- 28 Haziran 2014
- 128
- 22
-
- Konu Sahibi bitane2014
Ekmegı bıle cok gördüğü ıcın.Parayı cok sevdıgı ıcın.Bana deger vermedıgı ıcın daha sayabılırım Ama sorarsan kendısıne benı cok sevıyorsana neden bir şey almamaya yeminli?
Sizin ilk evlenirken ilk esi hakkinda haksiz oldugunu dusunmeniz onun hakli oldugu gercegini degistirdi mi peki? Bakin eninde sonunda hakli oldugunu anlamissiniz, yani bu bile bahane degil. Kendinizi kandirdiginizin farkina varin once.
Ayrica ilk esine de helal olsun. Kadin bu sacmaligi cekene kadar bosanirim hayatima kaldigi yerden devam ederim demis. O kadin ve cocuklari bosanmis haliyle sizin evli oldugunuz halden daha mutlu.
Benımkılere bakmıyor nedenseHaklısınız kısmen.Cunku kadına anne bıle demıyorlar.Cocuklar bunda kaldığı ıcın öyle büyütmüş.Cocukların mutluluğu ıcın bıseyden kacınmıyor.Kadın kendı halinde
Ben 40 ortası O 50 ın bası evlendıgımde otuzu gecmıstım sakın evde kalmışın da çocuklu adamla evlenmıssın edebıyatı olmasın 20 yıl çalıştığıma göre kendime yetecek durumdaydım.Benı bu hallere düşüren çalısmayı bırakmam.Adam bedava bakmak ıstemıyor turkcesı buBaştan sona okudum konuyu ama anlamadığım birşey var adam kaç.yaşında vede siz kaç yaşındasınız? Çocukları 20 yaşında olduğuna göre adamın yaşı epey var yani ve 10 senelik evlisiniz sizde o küçük mü evlendiniz? Üstelik narist yada başka birşey kanun var nizam var çocuğunu tatil e götürüyor ama aç bırakıyor 9 aylık çocuk sadece emerek büyümez ek gıdası var ama oda aç geziyor ve siz hala yemek alsa sanki olay kapanacak gibi konuşuyorsunuz hayretler içerisindeyim. Kendinize yeterince kötülük yapmışsınız zaten bari çocuklarınıza yapmayın kurtulun bu adamdan en kısa sürede
Yok edebiyat yapmicam da şu işinde türkçesi evlenmeyi biliyorsa eşşek gibi bakmak zorunda....Ben 40 ortası O 50 ın bası evlendıgımde otuzu gecmıstım sakın evde kalmışın da çocuklu adamla evlenmıssın edebıyatı olmasın 20 yıl çalıştığıma göre kendime yetecek durumdaydım.Benı bu hallere düşüren çalısmayı bırakmam.Adam bedava bakmak ıstemıyor turkcesı bu
Yazdıklarım o kadar azı kı sızın varsayımlarınız benı güldürüyor.Parası YOKTU bız evlenırken.Ne kazandıysak ben de çalışarak oldu. Cip mevzusu da 2 yıllık bısey.Keske dedıgınız gıbı bırı olsaydım bır dediğini ıkı etmeseydım.Tek tek yazmak zorunda kalıyorum.Evlılıgımızın tek sebebi benım akılsızlıgım.10 yıldır surmesının tek sebebi korkaklıgım.Mal ayrılıgı sozlesmesı ımzaladım ben bu tur yakıştırmalar dusuncesı olmasın dıye
ay valla diyecek birşey bulamıyorum sana . allah ıslah etsin şu mübarek gün . madem ağlıyor senden vazgeçemiyor o zaman şikayet etme . seni çok sevsede şu duruma düşürmezdi heralde . kendin konu açmışsın .Ayrıca yanında tutmasın dıye boşanma davası actım.Vazgecırmek ıcın ağlayan o oldu
ay valla diyecek birşey bulamıyorum sana . allah ıslah etsin şu mübarek gün . madem ağlıyor senden vazgeçemiyor o zaman şikayet etme . seni çok sevsede şu duruma düşürmezdi heralde . kendin konu açmışsın .
Ben herhalde kendımı sevmıyorum kı bunca seyden sonra hala devam etmısım.Inanın ne söylesem bı eksıkSırf barıştınız diye 40 yaşından sonra çocuk mu yaptınız?
İnanılır gibi değil.
Bir de kanlı bıçaklı olduğunuz adamlara tekrar nasıl geri dönebiliyorsunuz yahu?
Ben eski eşimi tesadüfen yolda görsem elim ayağım titriyodu. Sanki karşımda kiralık katil var gibi oluyodum.
Bazı kadınlar ne kadar cesaretli yaw.
Sanırım kadın cinayetlerinin bir sebebi de bu.
ya kardeşim seni sevse 5 kurşsuz bırakır mı ?bu nasıl sevgi ?sevgıcan cevapların ıcın teşekkürler ama ya cevapları baskası yazıyor ya da sen ne yazdığını bılmıyorsun O alıntı ben olsam senı yanımda tutmazdım yazına cevabendı.Onun sevgı anlayışı bu kadar ıste.Sor yıne ölüyordur sevgısınden.Tutmama şansı vardı manasında yazdım bak ben neyım vazgecılmezım manasında degıl.
sanırım ilk boşanma teşebbüsünden sonra gayrimenkul zengini oldu kocanız. anladığım kadarıyla mal ayrılığı sözleşmesi de bunun için imzalandı. garip bir hikaye. bunca sıkıntı arasında, tatile gidememe ihtimaliniz için üzülüyor olmanız da ayrıca ilginç kılıyor olayı.Mal ayrılıgı sozlesmesı olduğu ıcın nesı varsa onun.Zaten sözleşmeden sonra gayrımenkul zengını oldu
Yok cocuklar onceden vardı.Anaları cocuklarına bakmamış bırakıp gıtmısler yazık adama dedım evlendım.