkları gıyıyor yazlığı yok.Bunu haketmıyoruz.Ama radıkal karar da alamıyorum.Bı çıkıp gıdeyım dıyorum bı burası senın evın o gıtsın diyorum.Onda ev Cook.
Sadece adamın malları bölünmez ayrilirsan ama çocuklarının ki baki kalır sana ve çocuklara nafaka vermek zorundatambir tilkiesin bu bile ayrılmaya sebepMal ayrılıgı sozlesmesı hakkında bılgınız var mı Mıras hakkı da mı kayboluyor hıc araştırmadım.Eger öyleyse cocuklarıma kötülük yapmışım.
Başarısız bı boşanma gecırdıgım ıcın ,yanı boşanmayı beceremeyıp duygusal davranıp gerı döndüğüm ıcın sordum.O Süreç gözümü korkutan.Ve kendısı narsıst.neler yapabılecegını kestıremıyorumYanı çocuklarını AC bırakarak eziyet çekmelerini doğru biliyorsan karar senin