- 23 Ocak 2024
- 570
- 364
- 23
- Konu Sahibi mavms yesl
Amin inşallah canımİnşallah hepimizin sımsıkı tutunurlar![]()
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canımİnşallah hepimizin sımsıkı tutunurlar![]()
Bilmiyorum ki belki 7. 8. Gunlerde yaparim aslinda test gunune kadar beklemek daha mantikli ama insan merak da ediyorYa evet sorma herşeyi belirti gibi algılıyorum hahahah peki idrar gebelik testi yapmayı düşünüyor musun kaçıncı gün yapmalı
![]()
Bu ne kadar dogru bilmiyorum kimine gore degisiyor ama benim ilk transferimde belirti olarak kasik agrim oldu ilk gun 7. 8. Gunde adet agrisi gibi agri oldu ama kimyasal oldu ikincisinde de pek bi belirti hissetmedim ilk seferki gibi ve negatif oldu ne dusunecegimi sasirdim artik. Baska seylerle ilgileniyorum filan ama dunden beri transfer sonrasi belkrti ariyorum kafam hep transferde degil ama aklima da geliyorCanım belirti arama belirti tarzı olan süreçler genelde riskle sonuçlanıyor benim merkezde öyle dediler belirti tarzı birşey yoksa sağlıklı ilerliyor demek kaçıncı gün embriyosu
İster isteme merak ediyor çok normal çünkü biz anne olmak istiyoruz her kadının olmak istediği gibi belirti aramazsak olmuyor arasak olmuyor gerçekten anne olmak çok zorBu ne kadar dogru bilmiyorum kimine gore degisiyor ama benim ilk transferimde belirti olarak kasik agrim oldu ilk gun 7. 8. Gunde adet agrisi gibi agri oldu ama kimyasal oldu ikincisinde de pek bi belirti hissetmedim ilk seferki gibi ve negatif oldu ne dusunecegimi sasirdim artik. Baska seylerle ilgileniyorum filan ama dunden beri transfer sonrasi belkrti ariyorum kafam hep transferde degil ama aklima da geliyor![]()
Bende 6 şubatta transfer oldum 18 şubatta sonuç öğrenicem bakalım inşallah burdaki herkesin pozitif sonuç alırMerhabalar ben 6 şubatta transfer olacağım inşallah… Test için de burdan konuşalım mııığğsüreçlerimizi de konuşuruz heyecanımızı da
![]()
Merhaba benim de 5. Gün embriyom ama bir adet yaşım küçük olduğu için eğer tutmazsa 2 dedi doktorMerhaba bende dün transfer oldum test tarihim sizden 1 gün sonra 19 Şubat. 5.gun iki adet embriyo sizde nasıl durumlar sizi![]()
Ben de 6 şubatBende 6 şubatta transfer oldum 18 şubatta sonuç öğrenicem bakalım inşallah burdaki herkesin pozitif sonuç alır![]()
1 Şubat canım 8. Günüm bugün normal sıtabil bi fark yok test günüm 14 Şubat bekliyorum bakalım Allahım verirse inşallahMerhaba bende aynı şekilde 5.gun iki tane embriyo. Ne zaman transfer oldunuz nedir durumlar sizde
Merhaba bende aynı şekilde 5.gun iki tane embriyo. Ne zaman transfer oldunuz nedir durumlar sizde![]()
Yaşım 28 benim 2 transfer oldu senin yaşın kaçMerhaba benim de 5. Gün embriyom ama bir adet yaşım küçük olduğu için eğer tutmazsa 2 dedi doktor![]()
Kesinlikle ole tek mi embriyo transfer edilecek acaba. Ben tek istedim ama pisman olurmuyum bilmiyorum heyecanla sonucunu bekliyorum. Seninde zamanin gelmis yarin heyecanla beklersin simdi insallah hayirlisi olur hepimiz icin minnoslar tutunur insallahBrmde beğendim cnm naif ilgili. Her sorumuzu cevaplıyor sıkılmadan bıkmadan. İçini rahatlatıyor insanın. Bu da bizim için önemli kafanın rahat olması
Çok manidar bir tarihte pozitifi görmüş olursun inşallahhhh1 Şubat canım 8. Günüm bugün normal sıtabil bi fark yok test günüm 14 Şubat bekliyorum bakalım Allahım verirse inşallah![]()
İnşallah mutluluk sevinci versin hepimizeBenim mecbur tek cnm . Tek embriyom var 3. Gün embriyosu denildi. Hayırlsı olsun inşallah. Valla 2 tane olsaydı 2 tane koydururdum ben cnm. İlkinde 2 tane 3. Gün konuldu ama tutmadı. İnşallah bu altın yumurtadır da sevindirir bizi. Evet heyecanlıyım ama daha rahatım ilkinde panik atak olmuştum resmen.
Kaçıncı günün bugün canımİnşallah mutluluk sevinci versin hepimize![]()
Merhaba benimde 6 şubat transfer 18 i beta hcg günü sizin belirtileriniz oldu mu hiçBen de 6 şubat
18 inde öğrenicem
Merhaba inşallah olumlu sonuç alırsınız ben de test günümü beklemekteyimNe kusuru seve seve anlatırıminşallah ikimizde hayırlı haberlerimizi alırız
İdrara sıkışık girmek zorlamadı çünkü dayanamadığın yerde doktor çeker dedi hemşire hanım rahatlatırız dedi onu nasıl yapıcak hayal bile edemedimçok sıkışık girmedim aman aman ultrasonla kontrol ettiler o şekilde girdim ameliyathaneye
Transferi yaptı doktor spekulum ü çıkardı 40 dk ameliyathanede yattım üzerimi örttüler çataldaydım, daha sonra kıpırdamadan sedyeye aldılar beni ordan da yatağıma yatırdılar odaya aldılar o şekilde de 30 dk bekledim daha sonra tuvalete çıktım geldim yatağıma 15 dk daha yat sonra yemek ye dediler yemeğimi getirdiler
1 saat sonra çıkabilirsin dediler
Oksapar ı ben 2 aydır yapıyorum tedaviye başladığımızdan beri şöyle ilk başlarda ağrımıyor ama daha sonra morarıyor ağrı yapıyor
Aslında oksapar daha hafif diyolar iğnesi acısı ama bence axeparin daha iyi ikisini de dene derim eğer hamilelik boyunca kullanıcaksan benim gibi ben axeparin tercih ediyorum
Bir gün sağıma bir gün soluma yapıyorum o şekilde acımıyor canımm (ilk başlarda acımayacak zaten sonra da alışıcaksın)
Progestan da iğnenin girdiğini vs ilacı sıktığını bile anlamıyorsun aynı gonal f tarzı
Ben bir de 3 günde bir sağlık kuruluşunda progestan yaptırıyorum kalçadan
Bir de progestan fitil kullanıyorum günde 4
Bugün çatlatma iğnesi yaptım ovitrelle
10 şubatta 2 gonapeptiy yapcam![]()
Yarın transfer im cnm. Famera ile hazırlandık kendiliğinden çatlaması sağlandı progesteron unun doğal yükselmesi için. O yüzden yarın adetin 16. Günü transfer olmuş olacağım. İlk transfer de ilaçlı transfer oldum 21. Günde olmuştum transferimi.Kaçıncı günün bugün canım
İster isteme merak ediyor çok normal çünkü biz anne olmak istiyoruz her kadının olmak istediği gibi belirti aramazsak olmuyor arasak olmuyor gerçekten anne olmak çok zor![]()
Arkadaslar subat ayi transfer icin bi tablo olusturdum actigim konuma bekliyorum profilimden ulasabilirsiniz tarihleri ve sonuclari daha rahat takip edelim diyeMerhaba inşallah olumlu sonuç alırsınız ben de test günümü beklemekteyimbu sitede birkaç yerde de gördüm transferden sonra çatlatma iğnesini neden yapıyorlar ilk defa duydum ikinci denemem ama bana öyle bir şey demedi doktorlarım
Bende 6 şubatta oldm transfer 18i sonuç günüm. Bende 2 gündür hafif regl sancısı gibi var bide çok gazım var sizde de olıyomuMerhaba benimde 6 şubat transfer 18 i beta hcg günü sizin belirtileriniz oldu mu hiç