- Konu Sahibi fatmaali24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun darisi bize inşallahEvet canım henüz yeni
Canımmm yarın beni de haberdar et
Canımmm yarın beni de haberdar et ☺ İnan kendiminki gibi bekliyorumbebişler keseleri yarın güzelce gösterirler inşallah
![]()
Kendini güzelliklere odakla canımSagol canim, kalbim pirpir valla benim de ☺
Bir taraftan da korku dolu ama insallah yuzumuz gulecek
Sagol heyecanimi stresimi paylastigin icin![]()
Canımmm diğer konudan baktım gözün aydınSagol canim, kalbim pirpir valla benim de ☺
Bir taraftan da korku dolu ama insallah yuzumuz gulecek
Sagol heyecanimi stresimi paylastigin icin![]()
Canımmm diğer konudan baktım gözün aydınyazmadığını görünce merak ettim benim de bugün yoğundu ancak elime aldım telefonu. Sağlıkla kucağına al bebişini çok mutlu oldum
![]()
Keseyi gördün mü canım herşey yolunda mı aynı hafta içindeyiz beni mart sonuna çağırdılar çok merak ediyorum o yüzdenGünaydın arkadaşlar bugün kimler keseyi görmeye gidecek???? Ben hastanede bekliyorum
Benimle de aynı hafta içindesiniz benim için dünden itibaren ultrason randevusu alabileceğimi söylediler. Ben de biraz garanti olsun diye çarşamba ya da cuma gitmeyi düşünüyorum. Mart sonu 7-8 haftalık gebelik oluyor hem kese görünür hem kalp duyulur. Kan testiniz ne zamandı?Keseyi gördün mü canım herşey yolunda mı aynı hafta içindeyiz beni mart sonuna çağırdılar çok merak ediyorum o yüzden
Oyy miniğim benimAy canim kusura bakma nolur heyecandan aklim bir karis havadaydi. Zaten doktordan ciktim havaalanina kostum resmen simdi eve girdim.
Neyse cok sukur bugun icim rahatladi keseyi gorup kalbini duyunca; ama kucucuk daha 0.34 cm.
Insallah isteyen herkes tatsin bu duygulari![]()
Ilk 7 martta yaptım 10.gun en son 11 martta yaptım 14.gunBenimle de aynı hafta içindesiniz benim için dünden itibaren ultrason randevusu alabileceğimi söylediler. Ben de biraz garanti olsun diye çarşamba ya da cuma gitmeyi düşünüyorum. Mart sonu 7-8 haftalık gebelik oluyor hem kese görünür hem kalp duyulur. Kan testiniz ne zamandı?
Oyy miniğim benim ☺ne güzel canım kalbini de duymuşsun inşallah bizim minikte kalp atışlarını dinlettirir
Hadi artık tadını çıkar lütfen
komedi filmleri izle, seni iyi hissettiren aktiviteleri yap, seni iyi hissettiren insanlarla buluş diğerlerini yoksay
sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Artık ayda 1 kontrol mü olacak canım ?
Canım benim son regl tarihim 8 şubattı. Ona göre 5+6 dayım bugün. Dayanamadım yarına randevu aldımSeninle aramizda bir iki gun vardi degil mi? O halde seninki de duyulur bu hafta sonuna dogru kesin diyorum. Senin randevun ne zamandi? Kusura bakma bende bir unutkanlik basladi hic sorma... benim uc hafta sonraya bazi testler istedi ve tekrar ultrason bakacagiz elcikler ve ayakciklar gorunur diye o zamanlarda. Sonrasinda sanirim aylik olur ozel bir durum olmadikca diyorum.
Artik dedigin gibi ben de normale baglamaliyim, gereksiz cok stres heyecan yaptim, isime gucume bakayim azicik yoksa kovacaklar ☺
Canım benim son regl tarihim 8 şubattı. Ona göre 5+6 dayım bugün. Dayanamadım yarına randevu aldımbana iyi enerjilerini yolla canım güzel haberlerle geleyim
![]()
13:00 teydi canım
13:00 teydi canım ☺ 1 kese gördükkalp atışı için 1 nisana randevu verdiler. Vajinal yapmıyorlarmış karından baktılar
Canımmm çok sağolMasallah
Teyzesinin minigi, insallah kalbini de hayirlisiyla duyacaksin arkadasim
Kac haftalik gorunuyor ultrasonda? Uyumlu insallah?
Canımmm çok sağol ☺ Çok detay konuşamadık. Kendi doktorumun ameliyatı vardı başka bir hoca baktı sadece kesenin durumunu teyit etti canım hiçbir şey sormak aklıma gelmedi1 nisanda her şeyi sorarım artık
☺