- 14 Aralık 2024
- 618
- 373
- 18
- 31
- Konu Sahibi mavms yesl
Amin hepimize nasip olsun gonlumuzdeki tez zamanda sagliklaAllah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı ve mutlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin hepimize nasip olsun gonlumuzdeki tez zamanda sagliklaAllah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı ve mutlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin
Evet ya aksilik seni bulmuş maalesefBence az verdiler narkozumesela daha once iki kez ameliyat olmuslugum bir opu daha olmuslugum da var hic yasamadim tak gidiyodum ahahaha bunda aksilik ya iste beni buldu
![]()
Ya muayenelerde bile cocuk gibi zipliyorum bazen ozellikle kistimin oldugu taraf zorluyor. Umarim yolunda gider doktora yine de onden sorucam anestezi olayiniEvet ya aksilik seni bulmuş maalesefsakin ol bir daha olmayacak inşallah
hayal et o anı sakinleştir kendini oluyormuşsun gibi kendini hzırla gözlerini kapat deneme yap ben o şekilde hazırladım kendimi
yoksa eşim bile dedi narkozsuz yapabilceğini sanmıyorum diye
![]()
Artık zaman sanki geçmiyorYetişir inşallah olmadı martın ilk haftası![]()
Evet her gün bir iğne yapılıyor. Hap da veriliyorMerhaba arkdaşlar hepinizin süreci hayırlı olsun :) bende şubat regly bekliyorum az kaldıı yumurta toplama için hazırlığa başlayacağız sonrası nasip olursa transfer azo kaynaklı tedavideyiz siz ne için tüp bebek tedavisindesiiniz :) o iğneler hergün mü oluyor yumurta büyütme için hergün birtanemi yani
Merhaba bende sizi gibi 4 subatta transferim gerçekleşti. Hangi hastanede yaptirdinizBen 4 şubatta oldum ama beni o masada çok yatırmadılar transfer edip 2 dk sedyeyle alıp odaya geçirdiler 40 dk orda dinlendim sadece![]()
Merhaba oncelikle hayirli olsun insallah hayirli haberleri alirsiniz . Beni merak ettigim transfer sonrasi neden catlatma ignesi verdilrr size cok merak ettim bende 4 subatta oldum igne olarak sadece progestan dex ve oksapar igne verildiNe kusuru seve seve anlatırıminşallah ikimizde hayırlı haberlerimizi alırız
İdrara sıkışık girmek zorlamadı çünkü dayanamadığın yerde doktor çeker dedi hemşire hanım rahatlatırız dedi onu nasıl yapıcak hayal bile edemedimçok sıkışık girmedim aman aman ultrasonla kontrol ettiler o şekilde girdim ameliyathaneye
Transferi yaptı doktor spekulum ü çıkardı 40 dk ameliyathanede yattım üzerimi örttüler çataldaydım, daha sonra kıpırdamadan sedyeye aldılar beni ordan da yatağıma yatırdılar odaya aldılar o şekilde de 30 dk bekledim daha sonra tuvalete çıktım geldim yatağıma 15 dk daha yat sonra yemek ye dediler yemeğimi getirdiler
1 saat sonra çıkabilirsin dediler
Oksapar ı ben 2 aydır yapıyorum tedaviye başladığımızdan beri şöyle ilk başlarda ağrımıyor ama daha sonra morarıyor ağrı yapıyor
Aslında oksapar daha hafif diyolar iğnesi acısı ama bence axeparin daha iyi ikisini de dene derim eğer hamilelik boyunca kullanıcaksan benim gibi ben axeparin tercih ediyorum
Bir gün sağıma bir gün soluma yapıyorum o şekilde acımıyor canımm (ilk başlarda acımayacak zaten sonra da alışıcaksın)
Progestan da iğnenin girdiğini vs ilacı sıktığını bile anlamıyorsun aynı gonal f tarzı
Ben bir de 3 günde bir sağlık kuruluşunda progestan yaptırıyorum kalçadan
Bir de progestan fitil kullanıyorum günde 4
Bugün çatlatma iğnesi yaptım ovitrelle
10 şubatta 2 gonapeptiy yapcam![]()
Fulya bahçeci den yaptırdımMerhaba bende sizi gibi 4 subatta transferim gerçekleşti. Hangi hastanede yaptirdiniz
İnşallah sağlıklı haber alırız bana özelden yaz yaz takip edelim sonuncu beraberMerhaba bende sizi gibi 4 subatta transferim gerçekleşti. Hangi hastanede yaptirdiniz
Yâa çok teşekkür ederim çok açıklayıcı şekilde anlatmışsınız insalah benim sürecimde kolay geçer opu da ohss oldum çünkü gözüm cok korktu birde doktorum rahme çizik attı onda da idrara sıkışık girdim çok zorlandımNe kusuru seve seve anlatırıminşallah ikimizde hayırlı haberlerimizi alırız
İdrara sıkışık girmek zorlamadı çünkü dayanamadığın yerde doktor çeker dedi hemşire hanım rahatlatırız dedi onu nasıl yapıcak hayal bile edemedimçok sıkışık girmedim aman aman ultrasonla kontrol ettiler o şekilde girdim ameliyathaneye
Transferi yaptı doktor spekulum ü çıkardı 40 dk ameliyathanede yattım üzerimi örttüler çataldaydım, daha sonra kıpırdamadan sedyeye aldılar beni ordan da yatağıma yatırdılar odaya aldılar o şekilde de 30 dk bekledim daha sonra tuvalete çıktım geldim yatağıma 15 dk daha yat sonra yemek ye dediler yemeğimi getirdiler
Oksapar ı ben 2 aydır yapıyorum tedaviye başladığımızdan beri şöyle ilk başlarda ağrımıyor ama daha sonra morarıyor ağrı yapıyor
Aslında oksapar daha hafif diyolar iğnesi acısı ama bence axeparin daha iyi ikisini de dene derim eğer hamilelik boyunca kullanıcaksan benim gibi ben axeparin tercih ediyorum
Bir gün sağıma bir gün soluma yapıyorum o şekilde acımıyor canımm (ilk başlarda acımayacak zaten sonra da alışıcaksın)
Progestan da iğnenin girdiğini vs ilacı sıktığını bile anlamıyorsun aynı gonal f tarzı
Amin insallah cok heyecanla bekliyoruz sonucu. Bende izmirde yaptirdim . Sonucu kesin yazarim sizeİnşallah sağlıklı haber alırız bana özelden yaz yaz takip edelim sonuncu beraber
Canım selam senin neden böle ki transferinden sonra catlama iğnesi falan birsürü iğnen varmış hNe kusuru seve seve anlatırıminşallah ikimizde hayırlı haberlerimizi alırız
Merhabalar nerede yaptırdınız acabaAmin insallah cok heyecanla bekliyoruz sonucu. Bende izmirde yaptirdim . Sonucu kesin yazarim size
güzel sonuçlar gelsin hayırlısıyla inşallahMerhaba 1.5 saat önce eve geldim iyiydi bence öyle ürkütücü bir şey değilmiş benim ilk denemem senin de öyle sanırsammerak ettiğin varsa cevaplarım 18 Şubat test günü dedi
Ay test gününü beklemek de zormuş amaArtık zaman sanki geçmiyor
Bende anlamadım canım sonra internetten araştırma yaptım daha iyi tutunmasını sağlıyormuş bebeğin rahmeMerhaba oncelikle hayirli olsun insallah hayirli haberleri alirsiniz . Beni merak ettigim transfer sonrasi neden catlatma ignesi verdilrr size cok merak ettim bende 4 subatta oldum igne olarak sadece progestan dex ve oksapar igne verildi