- 24 Kasım 2024
- 12
- 12
- 3
- Konu Sahibi mavms yesl
Alsancak irenbede yaptirdim doktorum alper beydi. siz nerde yaptirdinizMerhabalar nerede yaptırdınız acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alsancak irenbede yaptirdim doktorum alper beydi. siz nerde yaptirdinizMerhabalar nerede yaptırdınız acaba![]()
Anladim canim insallah tutsunda dediginiz gibi hic sikinti yok igneler vurulur. Tedavi her hastada farklilik gosteriyor demekki sizin cikolata kisti oldugu icin verilmis. İnsallah hayirlisiyla iyi sonuclar aliriizBende anlamadım canım sonra internetten araştırma yaptım daha iyi tutunmasını sağlıyormuş bebeğin rahme
2 tane verdi hemde
Transfer olcağım gün de sabah 1 tane yaptım
Bide serum verdi tutunsun diye
Progestan dex günde 1
Progestan 200 mg fitil günde 4
Oksopar 1
Promester 100 mg yaptırıyorum 3 günde 1 kalçadan
Gönlünüzce olsunAlsancak irenbede yaptirdim doktorum alper beydi. siz nerde yaptirdiniz
Bilmiyorum ki bana da hemşireler yazdı doktorla görüştükten sonra bende sormadım ne için diye tek tek google dan baktım daha sonraBana doktorum fitil vermedi neden acaba iğne ve estorefm hapı kullanıyorum
Bence de çikolata kisti özellikle tutunmaya engel olduğu için olabilir yada doktorum garanticidirAnladim canim insallah tutsunda dediginiz gibi hic sikinti yok igneler vurulur. Tedavi her hastada farklilik gosteriyor demekki sizin cikolata kisti oldugu icin verilmis. İnsallah hayirlisiyla iyi sonuclar aliriiz
3. Günü başladım benKızlar merhaba transfere hazırlık için regl kaçıncı günü başlıyorduk bebşm diğer tüp bebekle arasına zaman girdi unutmuşun dün hasta olmam lazımdı stresten sanırım daha olamadım
Öyledir canım her doktor aynı değil inşallah güzel sonuçlar alırızBilmiyorum ki bana da hemşireler yazdı doktorla görüştükten sonra bende sormadım ne için diye tek tek google dan baktım daha sonra
Hepsi tutunması için dediler
Garantici olmak iyidir insallah saglikla tutunur miniklerimizBence de çikolata kisti özellikle tutunmaya engel olduğu için olabilir yada doktorum garanticidir![]()
Merhaba3. Günü başladım ben
Öyledir canım her doktor aynı değil inşallah güzel sonuçlar alırız![]()
Amiin her birimiz inşallahMerhabapeki başladıktan sonra ne zaman kontrole çağırdı sizi. Benmde önceki tedavimle araya zaman girdi. Öncekilerde 10 gün sonra çağırmışlardı diye hatırlıyorum onlar özeldeydi. Bu seferki devlettr. Farklılık olur mu acaba yoksa prosedür hep aynımıdır merak ediyorum
Etkilemez inşallah öyle diyorsa bir bildiği vardır güvenmekten başka çaremiz yok sen içini ferah tut yine deMerhaba kızlar 5 şubatta transfer oldum transfer öncesi lekelenmem vardı kahverengi doktorum önemsiz transferi etkilemez dedi bugun transferin 4.günü yok denecek kadar azdı ama bugün yine kahve lekelenme gelmiş çok canım sıkılıyor moralim bozuluyor rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah
Merhaba hayırlsı olsun umarım bebeğiniz tutunur cnmAlsancak irenbede yaptirdim doktorum alper beydi. siz nerde yaptirdiniz
Merhaba bende dün transfer oldum test tarihim sizden 1 gün sonra 19 Şubat. 5.gun iki adet embriyo sizde nasıl durumlar siziMerhaba 1.5 saat önce eve geldim iyiydi bence öyle ürkütücü bir şey değilmiş benim ilk denemem senin de öyle sanırsammerak ettiğin varsa cevaplarım 18 Şubat test günü dedi
Bende dun transfer oldum belirtiniz var mi kacinci denemenizMerhaba bende dün transfer oldum test tarihim sizden 1 gün sonra 19 Şubat. 5.gun iki adet embriyo sizde nasıl durumlar sizi![]()
Yaa ne güzel bir tesadüf buna sevindimmBende dun transfer oldum belirtiniz var mi kacinci denemeniz![]()
Benim 3. Transferim biri kimyasal biri negatif oldu. İlk kimyasal olanda ilk gun net sekilde kasik batmasi yasamistim sonra da 9. Gunden sonra bel agrisi yasamistim. Su an belirti yok gibi benimYaa ne güzel bir tesadüf buna sevindimmkasıklarım da çok hafif ağrı var adet ağrısı gibi ama çok hafif.. birde afedersin sürekli gaz sorunu yaşıyorum pes dedirticek kadar
benim yine tüp bebekle olan 6 yaşında bir kızım var.. 6 yıl sonra iki kez denedik tutmadi kardeş için.. bu kez doktorum tek tutmayınca çift embriyo koydu bakalım 19u teste çağırdı.. sizde nasıl durumlar
![]()
Varsa da anlamiyorum bu surecte insan kendini cok dinliyorBenim 3. Transferim biri kimyasal biri negatif oldu. İlk kimyasal olanda ilk gun net sekilde kasik batmasi yasamistim sonra da 9. Gunden sonra bel agrisi yasamistim. Su an belirti yok gibi benim
Varsa da anlamiyorum bu surecte insan kendini cok dinliyor![]()