arkadaşım ultrasonda bişey yoksa yoktur rahat tut içini ama doğum k.h. kullandıysan böyle oluo bende daha öne 1 ay kullandım regl oldum sonra tam 1 ay boyunca regl ara ara devam etti o yüzden kullandığın ilaçla ilgilidir sakın sıkma canını
günaydın kızlar.az önce show tv haberlere mail attım yeni tüp bebek yasası hakkında ve canlı yayında mailimi okudular.inşallah sesimizi duyanlar olur..
İnŞallah ya evet ben İkİz bebek İstİyordum hemde Çok ama bu yasa sayesİnde o umutta bİttİ zaten umutlarımız İlk denemede daha az İken Şİmdİ % 30 tutma Şansına dÜŞmÜŞÜz hafta sonu gazetede bÖyle yazıyordu ÇÜnkÜ gelde sİnİr olma Şİmdİ
kızlar dün transferim oldu 25 martta testim var dua edin bide ne yapmam gerekiyor hiç kalkmayacakmıyım
canım hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin.benim de 5 martta olmuştu transferim yarın test günüm.ben de 11 gündür hiç kalkmadım.ilk 3 gün sadece wc ye kaktım sonrasında günde 15 dakka falan hafif hareketlerle evin içinde dolandım.hergün 3 dilim ananas,bir kivi,badem ceviz antep fıstığı yedim.kabız olmamak için çok aba harca bol bol su iç.katı şeylerle beslenme çorba iç hergün.bi de hiç ama hiç stres yapma ben bir iki gün kaynanama kızdım stes yaptım biraz sonra düzelttim kendimi.çok şükür bugüne kadar geldk.çok dikkat et sonra keşke demektense sabret 12 gün..
ay inşallah kızlar yaaa..çok ama çok heyecanlıyım anlatamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?