ŞUBATTA TRANSFER OLCAKLAR SONUCU BİRLİKTE BEKLEYELİM ❤️

Yâa çok teşekkür ederim çok açıklayıcı şekilde anlatmışsınız insalah benim sürecimde kolay geçer opu da ohss oldum çünkü gözüm cok korktu birde doktorum rahme çizik attı onda da idrara sıkışık girdim çok zorlandım 😂😂 çatlatma iğnesi ne için yaptılar acaba
Çatlatma iğnesi de rahime tutunması için yardımcı oluyormuş iyice derine işlemesi için transfer sonrası gonapepty yazdım çıktı hemen sebebi aslında bilindik bişeymiş ama benden başka yazan olmadı kullanıyorum diye ben de şaşırdım Acaba bende çikolata kisti olduğu için tutunması sıkıntı olabilirmiş o yüzden doktorum her tuşa basıyor heralde 😂

Selam bende dün transfer oldum çocuk tutulması için ne yiyip içiyorsunuz birbirimize taktik verelim :dua: :KK9:

Selam bende dün transfer oldum çocuk tutulması için ne yiyip içiyorsunuz birbirimize taktik verelim :dua: :KK9:
Merhaba ben de dün transfer oldum haftada 3 gün balık yemeyi planlıyoruz eşimle bugün gideceğiz hatta
Günde bir kefir içiyorum sebze ağırlıklı kuruyemiş meyve tüketiyorum transfer yapacağız dediğinden beri
1 yumurta yiyorum kahvaltıda yanına roka vs ne varsa gluteni bıraktım bayağıdır hamur işi vs yemiyorum sadece tahıllı ekmek yiyorum bazen kahvaltıda çünkü zaten doktorum tohum olarak beslen demşti
Kısaca akdeniz
Siz neler tüketiyorsunuz

Merhaba ben de dün transfer oldum haftada 3 gün balık yemeyi planlıyoruz eşimle bugün gideceğiz hatta
Günde bir kefir içiyorum sebze ağırlıklı kuruyemiş meyve tüketiyorum transfer yapacağız dediğinden beri
1 yumurta yiyorum kahvaltıda yanına roka vs ne varsa gluteni bıraktım bayağıdır hamur işi vs yemiyorum sadece tahıllı ekmek yiyorum bazen kahvaltıda çünkü zaten doktorum tohum olarak beslen demşti
Kısaca akdeniz
Siz neler tüketiyorsunuz
Ben bol bol ceviz kayısı ve hurma tüketiyorum bal ve pekmez kaşıklıyorum birde avakado aldım yarım yarım kullanicam hergun
Haftada 3 balık harika fikirmiş birde kefir hiç sklima gelmemişti hemen alıcam

Selam bende 3 şubatta transfer oldum 5. Gün taze embriyo transferi teste erken gitsem mi arttık çok sabırsızlanıyorum ne zaman çıkar kanda sizce
Daha 1 hafta sonra heralde test günün 🤭 idrar testi yapmayı düşünüyor musunn
Aklından çıkarmaya bak stres yapma bence

Ben bol bol ceviz kayısı ve hurma tüketiyorum bal ve pekmez kaşıklıyorum birde avakado aldım yarım yarım kullanicam hergun
Haftada 3 balık harika fikirmiş birde kefir hiç sklima gelmemişti hemen alıcam
Benim de aklıma hurma gelmemişti severim aslında ben de tüketeyim 🙃

Çatlatma iğnesi de rahime tutunması için yardımcı oluyormuş iyice derine işlemesi için transfer sonrası gonapepty yazdım çıktı hemen sebebi aslında bilindik bişeymiş ama benden başka yazan olmadı kullanıyorum diye ben de şaşırdım Acaba bende çikolata kisti olduğu için tutunması sıkıntı olabilirmiş o yüzden doktorum her tuşa basıyor heralde 😂
Bence de öyle ay insalah güzel haberlerini alırız canım haberdar et sonucundan 😍😍

Nasıl geciyor bari canım kaçıncı gün embriyosuydu senin tabi ederim bende bakalım yarın son kontrol var kan verip iğnelere basliycaz
5. Gün embriyosu canım biraz ağrım oluyor ara ara fitilden dolayı tahriş olmuş lekelenme olabilir demişti doktor yada normal şartlarda da olabilir korkma demişti çok az geldi 2 damla minicik onun dışında karnım çok hafif ağrıyor ara ara

Hadi inşallah gününü de söyler o zaman yarın 🙃🙃

5. Gün embriyosu canım biraz ağrım oluyor ara ara fitilden dolayı tahriş olmuş lekelenme olabilir demişti doktor yada normal şartlarda da olabilir korkma demişti çok az geldi 2 damla minicik onun dışında karnım çok hafif ağrıyor ara ara

Hadi inşallah gününü de söyler o zaman yarın 🙃🙃
Acaba şu tutunma olduğunda olan lekelenmemi ay insalah odur😍 ya en korktuğum benim de fitil ya hiç sevmiyorum Ayn 14 şubata Allah'ın izniyle transfer var 😍

Acaba şu tutunma olduğunda olan lekelenmemi ay insalah odur😍 ya en korktuğum benim de fitil ya hiç sevmiyorum Ayn 14 şubata Allah'ın izniyle transfer var 😍
Yok sanmıyorum canım tutunma değildir 3. Günde falan başlıyormuş galiba 🙃
Fitil versin bence çok faydalıymış bende yapamam edemem dedim ilk defa yaptım içim bi değişik oldu ama yapıyorum artık ayaktayken dizlerini kırarak yap yatakta yapmak zor oluyor aksine hemşire dedi bana da cidden ayakta daha rahat diz kırarak hafif çömelerek

Back