4te 4 süperim ya beşinci de gelsin kendimi bağenmişlik yapıcammmm:))))
canım sana uzun uzun anlattım halada anlatıyodum yanlış bi yere bastım hepsi gittiii((
bugün dayanamayıp doktora gittim özet hali:) toplamadan beri hergün gittim zaten sabah 7 de aradım doktoru gel suyu alalım dedi 1 litre su aldılar ama çok acılı bi işlem Allahım kimsenn başına vermesin yaaa.... bi ara doktorlara da dedim hatta ben bebek filan istemiyom dieee
bugün dayanamayıp doktora gittim özet hali:) toplamadan beri hergün gittim zaten sabah 7 de aradım doktoru gel suyu alalım dedi 1 litre su aldılar ama çok acılı bi işlem Allahım kimsenn başına vermesin yaaa.... bi ara doktorlara da dedim hatta ben bebek filan istemiyom dieee
saolun canlarımmm işallah sizler bu aşamayı yaşamadan gecersinnnnisss yarın transferim var ama saat kaçta bilmiyorum garip bi durum oldu bu
kızlar merhaba birşey sorabilirmiyim şuan tüp bebek tedavisindeyim ve adetimin 8. gunu ve hala kanamam azda olsa devam ediyo bugun doktoyuma söledim lekelenme tarzında olup olmadığını sordu bende normal kanama şeklinde olduğunu söleyince bana estrofem adlı ilaç verdi gunde 2 seferaslında sorun olsa ultrasyonda görürdü değilmi hatta ulturasyondan sonra herşey çok normal görünüyor dedi ben sonradan doktorun yanına gittim söledim kanamamın bitmediğini oda bu ilacı verdi benim gibi olan varmı çok kaygılandı ben yaa
saolun canlarımmm işallah sizler bu aşamayı yaşamadan gecersinnnnisss yarın transferim var ama saat kaçta bilmiyorum garip bi durum oldu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?