Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

irem ben söylicek hiç bişey bulamıorum tek söyleyebileceğim inanılmaz üzgünüm bütün heyecanım bütün umudum gitti..ama geçicek arkadaşım hepimiz buraya hamileyim yazıcaz birbirimizi hiç görmesek de senin sayende hepimiz burda birbirimize destek oluoruz sen önce eşin ve ailen için sonra da bizim için değerlisin önce senin sağlığın gerisi zaten gelecek..

iremcim inanki ben de çok üzüldüm ama neyseki dondurulmuşların seninde çok diye hatırlıyorum bak herşeyde vardır bir hayır.. öyle düşün günler göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor..benimde transfer ertelenince çok üzüldüm ama ne çabuk geçti bak 3 gün kaldı transfere..eminim buradaki arkadaşlarla hepberaber senin açtığın yeni topikte gebeliklerimizi doğumlarımızı bebişlerimizi yazacağız ...seninde yazdığın gibi BıRGÜN MUTLAKA....

sağolun kızlar ya inanın önce eşimin sonra ailemin arkadaşlarımın ve sizlerin desteği kısa sürede toparlanmamaı sağladı iyiyim şimdi gerçekten yaza kadar dinlenicem malum çalışıyorum zor olur bi daha ıstanbula git gel yazın gidip hem gezicem hem bebişlerimi koydurucam :))
bu ardada listeye dewam doldurun kıslar listemiziiii kendime uğurlu gelemedi ama sizlere uğurlu geldiğini bilmek beni çoooooooooooooookkkkkkk mutlu ediyorrr

günaydın kızlar
iremcim çok üzündüm kendi başıma gelmiş kadar herşeyde bi hayır vardır eninde sonunda bizimle olacaklar ümidini hiç kaybetme canım

kızlar günaydınn
bugün 12.gün kan değerimi öğrenmeye gidiyorum. 10.gün değerim 168 di. dualarınız benimle olsun inşallah değerim katlanmıştır.

günaydın kızlaaaarrr,

bugün transferden sonraki 7. günüm ve sabah test yapmamak için evden nasıl fırladım bilemiyorum:)) Yarını da atlatırsam belki az kaldı diye test günüm olan pazartesiye kadar bekleyebilirim:)))

kızlar idrara cok sık cıkıyorum yarım saate bir neredeyse bunu yasayan varmı çok suda içmiyorum

kızlar günaydın
transfer öncesi ve sonrası akupunktur olan var mı?varsa ağrılı birşey mi? faydasını gören varmı? pazar günü transfer öncesi merkezin doktoruna yaptırmayı düşünüyorum?bu konuda fikri olan varmı?

günaydın arkadaşlarrrrrr:)

iremcim çok sevindim canım ii olmana ooohh yazın da istanbul süper olur yani:)melony cim geçmiş olsun bütün sıkıntılı iğneli süreç bitti şimdi heyecan yaşamanın zamanı çok güsel olacak işallah sonucunda..yesill yansıma cım sende herşeyi atlattın bebişin sağlına koşturacaksın artık hiiiç sıkma canını aynen güzel devam ediyodur hamişliğin merak etme:)

Kızlar 9. gün değerim 125.45 çıktı :)) ınşallah böyle gider. Allah'ıma şükürler olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…