Şubatta transfer olucaklar

A Asli2016 merhaba canım. Evet salı günü transfer oldum. Güzel geçti inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz. Senin nasıl geçiyor?
İyiyim canım ben de dün gonapeptyl yaptım yarın östrojen progesteron baktırmaya gideceğim.. İlk günlerde bel ve sırt ağrılarım vardı şimdi kasık ağrılarım var

A Asli2016 Oh süper inşallah kasık ağrıların bebiştendir Gonapeptyl niçin yapılıyor?
Benim opu öncesi 6 yumurta vardı ama anestezi esnasında beni öksürük tutmuş ve sadece 2 tane yumurta alabilmişler. Sanırım diğer toplanmayan yumurtaları kontrol altına almak istediler.. Bhcg ne zaman bakacaksın

Kızlar bişi sorcam perşembe 10 yum toplanmış bugun aradık 3 tanesi olgunlaşmış döllenmiş dediler sizde durum nasıldı bu arada transfer olan herkez iyi haberi alır inşallah

A Asli2016 ohh çok sevindim. Bu arada ben hiç bakmamışım meğersem benim de bugünmüş test günüm. Sabah erkenden gittim yaptırdım. Ama bana takviye ilaç verdi. Çok mu düşük değerim dedim. Değerin iyi aslında biraz takviye yapmamız gerekiyor dediler. E2:159 progestron:12,1 çıktı. Senin ne çıktı.

Hiç bilmiyorum netten de sonuç göstermiyor ne verdi takviye olarak

Selamlar... Benim perine bölgem koyu bir renk aldı.. İlk defa başıma geliyor.. Böyle birşey yaşayan veya duyan var mı?

A Asli2016 selam tatlım internette şöyle bir yazı buldum;
Özellikle de yoğun östrojen hormonu salgılanan kadınlarda genital bölge kararması yaygın olarak görülmektedir. Hormonal değişimler de genital bölgede kararmaya yol açmaktadır. Özellikle hamilelik, ergenlik gibi östrojen hormonunun fazla salgılandığı dönemlerde genital bölge kararması meydana gelebilir.
Hakkında hayırlısı olsun, inşallah gebeliktendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…