ŞUBATTA TRANSFER OLCAKLAR SONUCU BİRLİKTE BEKLEYELİM ❤️

Soekulum dan hic hoslanmiyorum cok hsg cektirdim smear ler filan senelerdir ama yapacak bir sey yok. İdrara sıkısık olmakla birlikte spekulum acisini kotarabilir miyim onu dert ettim kendime 😁 herkes idrardan dert yaniyor transferde
Benim doktorum idrara sıkışık olmadan transfer yapıyor bence o anki Duygu durumundan acıyı hissetmezsin giib geliyor 😁

Soekulum dan hic hoslanmiyorum cok hsg cektirdim smear ler filan senelerdir ama yapacak bir sey yok. İdrara sıkısık olmakla birlikte spekulum acisini kotarabilir miyim onu dert ettim kendime 😁 herkes idrardan dert yaniyor transferde
Bende sevmiyorum spekulum yaa yüzüm sapsarıydı eve giderken asansörde baktım eşim söylememiş geldiğimden beri öyleymişim ahhahaahhah tamamen o demir şey korkusu ama atlattım geçti şükür 🙃 idrarda hiç zorlanmadım ben ya inş sende zorlanmazsın

Bende sevmiyorum spekulum yaa yüzüm sapsarıydı eve giderken asansörde baktım eşim söylememiş geldiğimden beri öyleymişim ahhahaahhah tamamen o demir şey korkusu ama atlattım geçti şükür 🙃 idrarda hiç zorlanmadım ben ya inş sende zorlanmazsın
İnsallah canim benim de kolay gecer o gunler gelsin de bir hele 🫠🤞🏼 insan ister istemez heyecan gerginlik korku hepsini bir hissediyor yuzun ondan oyle olmustur cok normal :)

Bence de ya ondan oldu zaten ameliyathanede olması başlı başına gerici 😂😂
Ben ikinci opumda narkoza tam teslim olamadim bu sefer midem bulaniyo basim donuyo dedim nabzim yukseldi ekran otmeye basladi basima hemsireler doktor usustu daha da panik oldum cok trajikomikti 😅 zannettiler ki operasyondan gerildim halbuki tam bayilamamaktan oyle oldum anlatamadim derdimi 😁 neyse sonra doz artirildi heralde uyandigimda odamdaydim

Merhabalar hepinizin süreci hayırlı olsun pozitif sonuçlar alırız inşallah hep birlikte tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin Rabbim 🤲
Ben birşey soracam martta tedaviye başlayan var mı ramazanda bu sürece başlayacak olan var mı 🤗🤗

Ben ikinci opumda narkoza tam teslim olamadim bu sefer midem bulaniyo basim donuyo dedim nabzim yukseldi ekran otmeye basladi basima hemsireler doktor usustu daha da panik oldum cok trajikomikti 😅 zannettiler ki operasyondan gerildim halbuki tam bayilamamaktan oyle oldum anlatamadim derdimi 😁 neyse sonra doz artirildi heralde uyandigimda odamdaydim
Ayy hayatta en korktuğum şey biliyor musun nadir olan bir şey bu ama arkadaşım hastanede çalışıyor orda bi arkadaşı burun ameliyatında uyanmış acısını tarif bile edemiyormuş 🥹 çok kötü ya allah kimsenin başına vermesin…
Neden uyumamışsın peki gerekçesi neymiş ki

Merhabalar hepinizin süreci hayırlı olsun pozitif sonuçlar alırız inşallah hep birlikte tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin Rabbim 🤲
Ben birşey soracam martta tedaviye başlayan var mı ramazanda bu sürece başlayacak olan var mı 🤗🤗
Ben aralıkta başladım mart daha gelmedi ama istersen ayrı konu aç

Ne kusuru seve seve anlatırım 🙃 inşallah ikimizde hayırlı haberlerimizi alırız 🥹
İdrara sıkışık girmek zorlamadı çünkü dayanamadığın yerde doktor çeker dedi hemşire hanım rahatlatırız dedi onu nasıl yapıcak hayal bile edemedim 🙈 çok sıkışık girmedim aman aman ultrasonla kontrol ettiler o şekilde girdim ameliyathaneye
Transferi yaptı doktor spekulum ü çıkardı 40 dk ameliyathanede yattım üzerimi örttüler çataldaydım, daha sonra kıpırdamadan sedyeye aldılar beni ordan da yatağıma yatırdılar odaya aldılar o şekilde de 30 dk bekledim daha sonra tuvalete çıktım geldim yatağıma 15 dk daha yat sonra yemek ye dediler yemeğimi getirdiler
1 saat sonra çıkabilirsin dediler

Oksapar ı ben 2 aydır yapıyorum tedaviye başladığımızdan beri şöyle ilk başlarda ağrımıyor ama daha sonra morarıyor ağrı yapıyor
Aslında oksapar daha hafif diyolar iğnesi acısı ama bence axeparin daha iyi ikisini de dene derim eğer hamilelik boyunca kullanıcaksan benim gibi ben axeparin tercih ediyorum
Bir gün sağıma bir gün soluma yapıyorum o şekilde acımıyor canımm (ilk başlarda acımayacak zaten sonra da alışıcaksın)

Progestan da iğnenin girdiğini vs ilacı sıktığını bile anlamıyorsun aynı gonal f tarzı

Ben bir de 3 günde bir sağlık kuruluşunda progestan yaptırıyorum kalçadan

Bir de progestan fitil kullanıyorum günde 4

Bugün çatlatma iğnesi yaptım ovitrelle

10 şubatta 2 gonapeptiy yapcam 🙃🙃
Ben 4 şubatta oldum ama beni o masada çok yatırmadılar transfer edip 2 dk sedyeyle alıp odaya geçirdiler 40 dk orda dinlendim sadece 😅

Ben 4 şubatta oldum ama beni o masada çok yatırmadılar transfer edip 2 dk sedyeyle alıp odaya geçirdiler 40 dk orda dinlendim sadece 😅
Yaaaa ay bende daha şey diyodum odada 30 dk sonra tuvalete çık dediler daha tutabilirim eğer faydası olur derseniz dedim 😂😂 beni hiç kıpırdatmadılar bile hep kendileri koydu ayağa kalkmadım herkesin yöntemi farklı demekki 🙃 peki şey size de yüz üstü yatma dediler mi .s bu biraz garip geldi bana çok severim öyle uyumayı

Yaaaa ay bende daha şey diyodum odada 30 dk sonra tuvalete çık dediler daha tutabilirim eğer faydası olur derseniz dedim 😂😂 beni hiç kıpırdatmadılar bile hep kendileri koydu ayağa kalkmadım herkesin yöntemi farklı demekki 🙃 peki şey size de yüz üstü yatma dediler mi .s bu biraz garip geldi bana çok severim öyle uyumayı
Yoo demediler kız ben yüz üstü yatmazsam uyuyamam hahaha herkesin yöntemi aynen farklı inşallah sağlıklı tutunur sağlıklı bebeklerimiz olur bu sene herkes hamile kalsın inşallah

Ayy hayatta en korktuğum şey biliyor musun nadir olan bir şey bu ama arkadaşım hastanede çalışıyor orda bi arkadaşı burun ameliyatında uyanmış acısını tarif bile edemiyormuş 🥹 çok kötü ya allah kimsenin başına vermesin…
Neden uyumamışsın peki gerekçesi neymiş ki
Bence az verdiler narkozu 🤣🤣 mesela daha once iki kez ameliyat olmuslugum bir opu daha olmuslugum da var hic yasamadim tak gidiyodum ahahaha bunda aksilik ya iste beni buldu 🫠

Back