Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

ELCHIN sakın o testlere takılma. Ben bu sabah gene test yaptım. Bu sefer Predictor hem de. Yine negatif çıktı. Salı gününden beri bhcg 40 ve üzeri olmasına rağmen idrarda çıkmıyor. bence bünyeden bünyeye değişiyor. Kandan sonra idrara geçtiği için kimimizde daha geç oluyordur.
Senin yarın test günün sanırım, sabah sen de pozitifi alırsın inşallah.. Moralini bozma

kızlar size bişey sormak istiyorum
dondurulmuşlarla 2. tedavi nekadara maloluyor biliyomusunuz
ilk defa düp bebek yaptırmak gibi değildir iğneler ilaçlar kullanılmayacak sonuçta birde 2. deneme aynı merkezde olursa merkezin de indirimi olurmu.

Ben Amerikan hastanesinin ücretini biliyorum. Dondurulmuş transferi 1600 TL. Amerikan hastanesi pahalı sayılır tabi.

Arkadaşım ben de Alman Hastanesi'nde yaptırdım. Tam tüp bebek için 2100 Eur (4350 TL) ödedim. 2 ay sonra da dondurulmuş tüp bebek tedavisi için 1500 TL ödedim. Yani yaklaşık üçte biri oluyor. Bir de dondurma işlemine ayrıca ücret ödemedim. Bazı yerler dondururken bir para alıyorlar, çözdürüp transfer ederken de başka para alıyorlar.

tahmin ettiğim gibimiş bende öyle düşünmüştüm bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar
benim gittiğim merkezde de dondurma işlemi için para ödemiyecem.

merhaba kıslar, hamişlerimizi tebrik ederim

wintersun nasılsın? eğer planında varsa dondurulmuşlarla en erken ne zaman deneme yapılabiliyormuş bilgin var mı? Benim bu cumartesi yumoşlarım toplanacak bide aklma çok takılan bi konu var yumoşlar toplandıktan sonra yerlerinde su toplaması olayı mesela yumurta sayısı artınca (15-20 arası) bu risk de artar mı?

a arkadaşlar yeterin ama ben bu topikten çıkıyorum burada herkes kendine müslüman ...bu üçüncü sorum kimseden cevap yok.. Bir kaçgün öncede sorduğum soruya yanıt alamadım ve öncekinede tabiki ...beni bu listedende çıkarırsan sevinirim iremcim ...herkese hayırlı tedaviler...

tabiki bunada cevap veren yok

Bu kadar sinirlenme canım, transfer öncesi iyi değil. ben ciddden sorularını görmemiştim. Akupunktur konusunda hiçbirşey bilmiyorum ama "Tüp bebek ve akupunktur" başlıklı bir topik var, oraya bir bak istersen

iyi olmaya çalışıyorum aslında iyiyim de yaaa doktorum tel de 1 ay dinlen sonra takibine başlayalım dedi heralde 1 ay dinlenmek yeterli oluyor...
malesef canım yumoş sayısı arttıkça ohss olma riski de artıyor ama bazı insanlarda 1-2 gün sürüyor bazılarında benm gibi 1 haftaaa o dönmede yaptığım araştırmalara göre en fazla 5 hafta süren gördümmm

canım gözden kaçmıştır veya bu akapunktur filan sormuşsun ben onu gördüm ama bilgim olmadığı için cevap vermemiştim bu şekilde düşünme üzüldüm gerçekten ....
2 gündür pek de aktif olamadım zaten sen istersen tabi çıkartırım ama tekrarlıyorum böle düşünmene üzüldüm

ben hiç sabun şampuan gibi şeyler duymadım yaaa hemşirelerde bişey demedi ne açıdan yapmamak gerekiyomuş ki acaba???

kizllaaaaaaaaaaarrrrrrr

bugun transferimin 7. gunuydu, sabahi atlattim ama aksam dayanamayip idrar tahlili yaptim, silik de olsa ikinci cizgiyi gordum. Burada o kadar cok arkadasa "o ikinci silik cizgi baska turlu cikmaz, hamile olmasan hic cikmazdi" dedim ki....

Baska turlu cikmaz degil mi o cizgi, dondurulmus transferiydi, bHCG ignesi filan da olmadim?....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…