• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubatta transfer olucaklar

Canımmm yarın beni de haberdar et ☺ İnan kendiminki gibi bekliyorum 🤗 bebişler keseleri yarın güzelce gösterirler inşallah 🙏🏻🙏🏻

Sagol canim, kalbim pirpir valla benim de ☺️
Bir taraftan da korku dolu ama insallah yuzumuz gulecek 🙏🙏🙏
Sagol heyecanimi stresimi paylastigin icin 😘💕

Sagol canim, kalbim pirpir valla benim de ☺
Bir taraftan da korku dolu ama insallah yuzumuz gulecek 🙏🙏🙏
Sagol heyecanimi stresimi paylastigin icin 😘💕
Canımmm diğer konudan baktım gözün aydın 🙏🏻🧿 yazmadığını görünce merak ettim benim de bugün yoğundu ancak elime aldım telefonu. Sağlıkla kucağına al bebişini çok mutlu oldum 🥰

Canımmm diğer konudan baktım gözün aydın 🙏🏻🧿 yazmadığını görünce merak ettim benim de bugün yoğundu ancak elime aldım telefonu. Sağlıkla kucağına al bebişini çok mutlu oldum 🥰

Ay canim kusura bakma nolur heyecandan aklim bir karis havadaydi. Zaten doktordan ciktim havaalanina kostum resmen simdi eve girdim.
Neyse cok sukur bugun icim rahatladi keseyi gorup kalbini duyunca; ama kucucuk daha 0.34 cm. 🐣🐣🐣
Insallah isteyen herkes tatsin bu duygulari 🙏🙏🙏

Keseyi gördün mü canım herşey yolunda mı aynı hafta içindeyiz beni mart sonuna çağırdılar çok merak ediyorum o yüzden
Benimle de aynı hafta içindesiniz benim için dünden itibaren ultrason randevusu alabileceğimi söylediler. Ben de biraz garanti olsun diye çarşamba ya da cuma gitmeyi düşünüyorum. Mart sonu 7-8 haftalık gebelik oluyor hem kese görünür hem kalp duyulur. Kan testiniz ne zamandı?

Ay canim kusura bakma nolur heyecandan aklim bir karis havadaydi. Zaten doktordan ciktim havaalanina kostum resmen simdi eve girdim.
Neyse cok sukur bugun icim rahatladi keseyi gorup kalbini duyunca; ama kucucuk daha 0.34 cm. 🐣🐣🐣
Insallah isteyen herkes tatsin bu duygulari 🙏🙏🙏
Oyy miniğim benim ☺️🧿 ne güzel canım kalbini de duymuşsun inşallah bizim minikte kalp atışlarını dinlettirir 🙏🏻 Hadi artık tadını çıkar lütfen 🥰 komedi filmleri izle, seni iyi hissettiren aktiviteleri yap, seni iyi hissettiren insanlarla buluş diğerlerini yoksay 😁 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 Artık ayda 1 kontrol mü olacak canım ?

Benimle de aynı hafta içindesiniz benim için dünden itibaren ultrason randevusu alabileceğimi söylediler. Ben de biraz garanti olsun diye çarşamba ya da cuma gitmeyi düşünüyorum. Mart sonu 7-8 haftalık gebelik oluyor hem kese görünür hem kalp duyulur. Kan testiniz ne zamandı?
Ilk 7 martta yaptım 10.gun en son 11 martta yaptım 14.gun
Dediğin gibi kalp atışını ve kesenin büyümesini bekliyorlar sanırım

Oyy miniğim benim ☺🧿 ne güzel canım kalbini de duymuşsun inşallah bizim minikte kalp atışlarını dinlettirir 🙏🏻 Hadi artık tadını çıkar lütfen 🥰 komedi filmleri izle, seni iyi hissettiren aktiviteleri yap, seni iyi hissettiren insanlarla buluş diğerlerini yoksay 😁 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 Artık ayda 1 kontrol mü olacak canım ?

Seninle aramizda bir iki gun vardi degil mi? O halde seninki de duyulur bu hafta sonuna dogru kesin diyorum. Senin randevun ne zamandi? Kusura bakma bende bir unutkanlik basladi hic sorma... benim uc hafta sonraya bazi testler istedi ve tekrar ultrason bakacagiz elcikler ve ayakciklar gorunur diye o zamanlarda. Sonrasinda sanirim aylik olur ozel bir durum olmadikca diyorum.
Artik dedigin gibi ben de normale baglamaliyim, gereksiz cok stres heyecan yaptim, isime gucume bakayim azicik yoksa kovacaklar ☺️

Seninle aramizda bir iki gun vardi degil mi? O halde seninki de duyulur bu hafta sonuna dogru kesin diyorum. Senin randevun ne zamandi? Kusura bakma bende bir unutkanlik basladi hic sorma... benim uc hafta sonraya bazi testler istedi ve tekrar ultrason bakacagiz elcikler ve ayakciklar gorunur diye o zamanlarda. Sonrasinda sanirim aylik olur ozel bir durum olmadikca diyorum.
Artik dedigin gibi ben de normale baglamaliyim, gereksiz cok stres heyecan yaptim, isime gucume bakayim azicik yoksa kovacaklar ☺
Canım benim son regl tarihim 8 şubattı. Ona göre 5+6 dayım bugün. Dayanamadım yarına randevu aldım 🥰 bana iyi enerjilerini yolla canım güzel haberlerle geleyim 🙏🏻🧿

Canım benim son regl tarihim 8 şubattı. Ona göre 5+6 dayım bugün. Dayanamadım yarına randevu aldım 🥰 bana iyi enerjilerini yolla canım güzel haberlerle geleyim 🙏🏻🧿

Insallah guzelim, tum dualarim enerjim seninle 🙏🙏🙏
Benim de Pazartesi tam alti haftamdi, seninki de yarin illa ki gorunecektir.
Tam ilkbahar yaklasiyor, butun doga uremeye basladi, insallah bu da sana guzel enerji verecek 🐣🐣🐣🧿🧿🧿

13:00 teydi canım ☺ 1 kese gördük 🧿 kalp atışı için 1 nisana randevu verdiler. Vajinal yapmıyorlarmış karından baktılar

Masallah 🧿 🧿 🧿
Teyzesinin minigi, insallah kalbini de hayirlisiyla duyacaksin arkadasim 🙏🙏🙏
Kac haftalik gorunuyor ultrasonda? Uyumlu insallah?

Masallah 🧿🧿🧿
Teyzesinin minigi, insallah kalbini de hayirlisiyla duyacaksin arkadasim 🙏🙏🙏
Kac haftalik gorunuyor ultrasonda? Uyumlu insallah?
Canımmm çok sağol ☺️ Çok detay konuşamadık. Kendi doktorumun ameliyatı vardı başka bir hoca baktı sadece kesenin durumunu teyit etti canım hiçbir şey sormak aklıma gelmedi 🙈 1 nisanda her şeyi sorarım artık 🙏🏻☺️

Canımmm çok sağol ☺ Çok detay konuşamadık. Kendi doktorumun ameliyatı vardı başka bir hoca baktı sadece kesenin durumunu teyit etti canım hiçbir şey sormak aklıma gelmedi 🙈 1 nisanda her şeyi sorarım artık 🙏🏻

Olsun, bana simdilik bu kadari da yeter 🤗🥰💕😻🥳
Heyecandan adini sanini unuttun di mi? Ben de leyla gibi gecirdim butun Pazartesi gununu 🥴

Back