- Konu Sahibi fatmaali24
-
Evet canım göreceksin hayırlısı ileAy cok sukur ikiye katlamis. Bol bol protein ye, ben gunde 4-5 yumurta yiyorum valla. Protein cok onemli bebegin gelisimi icin. Basit karbonhidrat yeme unlu gidalar, pitinc, patates gibi. Sonra takviyelerini de ihmal etme.
Benim de cok tecrubem yok; ama 18’inde randevum var, insallah keseyi ve kalbi de gorecegiz umuyorum. Insallah hersey yolundadir
Şimdi senin 18 ine kadar bir randevun yok değil mi? Ayy Gelsin bebişlerAy cok sukur ikiye katlamis. Bol bol protein ye, ben gunde 4-5 yumurta yiyorum valla. Protein cok onemli bebegin gelisimi icin. Basit karbonhidrat yeme unlu gidalar, pitinc, patates gibi. Sonra takviyelerini de ihmal etme.
Benim de cok tecrubem yok; ama 18’inde randevum var, insallah keseyi ve kalbi de gorecegiz umuyorum. Insallah hersey yolundadir
Evet canım göreceksin hayırlısı ileSen bebeğinle birlikte başladığınız yolculuğun tadını çıkar. Düşünceleri kafadan atmak zor ama elinden geldiğince at gitsin ben zaten 3 aydır unu ve şekeri bıraktım canım yumurtalar sağlıklı gelişsin diye. Her sabah organik yumurta ve yarım avokado, 1-2 dilim organik siyez ekmeği. Ara öğünde 1 meyve çiğ kabak çekirdeği, çiğ badem, çiğ kaju yiyorum akşamları da organik kırmızı et ya da tavuk, yanında sebze ve 1-2 dilim siyez ekmeği. Gün içinde çok acıkırsam kefir, ev yoğurdu, çiğ havuç vs ama artık daha da dikkat edip proteini arttırıcam canım önerin için teşekkürler
Şimdi senin 18 ine kadar bir randevun yok değil mi? Ayy Gelsin bebişlerbakalım kaç taneler.
Canım benim gene bakacaklar pazartesi. Zaten onlar bakmasa bile ben dışardan bakardım. Değer biraz düşük ve birkaç kez kasıklarımda kramp gibi ani ağrı olduğu için elimden geldiğinde tedbirli davranmak istiyorum. Ama değerimin düşük olma sebebini de geç yerleşme olarak düşünmek istiyorumSen iki gun sonra bir test daha yapacak misin yoksa tamamdir artik sorun yok dediler mi?
Benim yok baska randevum o gune dek. Haber veririm yine mutlaka. Tek veya cift, saglikla buyusunler dogsunlar da ben hepsine raziyim...
Canım iğne oluyorsan regl olmazsın takılmayın regliye.. Benim reglim mart 4 teydi ama iğne kullandığım için olmadım bi de üstüne gebelik olunca zaten olmuyor gebelik yoksa ilaç bırakırsan olursunCanım benim gene bakacaklar pazartesi. Zaten onlar bakmasa bile ben dışardan bakardım. Değer biraz düşük ve birkaç kez kasıklarımda kramp gibi ani ağrı olduğu için elimden geldiğinde tedbirli davranmak istiyorum. Ama değerimin düşük olma sebebini de geç yerleşme olarak düşünmek istiyorumzaten regl döngüm 28 değil. Normal regl tarihim yarından sonra. Daha gecikme kısmına geçmedim. Pazartesi benim durumum biraz daha netleşir
Canım benim gene bakacaklar pazartesi. Zaten onlar bakmasa bile ben dışardan bakardım. Değer biraz düşük ve birkaç kez kasıklarımda kramp gibi ani ağrı olduğu için elimden geldiğinde tedbirli davranmak istiyorum. Ama değerimin düşük olma sebebini de geç yerleşme olarak düşünmek istiyorumzaten regl döngüm 28 değil. Normal regl tarihim yarından sonra. Daha gecikme kısmına geçmedim. Pazartesi benim durumum biraz daha netleşir
Bende 4 martta transfer oldu test tarihim 14 fu sadece kasık batmam var
Belirtilere hiç takılmayın her bünye farklıBende 4 martta transfer oldu test tarihim 14 fu sadece kasık batmam var
Tesekkür ederim inşallah hamile kalırim dun aksam kasık batmam vardı bugun sanki hiç bişey yok içim boş gibiBelirtilere hiç takılmayın her bünye farklı ☺ 14 ünde hayırlı güzel haberler alın inşallah
İyi akşamlarMerhaba iyi aksamlar arkadaslar nasil gidiyor neler yapiyorsunuz? Kontrollere gittiniz mi kese goren var mi?ben daha goremedim 24subat 3 gunluk transfer olmuştu
Evet canim ayni o zaman...benimde oyle dedi ama gorebilir mi insallh gorur bugunlerde hcg olcturdinuz mu kac gelduİyi akşamlar
Benimki sizinle aynı sanırım. 21 inde yumurta toplamam oldu 26 sında 5. Günlük embriyolar transfer edildi. Kese görmek için 18 mart’ı planlıyor merkezim. Sizin ne zaman?
Daha bugun olturdum 897 geldi iste siz en son ne zaman olcturdunuz ne gelmisti acaba gunune gore az mi ki diye dusundumEvet canim ayni o zaman...benimde oyle dedi ama gorebilir mi insallh gorur bugunlerde hcg olcturdinuz mu kac geldu
Evet benimki mecburen 7. Gün itibariyle ölçüldü. Kahverengi lekelenme olmuştu. 28-58-115-250(pazartesi) siz sonucu hangi gün aldınız ?Evet canim ayni o zaman...benimde oyle dedi ama gorebilir mi insallh gorur bugunlerde hcg olcturdinuz mu kac geldu
Yooo 897 gayet güzelDaha bugun olturdum 897 geldi iste siz en son ne zaman olcturdunuz ne gelmisti acaba gunune gore az mi ki diye dusundum
Ben gecen hafta carsamba 54 pazartrsi 467 bugun 897 boyleEvet benimki mecburen 7. Gün itibariyle ölçüldü. Kahverengi lekelenme olmuştu. 28-58-115-250(pazartesi) siz sonucu hangi gün aldınız ?
evet pazartesi gore ikoye katlanmis oluyor insallah hepimiz görürüz saglikla aliriz gerckten stresli donemler bence yaYooo 897 gayet güzelpeki 2 gün arayla ölçüm yapıldı mı? Değeriniz gayet güzel 2 gün arayla 2 ye katlanarak gidiyorsa pazartesi görürsünüz bence keseyi ☺
Bence maşallah gayet güzel gidiyor keseyi de görürsünüz inşallah endişe etmeyinBen gecen hafta carsamba 54 pazartrsi 467 bugun 897 boyle
İnşallah canım hep hayırlısı olsun dedim Râbbim doğrusunu bilir hakkımızda iyi olanı nasip etsinEvet ilk tup bebek deneyimim sizinde guzel olur her sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?