iş.. gibi bişeyi neden yazmışım neden o noktaları koymuşum hiç anlamadım aklım sıra sansürlicektim basbayaaa yazmışım kelimeyi ay çook utandım çok özür dilerim hepinizdenklava:
çok merak ettik hemde,olsun canımcım önce senin sağlığın önemli bebeğimiz zaten olcak en uygun en hayırlı zamanda olacak noluur üzülme kuzucum yani tahmin ediyorum ki üzülme demek çoook saçma ama görüorum ki sen kendini gayet şahane bi şekilde toplamışsın sana da hayran kaldım canımcım..
elchin kısss 26 martta bişi vardı heralde napalım arkadaşım yaaa dediğin gibi önümüzdeki maçalara bakıcaz senn dondurulmuş embriyon var mıydı???
gelbebek gözün aydın canım 4 tane 1. kalite haaa.tebriklerrrrrr
canım aç olma sakın su içeceksin bol bol miden bulanır tok ol üzerine su iç 1.5 lt falan ben aşılamalarımda çok içtim ikisindede yatmam gerekiyo ama ben tutamadım kendimi kalktım diyarbakırda sürgü filan hak getire zatennnnn...
bu arada neden 3 ve 5 ,4.gün olmuyo mu buuuu??? canım benm bildiğim kadarıyla önceden hep 3 yapıyolardı ya bu yasadan sonra 5 gündeme gelmeye başladı...
otk sennde hayırlı olsun canımmm aman transfer sonrası da geçmek bilmiyo şimdiden kendinize bi uğraş bulun wallaaa
tabiki önce sağlığım tatlım allaha şükürler olsun iyiyim sevdiklerim eşim yanımda ve her şekilde bana destekler o yüzden kendimi iyi hissediyorum rabbim nasip eder bide melek yollarsa ne ala başımın üstünde yeri var allah verdide bizmi istemedik dimi ama kaydirigubbakcemile3
sekerim ne demek askolsun, yabanci miyiz:))))
mart ta tup bebek yaptiranlarda ben de varim. Ikinci denememiz bu. Iki donmus embryomuzu transfer ettiler gecen cuma. 2 NIsan da test gunu..kimsenin haberi yok tup bebek denedigimizden. bakalim ne olacak..
canım ben henüz o aşamalardan geçmediğim için net bişey söyleyemem fakat fikrimi sorarsan
duruma göre hareket etmeye çalışmışlar için rahat olsun yumurtaların gidişatına bakıp 5. güne dayanmayabilir 3. gün koyalım demişler ama senin yumurtalar atağa geçince yok bunlar 5. güne dayanır şansı daha artar biz bunu 5. gün transfer edelim demişler duruma göre hareket ediyorlar yani hakkında hayırlısı demekki 5. gün daha hayırlıymış hakkında çarşambaya kalmış.
cnm benimde 7 tane döllenmişti. 5 tanesi 1.kaliteli olduğu için 5.güne gitmeyi onlar teklif ettiler. bende sordun hatta hiç birinin 5.güne kalmama riski varmı diye bana dediki embriolog zaten 3.gün transfer edilseler bile tutunmaları ancak blast aşamasında olur yani içerde bu aşamaya gelmeleri gerekir. dışarıda bu aşamaya gelmeyen içerdede gelmicektir çünkü lab şartları çok uygun. ama blast aşamasına gelenleri transfer etmek daha yüksek gebelik şansı sağlıyor çünkü dayanıklı olan embriyo seçilebilmiş oluyor. cnm moralini bozma benim 5 tane çok iyi kalitede 2 tanede iyi kalitede blast embriom oldu bir taneçok iyi kaliteli transfer edildi diğer 6 sı donduruldu. moralini bozma merkezin başarısı da söz konusu blast embriyoda çünkü lab şartları uygun değilse göze almazlardı. sana tavsiyem moralini sakın bozma bir tane bile 5.gün eöbriyosu yeter sana. ama bence transfer sonrası yat en az 1 hafta. ananas ye hergün böğürtlen çayı iç. ben 10 gün yattım. arada kanamam oldu yine yattım. şimdi çok şükür pozitif. hayırlısıyşa cmtsi usg ye gidicem.
rica ederim cnm umarım pozitif sonucu alıcaksın.
bende hazır böğürtlen çayı içtim (doğadan böğürtlen parçalı çay var onu içtm ben)
yatmanın pek etkisi yok diyolar ama ben olduğuna inanıyorum benim bi arkadaşımın benle aynı dönemde transferi oldu memorialda dr yatmana gerek yok demiş o da ertesi gün işe gitti.3.denemesiydi ama negatifmiş. ayy inşallah bende bu gün işe başladım 15 gün sonra zor geldi biraz. sancım oluyor arada bir onun dışında iyiyim. bekliyorum sabırsızlıkla cmtsi. hadi bakalım iyi haberlerini takip edicem
hoş geldin patty herşey güsel ve pozitif olur umarım..
günaydınn arkadaşlar hepinize,
sabah embiriliog aradı benim de kafam çok karıştı dedim bunun çözümünü ancak canım arkadaşlarım bulur hemen sormalıyım onlara:))
benim 4 tane birinci kalite 1 tane 2. kalite 5 yumurtam vardı bugün 4t 1. kalite 2t 2. kalite yumurtam olmuş sonradan biride atak yapmış herneyse...4.ü de ii gidio nasılsa 1 tane koyacağız 5. güne gidebiliriz dedi ama bu 5. gün ısrarını biz yaptık ona dün falan aradık olamaz mı die ben de dedim ki embirilioga sonuçta bu işin uzmanı sizsiniz dedim siz illa 3. gün diosanız ben bugün gelicem dedim yok yok dedi 5. günü bekleyelim dedi bende riske girmiomuyuz dedim, bazı 1. kalite yumurtalar 3. günden sonra çakılabilir bu risk var ama sanmıorum öyle olacağını hem çakılırlarsa bile zaten içerde de çakılcakmış demek olur zaten dedi bekleyelim dedi transferimi çarşambaya erteledi...bakın şimdi ben bu kadına ilk gün blast olur inşallah dediğimde bana demişti ki bazı yumurtalar dışarda kalmayı sevmez içarde mutlu olur yaşarlar o yzden erken transferin de artıları vardır şimdi dio ki dışarda çakılırsa içerdede çakılır zaten...bu kadın beni bi yerde geçiştirio ya ilk başta geçiştirmeye çalıştı riske girmek istemedi sonra baktı biz bilinçliyiz falan riski göze alıo yadaaaa biz karıştık die gıcık oldu alın size risk çakılında görün dio:)))
işte tüm bu yukarda ki olay tam anlamıyla bir başak burcu paronoyası olup aklımı kurcalamakta Allah kurtarsın beni ama siz de bi el atarsanız sevinirim konuya öpüldünüz:)))
p.s:bu topik kapanırsa ben biterim bak size söliiiimmm bırakıp gitmek yok tamam mı kıslarrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?