ŞUBATTA TRANSFER OLCAKLAR SONUCU BİRLİKTE BEKLEYELİM ❤️

İnşallah canım sağol Eşim rahatsızlandı acile gittik yatışı yapıldı. Biz İstanbul da tubbebek tedavisi görüyoruz şehir dışından git gel yapıyoruz eşim zaten hastaneden o halde çıkamaz bende evle hastane arsında mekik dokunmaktan zaten dinlemenem transfer olsamda gece refakatçi kalıyorum mecburen iptal ettim.Kasim ve aralıkta 2 defa transfer hazırlığına başladık son dk progesteron hormonu yüksek diye doktor iptal etti bu sefer lucrin depot iğnesi kullandık hersey yolundaydi bu seferde böyle olunca kaldı yine.
Olsun demekki hayırlısı böyle
öncesinde beklemişsin hemen pozitifi alırsın beklemezsin umarım 🙏

Kızlar bu arada transferinizi nasıl geçiriyorsunuz merak ettim çünkü ben 8 gündür hiç bir ev işi vs yapmadım annemde kalıyorum zaten sizlerin nasıl geçiyor
Ben transferde dahil 4 gün full yattım bi lavaboya kalktm annem bizde kalmıştı şmdide biz anneme geldik burdada sadece kahvaltımı hazırlıyorum baska bişey yapmıyorm

Yok sanmıyorum canım tutunma değildir 3. Günde falan başlıyormuş galiba 🙃
Fitil versin bence çok faydalıymış bende yapamam edemem dedim ilk defa yaptım içim bi değişik oldu ama yapıyorum artık ayaktayken dizlerini kırarak yap yatakta yapmak zor oluyor aksine hemşire dedi bana da cidden ayakta daha rahat diz kırarak hafif çömelerek
Yâa öyle mi bende bugün başladım fitile ciden yatarak çok zor dediğiniz gibi yapıp uzanayim demi ee belirtlerin var mı canım nasıl geçiyor gunler

Yâa öyle mi bende bugün başladım fitile ciden yatarak çok zor dediğiniz gibi yapıp uzanayim demi ee belirtlerin var mı canım nasıl geçiyor gunler
Yaa fitil mi verdi sana da unuttum kusura bakma sen transfer olmuş muydun 🙃 belirti olarak bir şeyim yok aslında ama ara ara kasıklarıma ağrı girdi bugün çok hafif

Yaa fitil mi verdi sana da unuttum kusura bakma sen transfer olmuş muydun 🙃 belirti olarak bir şeyim yok aslında ama ara ara kasıklarıma ağrı girdi bugün çok hafif
Evet vala sabah öğle akşam verdi hemde yok canım olmadim cuma günü olcam ondan sürekli seni sordum moral olalım diye🥹 ay güzel haberlerle gel insalah test günü ne zaman kaçıncı gün embriyosuydu acaba canım senin

Evet vala sabah öğle akşam verdi hemde yok canım olmadim cuma günü olcam ondan sürekli seni sordum moral olalım diye🥹 ay güzel haberlerle gel insalah test günü ne zaman kaçıncı gün embriyosuydu acaba canım senin
Doğru 14 şubat olucaktın 🙃 18 şubat benim test günüm canım inşallah ikimiz de güzel haberler alalım
Tüp bebek konu kısmının orda tablo olan bir konu var oraya yazdırabilirsin tarihini sen de şubatsın ordan da konuşuyoruz 🙃

5. Gün embriyosu benim ama doktorum 5ab tarzı bi düzey vermedi hepsi çok iyi kalite kalitesi düşük olan yok dedi

Transfer olduğum gün de %100 canlı şuan maşallah dedi o kadar

Doğru 14 şubat olucaktın 🙃 18 şubat benim test günüm canım inşallah ikimiz de güzel haberler alalım
Tüp bebek konu kısmının orda tablo olan bir konu var oraya yazdırabilirsin tarihini sen de şubatsın ordan da konuşuyoruz 🙃

5. Gün embriyosu benim ama doktorum 5ab tarzı bi düzey vermedi hepsi çok iyi kalite kalitesi düşük olan yok dedi

Transfer olduğum gün de %100 canlı şuan maşallah dedi o kadar
Ay ne güzel insalah hayırlı haberler vericez Ayn o forma yazayim bende

15 şubat transfer tarihim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Güzel haberlerimizi yazalım buraya inşallah.

Back