Gelbebek umarım bugün güzel haberler alırsın :):)
Ben bu sabah tekrar kan vereceğim, öğlene kadar sonucu alırım herhalde. Eğer değerim güzel artmışsa haftaya keseyi görmeye gideceğiz. beklemek ve beklemek... zor ama şimdi umut dolu en azından.
Senin haberlerini bekliyorum...
canlar günyadın ben yokken epey kaynatmışsınısss :))) ne güzel:))
gelbebek hayırlı olsun canım demek 10 tane ha tosunların maşallah sayı çok iii hiç kafana takma 20 olsun da benm gibi mi olsunnnn yok yok böölesi iyi canm bakalım kaç tanesi yarışta başarılı olacak haberlerini bekliyorum
elchin yine gelmemeiş umarım sevinçten gözü bizi görmemeiştirrr...
yok canm ya 2.5 aydır burdalar benm uzun pro başlamıştı yarım kaldı balıkesire dönmediler kısa başlayacak die...şimdide tedavi sonuçlansın diye beklediler 1 hafta sonra filan gidecekeler bakalım:))
kızlar adetim 2 gün gecikti yaaa offf hiç olmazdı benim günü gününeydi bugune kadar
eveeeeeett kızlar embiriliog aradı
10 yumurtadan 3 ü döllenmiş 2 sini bişey bişey yumurta oldu dedi anlamadım ne dediğini çekirdeğini göremiomuş onların yarını bekliceklermiş yani 3-5 arası döllenmiş yumurtam olacakmış ama ilk etapta 3 yani(5.güne dayanbilirse 5. gün koyarız ama bazı embiriolar dışarda kalmayı sevmez pek doğal ortam ister dedi ne zaman transfer olacağıda yarın belli olacakmış benim moralim bozuldu haliyle yani diorum kendi kendime sana lazım olan 1 tane canını sıkma diorum ama yapamıorum şimdilik..bide 5. gün embiriosu olmadan transfer edilirse şansım daha da mı düşecek kızlar??
nasıl yani anlamadım arkadaşım sen şimdi tedavide misin yeni mi başlıcaktın kusura bakma çok kişiyiz bazen hatırlayamıorum o yüzden sordum
kızlar adetim 2 gün gecikti yaaa offf hiç olmazdı benim günü gününeydi bugune kadar
canım uzun protokol benim vitamin ve lucrinle başladım 10.iğnemi oldum ama adetimde 2 gün gecikti hala ses yok :)
arkadaşım sen bunları düşünme
bak kendi kendine piskolojini bozuyosun ve sana şuan gerekli en son şey moral bozukluğu herşey Allahtan değilmi alnında yazıldıysa zaten olacak düşünme ekibin ne yaptığını biliyordur sadece dua et dua edelim herşey yolunda gitsin ve ya olmazsa diye sakın düşünme Allah korusun olmazsa ozaman düşünürsün şimdi değil sen kendini önümüzdeki ay hamile olarak gör bak hamile kalacaksın ben inanıyorum olumsuzluklardan sıyrıl Allahım hayırlısını versin.
Gelbebek canım canını sıkma sayıya.. 3 tane döllenmiş ve dediğin gibi sana 1 tane lazım. En kaliteli, en güçlü olanı transfer edecekler sonuçta. 3 tane olunca 5. güne kadar beklemezler bence. Ptesi olur transferin. Benim ilk denememde 3. gün transferiyidi. O da tuttu sonuçta ama yanlış yere tutundu benimkisi.
Sen moralini yüksek tut 3 hiçten iyidir unutma..Ben de kan verdim 9'da, 12 gibi alıcam sonucu.
kızlaarrr, nasılız bugün? Güzel bir gün olsun hepimiz için:))))
wintersuncuğum hamiş yapmışsın benim statüyü, çok hoşuma gitti:))) ama daha kan testi vermedim, sabah tembellik ettik, kocam da ben de uyuyakaldık, yakındaki merkeze sabah 09:00 a kadar kan vermezsen tahlilin sonucu ertesi güne kalıyormuş. Ben de gittim bir idrar testi daha aldım, yarın sabah yaparım gene, pazartesi de zaten normal test günüm, geçen günkü idrar testinin güzel sonucuyla bir gün daha yaşayayım diyorum.
Gelbebekciğim bence de sen hiç negatif bişi düşünme, en güzeli 3. gün - 5. gün kararını embriyologlara bırakmak, ne kadar takip etsek de bizim bileceğimiz iş değil. Bize tevekkülden başkasına gerek yok bence:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?