- 6 Temmuz 2015
- 1.084
- 528
- 123
- Konu Sahibi fatmaali24
-
Canım bende bahçeci fulyada tedavi gördüm doktorum mustafa bahçeciyi çok memnun kaldım sonucumda pozitif oldubahçeci fulya yı düşünüyorum canım aklımdan ora geçiyor. Fulyaya giden arkadaslarınız varmı
Gunaydin canm.Hissizim canim ne olumlu birsey hissedebiliyorumm nede olumsuz.dun aksam hafif kasik agrisi basladi sende de varmiGünaydın kızlar bugün transferinin 4.günü transfer olanlar nasıl hissediyorsunuz
Bende de ara ara var ama normalde bugün benim adet günüm acaba ondan mı bilmiyorumGunaydin canm.Hissizim canim ne olumlu birsey hissedebiliyorumm nede olumsuz.dun aksam hafif kasik agrisi basladi sende de varmi
Neyse iyiye yoralim iyi olsun:) insallah yerlestigi icindir bebisler canim bu arada senin 5.gun degilmi dr. Transfer gununune sayiyo 12gun .oyuzden 12sine gelmiyomuBende de ara ara var ama normalde bugün benim adet günüm acaba ondan mı bilmiyorum
Transfer günüyle 5.gün ama transfer günü sayılmıyokiNeyse iyiye yoralim iyi olsun:) insallah yerlestigi icindir bebisler canim bu arada senin 5.gun degilmi dr. Transfer gununune sayiyo 12gun .oyuzden 12sine gelmiyomu
Ya normalde 5.gün embriyosu olduğu için sonucu çoğu doktor 10. Gün istiyo bu garanti olsun istedi herhaldeNeyse iyiye yoralim iyi olsun:) insallah yerlestigi icindir bebisler canim bu arada senin 5.gun degilmi dr. Transfer gununune sayiyo 12gun .oyuzden 12sine gelmiyomu
aşılama denediniz mi direk tüp bebek mi yaptırdınızCanım bende bahçeci fulyada tedavi gördüm doktorum mustafa bahçeciyi çok memnun kaldım sonucumda pozitif oldu
Hayirli olsun hayirli mutlu sonuclar alirsin ins.Kızlar selam bugün transfer oldum . 5. Gün embriyosu tab kalite dedi embriyolog . Doktorum da rahmin de iyi duruyor dedi . 9 gün sonra test günüm . İnşallah hakkımızda hayırlısı olur .
Anladim canim.dondurulmusmuydu embriyomuydu seninkiYa normalde 5.gün embriyosu olduğu için sonucu çoğu doktor 10. Gün istiyo bu garanti olsun istedi herhalde
Evet canım dondurulmuşAnladim canim.dondurulmusmuydu embriyomuydu seninki
Kasik ve karin agrisi hepimizde var endise etmeyin insallah olurBenim de transferim oldu dün .hiç bir şey yoktu bugün karnım ağrıyor adet olacak gibi ama adetime 10 gün var ilaç etkisi de olabilir.inş olur hepimizin çok yoruldum ben
Ahhh canım teşekkür ederim inşallah olumlu sonuçları alırızKasik ve karin agrisi hepimizde var endise etmeyin insallah olur
Muhteşemmmm.. Tebrikler..Kızlar bugün transferimin 6.günü değerim 158 çıktı
Teşekkür ederim canım inşallah devamı gelir bu üçğncü pozitifim ama devamı gelmiyoMuhteşemmmm.. Tebrikler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?