- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi fatmaali24
-
Arkadaşlar... benim duygusal durumum bir günde 4 mevsim gibi... çok sinirli hissediyorum bazen duygusal hissediyorum, çok değişkenim. Başka bir insan gibiyim sanki. Bir neşeli bir depresif. Size de böyle oluyor mu? Estrofem mi yapıyor bunu?
Olabilir... benim 10. günüm başlayalı. İşl günlerde normaldim de 3-4 gündür tuhaflaştım.Ben de başladım estrofem e 3 gün oldu ama bariz bi fark hissetmedim ben.
Genel olarak tedavi yoruyor insanı, stres yükleniyoruz. Kafa dağıtacak etkinliklere yönel, rahatlamaya bak.
Ben aktif çalışıyorum.. Zaten sürekli yatmak öneriliyor, kan dolaşımı açısından..7 subatta transfer oldum ben de.ilk denemem.bisey sorucam kizlar. Surekli yatip dinleniyor musunuz? Nasil yapiyorsunuz?
Sürekli yatmak önerilmiyorBen aktif çalışıyorum.. Zaten sürekli yatmak öneriliyor, kan dolaşımı açısından..
Ne zaman transfer cnm sakin olmaya gayret et transferden sonra helekiArkadaşlar... benim duygusal durumum bir günde 4 mevsim gibi... çok sinirli hissediyorum bazen duygusal hissediyorum, çok değişkenim. Başka bir insan gibiyim sanki. Bir neşeli bir depresif. Size de böyle oluyor mu? Estrofem mi yapıyor bunu?
Ne zaman transfer cnm sakin olmaya gayret et transferden sonra heleki
O konuyu ben de çok düşünüyorum nasıl yapsam diye. İlk transferimde doktor; normal hayatına devam et demişti. Embriyolog da dedi ki; kolunu havaya kaldırma, bir yerlere uzanma, ani hızlı dönüşler yapma (sağdan sola v.s.)7 subatta transfer oldum ben de.ilk denemem.bisey sorucam kizlar. Surekli yatip dinleniyor musunuz? Nasil yapiyorsunuz?
Bir tanesi döllenmiş ya... bu güzel haber. Ona tutun, moralini bozma. Üzülsen de üzülmesen de olanı değiştiremiyorsun. O zaman üzülmemeyi seç. Yine sonuç değişmeyecek çünkü. Elinde değil senin.Arkadaslar selam bugün yumurta toplama işlemim oldu ve doktorum yazdı az önce işlemden sonra görüşememiştik kendisi ile yeni haber verdi 9 yumurtadan 6 sı çatlamış işlemden önce kalan 3 taneyi alabildim dedi 1 tanesini dölledik 2 tanesi yarın duruma göre bakacağız dedi moralim çok bozuk iğneyi yanlış saattemi yaptınız falan diye sordu ama tam dedikleri saatte yaptım söyledim. Bu bilgiler kalsın ilerde lazım olabilir size dedi. Tutmayacakmı yani anlayamadım sabah konusuruz dedi moralim çok bozuldu
Olabilir... benim 10. günüm başlayalı. İşl günlerde normaldim de 3-4 gündür tuhaflaştım.
Arkadaşlar... benim duygusal durumum bir günde 4 mevsim gibi... çok sinirli hissediyorum bazen duygusal hissediyorum, çok değişkenim. Başka bir insan gibiyim sanki. Bir neşeli bir depresif. Size de böyle oluyor mu? Estrofem mi yapıyor bunu?
Merhaba görüştüm bu sabah hastaneyi aradım doktorlada görüştük perşembe transfer olacakmıs persembeyr kadar bişey olabilirmi dedim herseg mümkün fakat iyi şeyler olacak gibi telkinlerde bulundu umarım öyle olur. Cok karamsar olmamaya calısıyorum su persembe gelse bi an önceBir tanesi döllenmiş ya... bu güzel haber. Ona tutun, moralini bozma. Üzülsen de üzülmesen de olanı değiştiremiyorsun. O zaman üzülmemeyi seç. Yine sonuç değişmeyecek çünkü. Elinde değil senin.
Bir tane döllenen embriyo ile o kadar çok hanile kalan okudum ki.. yarın ola hayrola.. bakalım ne diyecekler.
Ben de en az 6 yumurta toplanacaktı.. Ama anestezi de 1 yumurta almış doktorum ve öksürmeye Başlamışım 1.5 saat beklemiş ama öksürük kesilmemiş bir yumurta daha almış ve çıkmış.. 2 yumurtanın ikisi de döllendi ama biri gelişmedi ve bana 2. Gün embriyosu 1 tanecik transfer edilebildiMerhaba görüştüm bu sabah hastaneyi aradım doktorlada görüştük perşembe transfer olacakmıs persembeyr kadar bişey olabilirmi dedim herseg mümkün fakat iyi şeyler olacak gibi telkinlerde bulundu umarım öyle olur. Cok karamsar olmamaya calısıyorum su persembe gelse bi an önce
Seni ne rahatlatıyorda onu yapmaya çalış... mesela ben kendime zaman ayırmaya çalışıyorum. Bi de kendimi düşünmeye çalışıyorum en çok. Yürüyüş yapıyorum. Tek başıma sakin bir kafede oturup kahve içiyorum.Bende dün gece 5te uyudum, bu gece de 5te uyudum. Gündüz de uyumuyorum üstelik. Sabah da 7de kalkıyorum.
Düşünmekten kendimi alikoyamiyorum. Kafamda sürekli bi düşünceler...
Ben de geceden beri ağlamaklıyım. Cok saçma bu duygu. Etraftan o kadar çok hamilelik haberi alıyorum ki. İnsanın aklından geçmiyor değil hemen ilk ay istediklerinde oldu kaç arkadaşımın. Üstüne dün eltim ilk ay istediklerinde hamile olduğunu öğrendim. Demek ki bu da bizim sınavımızmış diyorum. Herkese bu kadar yakınken bana çok uzak geliyor neden halbuki çok şükür dogal yoldan olmamış olsa da 3 senedir istiyor olsak da bir tane kaybımız olsa da 2 tane dondurulmus embriyo transferim olucak 15 gün sonra. Kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Kuran’ı Kerim dinliyorum. Tesbih cekiyorum. Kitap okuyorum.kendime diyorum sürekli Moralini yüksek tut diye ama yapamıyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Bir an evvel hayırlısıyla bebeklerimiz bize tutunsa hayırlısıyla sağlıkla onları kucağımıza alsak.. tüm bu yaşadıklarımızı unutsak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?