Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

ama tedavi sırasında kanama iyi değil gibi gelior bana ne biliim endişeleniyorum bakalım yarın doktorumla randevum var yine daha detaylı konuşurum

wintersun naptı acaba merak ettim şimdi

günaydın kızlar.az önce show tv haberlere mail attım yeni tüp bebek yasası hakkında ve canlı yayında mailimi okudular.inşallah sesimizi duyanlar olur..

günaydın kızlar.az önce show tv haberlere mail attım yeni tüp bebek yasası hakkında ve canlı yayında mailimi okudular.inşallah sesimizi duyanlar olur..

eline sağlık çok iyi yapmışsın hepimizin adına hayır işlemiş oldun.
bende bu yasayla bizi kobay olay kullanacaklar artık bu uygulama nekadar sürecek bilinmez daha sonra tüp bebek merkezlerinden sonuçları almaya başlayacaklar
merkezlerin başarı oranlarında düşüş görülürse yasayı iptal edecekler
olan bize olacak tabiki ikiz bebek isteyen insanlar bundan mahrum kalacak
eninde sonunda bu yasayı iptal edecekler inşallah bu süreç kısa sürer.

ınŞallah ya evet ben ıkız bebek ıstıyordum hemde Çok ama bu yasa sayesınde o umutta bıttı zaten umutlarımız ılk denemede daha az ıken Şımdı % 30 tutma Şansına dÜŞmÜŞÜz hafta sonu gazetede bÖyle yazıyordu ÇÜnkÜ gelde sınır olma Şımdı

canım moral bozmak yok olacağı varsa bir taneyle de olur hiç negatif düşünmiyecez hep olumlu düşünücez her şerde bir hayır her hayırda bir şer var dır derler hayırlısı olsun.

canım hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin.benim de 5 martta olmuştu transferim yarın test günüm.ben de 11 gündür hiç kalkmadım.ilk 3 gün sadece wc ye kaktım sonrasında günde 15 dakka falan hafif hareketlerle evin içinde dolandım.hergün 3 dilim ananas,bir kivi,badem ceviz antep fıstığı yedim.kabız olmamak için çok aba harca bol bol su iç.katı şeylerle beslenme çorba iç hergün.bi de hiç ama hiç stres yapma ben bir iki gün kaynanama kızdım stes yaptım biraz sonra düzelttim kendimi.çok şükür bugüne kadar geldk.çok dikkat et sonra keşke demektense sabret 12 gün..

kızlar dün transferim oldu 25 martta testim var dua edin bide ne yapmam gerekiyor hiç kalkmayacakmıyım

inşallah dualarımız seninle
canını sıkacak şeylerden uzak dur devamlı yatmana gerek yok bence ama kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap tabi bol bol dinlen kabak çekirdeği ananas suyu okuyorum hep sende dene faydası olur zararı olmaz olumlu sonucunu bekliyoruz canım sana gözaydınlığı dileyecez 25 martta inşallah.

günaydın, iyi yayınlar diliyorum.
yaklaşık 3 senedir tüp bebek haklarımızı teker teker elimizden alıyorlar ve buna kimse çıkıp da bi durun demiyor..önce 40 yaşı 39 a çektiler.sonra 3 kez deneme hakımız olan tüp bebek deneme sayısını 3 ten 2 ye düşürdüler ve yaşı 38 e çektiler.ara ara bazı ilaçlarımıza kota koydular bu ilacı ödemeyiz dediler.şimdi de birden fazla olan embriyo sayısına sınırlama getirip tek embriyo şartı getirdiler.bu sayede yüzde 55 başarı şansımızı resmen devlet elimizden aldı..bu sistem Belçika da uygulanıyor orda da tek embriyo şartı var fakat kısırlık tedavisi tüm ülkede ücretsiz yapılıyor.bizim ülkemizde ise kısırlık tedavisi için varımız yoğumuz gidiyor.
bu nasıl bir mantık ki başbakanımız 3 çocuk diye herkese akıllar verirken biz çocuğu olmayan insanların haklarımızı elimizden alıyor.bizleri türk vatandaşı olarak görmüyormu acaba???çocuk istemeyenleri çocuk yapın diye sıkıştıracağına bizlere çocuğumuz olsun diye yardım etsin..senelerdir çocuk özlemiyle yanıyoruz maddi manevi fiziksel ruhsal zaten yeteri kadar yıprandık..bir de devletimiz bu şekilde yıpratıyor...haksızlık ya bu büyük haksızlık..
lütfen birileri dur desin artık!!!!
bu maili attım show tv ye...

evet ya ben kimseyle paylaşmadım söylemedim kimseye belli olursa söyleriz dedik. bugün oturduğum yerde çamaşır katladım kahvaltı hazırladım onu soruyorum hiç kalkmadan mı yatıcaz diye doktor sadece çok ayakta kalma dedi onun için sordum

canım yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz .

ne kadar saçma şeyler bunlar ya profesörler birleşmiş heyet oluşturmuş 6 aydır tartışılmış bu kanıya varılmış
tamam 2 ten fazla embriyoya izin vermesinler mantıklı üçüz dördüz gebelikleri engellesinler.
belki ben özellikle ikiz istiyorum normal yolla ikiz bebek hamileliklerde kürtaj zorunluluğu getirirlerse de şaşmam bu ikinci dediğim şey nekadar saçmaysa bu yasa okadar saçma nasıl okumuşlar hekim olmuşlar diyecem ama piyon olmuşuz kimler var bu işin arkasında ne derlerse onu yapıyo devlette kimbilir kimlerin ne menfaati var bu karar üzerinde

kızlar bişey sorucam kabız olmaktan çok korkuluyo neden acaba kabız olunca bebeğin düşme ihtimalimi var.

evet ıkınmaman gerekiyor kendini zorlamaman gerekiyor o açıdan bağırsaklarının güzel çalışması lazım çünkü bebek tutunma aşamasında etkilenmesin diye

evet canım kabızlık çok tehlikeli.ıkınırken embriyolar tehlikeye giriyormuş.bana transfer günü naparsan yap ama sakın kabız olma dedi doktorum.aman dikkat edin.ben bol bol kayısı hoşafı içtim çok faydası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…