Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

narnisan canım ohss riskin var dediği gibi sıksık bel cevreni ölç ve de bol bol yumurta bal et tavuk balık yoğurt ayran tüket su içmekten korkma az ve sık sık ye 1 hafta mücadele ettim bu meretle dikkatli ol canmmmm

masalelif canım ben 6 gün 300 ünite 2 gün 225 ünite kullandım şişkinliklerim ve de kilo artışım oldu gaz problemi de oldu haliyle bence sende olması da normal burdaki arkadaşlarda da gözlemlendi bu sorunlar...
transferi anestezi altında yapılacak bişey yok canmmmm tedavi süresince en kolay işlem o bence o yumurta toplama hsg zamamnında takılan alet takıldıktan sonra 1 dakika bile sürmüyor ben fatiha suresini zor yetiştirdim walla tam enjekte edilirken okumaya başladımmmm zor yetiştiii...

bende pzrtesi kontrole gitcem 5gün 300ünite kullanmış olucam.yanında sadec folik asit alıyorum.vajinusmus yaşadığımi çin şimdi herşeyi anestezi ile istiyorum.rabbim yardım edr inşallah hepimiz emklerimizin karşılığını alırız.öyle stres yapıyorum ki.bi türlü gevşeyemedim.transferden sonrasını nasıl geçireceğim bilmiyorum.cevap yazdığın için teşekürler

oluor arkadaşım hiç panik yapma bendede çok gaz yapmıştı özellikle normalde de kabızlık problemi olanlarda daha çok yapıomuş..ben 10 gün kullandım ilk 4 gün 225 sonra 300 e çıktı transferim henüz olmadı ama anastezi ile olmayacak basitmiş çünkü yani umarım öyledir...

arkadaşlarımmmmmmmm günaydıııııııınnn hepinize
embiriliog araı şimdi 3 yumurta 5 e çıkmış 5 de döllenmiş 4 ü 1. kaliteymiş çok sevindim bide üstünde sinir boşalması yaşadım sanırım hüngür hüngür ağladım yarım transferim var riske atmayalım5. güne bırakmayalım dediler 5. gün embiriosu olmasa da tutunabilir değil mi bana noluuur biraz gaz vern:)
bideee transfer ağrılı olmayacak değilmi ben o heyecanla doktora sormayı unuttum aç mı tok mu gidicem idrarar sıkışık gidicekmişim o kadarını hatırlıorum cevaplarınızı bekliorum hepinizi öpüorum.)

kusura bakmayın kızlar merak etmişsiniz beni giremedim siteye 2 gündür malesef testim negatif değerim 0 çıktı hayırlısı böyleymiş hakkımızda rabbim böyle uygun gördü bizim için demekki vardır bir hikmeti diyip toprladım kendimi önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

çok merak ettik hemde,olsun canımcım önce senin sağlığın önemli bebeğimiz zaten olcak en uygun en hayırlı zamanda olacak noluur üzülme kuzucum yani tahmin ediyorum ki üzülme demek çoook saçma ama görüorum ki sen kendini gayet şahane bi şekilde toplamışsın sana da hayran kaldım canımcım..

Gelbebek canım embriyoların için çok sevindim. herşey yolunda ne güzel. Sen yarın sabah güzel bir kahvaltı et ve 1-1,5 litre su içip öyle gidiyorsun. ıdarar sıkışık olman gerekiyor. hepsinin son anda içmeye çalışma, 2 saat öncesinden azar azar iç suyunu. Transferin tek sıkıntısı bu gerisi normal vajişnal muayene gibi. 5 dk sürüyor sadece. Sonra 1 saat yatacaksın o kadar. Tuvalete gitmene gerek yok, yatağına sürgü getiriyorlar.
Sen nerede yapıyorsun?

merhaba kızlar,
bir kaç gün takip edemedim hemen hamiş haberleri artmış hepinizi tebrik ediyorum. darısı başımıza

benim de cuma günü yumoşlarım toplandı. 12 tane toplandı 8 tanesi döllenmiş. pazartesi taransfer günüm.

gelbebek hiç merak etme bebişin sana sıkıca tutunacak. bana doktorum aşırı tok olma, hafif bişeyler atıştırıp gel dedi. test tarihim 9 nisan.

elchin kısss 26 martta bişi vardı heralde napalım arkadaşım yaaa dediğin gibi önümüzdeki maçalara bakıcaz senn dondurulmuş embriyon var mıydı???

gelbebek gözün aydın canım 4 tane 1. kalite haaa.tebriklerrrrrr
canım aç olma sakın su içeceksin bol bol miden bulanır tok ol üzerine su iç 1.5 lt falan ben aşılamalarımda çok içtim ikisindede yatmam gerekiyo ama ben tutamadım kendimi kalktım diyarbakırda sürgü filan hak getire zatennnnn...
bu arada neden 3 ve 5 ,4.gün olmuyo mu buuuu??? canım benm bildiğim kadarıyla önceden hep 3 yapıyolardı ya bu yasadan sonra 5 gündeme gelmeye başladı...
otk sennde hayırlı olsun canımmm aman transfer sonrası da geçmek bilmiyo şimdiden kendinize bi uğraş bulun wallaaa

iremcim slm canım geçmiş olsun çok üzüldüm senin adına hayırlısı olsun üzüldüm senin adına bu arada diyarbakırda sürgü filan hak getire demişsin ama benim ilk tedavimde hiç kalkmadım vardı yani ikincidede onlar boşalttı idrarı öyle yapan hastanelerde var yani allah hepinizin yardımcısı olsun :)))

hadi ya walla genesiste yoktu en azından aşılamada yoktu belki tüp te daha çok itibar vardır:)))
teşekkür ederim canım gittik geldik baya bi zorlandım ama olmadı kısmet değilmiş napalımmmm sen ne yaptın zeki amcaya dewammı

tupus saol canım sizlerin olumlu sonucları da beni mutlu ediyor kendimi askıya aldımmm:)))

canlar hepinize ilginiz desteğiniz için ççoookkk ama çoooooookk teşekkür ederim artık hiç korkmadan gidebilirim yarın bu da son level olur işallahh...iremcim 4. günü hiç sormadım tatlım ama embiriliog dediki yarın sabah tekrar bakıcam eğer iise belki 5. güne bekletiriz bakalım yarın gidince belli olacak..bu arada noluurr öyle kendimi askıya aldım deme ben çok üzülüorum sen öyle diince bebeğine hazırlanıosun diyelim olmaz mı şekerim

çok teşekkür ederim canım umuyorum ki sonuna kadar böyle olumlu gidecek herşey..ben smyrna da yapıorum izmirde cnm

Canim bu 3. ve 5. gun konusunun iki temel dinamigi var, birincisi embriyo kalitesi ve sayisi, ikincisi de merkezin fiziki sartlari. Embriyolar cok ve kaliteleri yuksekse, merkezin de laboratuari buna elverisliyse 5. gune kadar gidiyorlar, degilse 3. gunde transferi yapiyorlar. saniyorum 5. gune gitmek onlar acisindan da maliyetli birsey o yuzden hemen vermeyi tercih ediyorlardi. Simdi ise tek embriyo transferi olacaksa mumkun oldugu kadar saglam olani olsun diye dusunduklerinden 5. gunu bekleme orani artti gibi geldi bana.

4. gun embriyosu transfer edilmiyor mu diye sormussun. Benim dondurulmus oyle oldu, 3. gunde dondurulmustu, transfer edecekleri zaman cozduler ama ayni gun transferim olmadi, hoca gelip kendisi yapsin diye ertesi gune biraktilar, embriyom da 4 gunluk olmus oldu.

bayıldııım bu diyarbakırda sürgü vardı da bizmi iş..emedik olayına harikasın yaaaaaa:))

bayıldııım bu diyarbakırda sürgü vardı da bizmi iş..emedik olayına harikasın yaaaaaa:))

iş.. gibi bişeyi neden yazmışım neden o noktaları koymuşum hiç anlamadım aklım sıra sansürlicektim basbayaaa yazmışım kelimeyi ay çook utandım çok özür dilerim hepinizdenklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…