Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

tupusssss çok sewindim canım yaaaa böyle güzel b, habere ihtiyacım vardı gerçekten darısı listemizdeki herkesin başınnaaaaaaaaaa

iremciiim nasılsın su falan alındımı bi anlat görüşemioruz zaten
bu arada beeeennn bugün ilk iğnemi vurdum ve acımadııııııııı:) puregon 275 şimdilik bir tek bu cuma günü bi tane daha eklenecek sanırım 10 gün sonrada toplanacakk...

4te 4 süperim ya beşinci de gelsin kendimi bağenmişlik yapıcammmm:))))

5. sen ol inşallaaahhh biz arkandan gelirizz hakkaten ben bu kadar uğurlu liste görmedim daha önce maşaaaalllllaaahh tabii....acaba biz böyle dedikçe evrene olumlu enerjimi yolluoruz kii... o zaman devam edeliimmm çook şanslı bi topiğiz biz hepimizzz hamile kalıcass sonra hepimiz sağlıklı sağlıklı doğurucazzz::)

canım sana uzun uzun anlattım halada anlatıyodum yanlış bi yere bastım hepsi gittiii((

canım sana uzun uzun anlattım halada anlatıyodum yanlış bi yere bastım hepsi gittiii((

cnmmmm yaaaaaaa:) boşver rahatsızsın zaten yorma kendini bi daha yazıcam die kendini ii hissettiğinde anlatırsın okurum ben...sen sadece iimisin değilmisin onu yaz yeter..kendine dikkat et hemen geçsiin inşallah geçicek zaten biliorum yarın çok daha ii hissediceksin kendini ben sana söliim şekerkaydirigubbakcemile3

bugün dayanamayıp doktora gittim özet hali:) toplamadan beri hergün gittim zaten sabah 7 de aradım doktoru gel suyu alalım dedi 1 litre su aldılar ama çok acılı bi işlem Allahım kimsenn başına vermesin yaaa.... bi ara doktorlara da dedim hatta ben bebek filan istemiyom dieee

irem çok üzüldüm okurken içim gitti yemin ederimm çook geçmiş olsun canım benim son acı çektiğin gün olsun bugün..ama öyle pes etmek yok sen kısmıomuydun bana iğneler acıtıomu die sorduğumda acı mı olurmuş bebek için diodun hep öyle düşün...ben diorum sana bak şuraya yaz hatta ben yazıorum senin yerine:) senin kızın olacakkkk ve birazcık nazlıı olacakkk...

canım geçmiş olsun öle deme coğu gitti azı kaldı herşey bebiş için:lepi::lepi:
rabbim sıkıntından kurtarsın canım arkadaşım

kızlar bugun doktoro gittim bana estrofam ilaç verdi adetim uzun sürdü 8. gunum söleyince doktoro bu ilacı verdi benim gibi olanınız varmı aranızda biraz kafam takıldı da akannehirakannehir

saolun canlarımmm işallah sizler bu aşamayı yaşamadan gecersinnnnisss yarın transferim var ama saat kaçta bilmiyorum garip bi durum oldu bu

kızlar merhaba birşey sorabilirmiyim şuan tüp bebek tedavisindeyim ve adetimin 8. gunu ve hala kanamam azda olsa devam ediyo bugun doktoyuma söledim lekelenme tarzında olup olmadığını sordu bende normal kanama şeklinde olduğunu söleyince bana estrofem adlı ilaç verdi gunde 2 seferaslında sorun olsa ultrasyonda görürdü değilmi hatta ulturasyondan sonra herşey çok normal görünüyor dedi ben sonradan doktorun yanına gittim söledim kanamamın bitmediğini oda bu ilacı verdi benim gibi olan varmı çok kaygılandı ben yaa

wintersun canım cok gecmiş olsun bu topige senı takıp etmek ıcın gırıyom arada. üzüldüm canım umarım sonu cok güzel olur ve herseyı unutursun benım 7 hafta oldu bıle yasadıklarım sankı hayal oldu rahat ol kendıne ıyı bak

arkadaşım ultrasonda bişey yoksa yoktur rahat tut içini ama doğum k.h. kullandıysan böyle oluo bende daha öne 1 ay kullandım regl oldum sonra tam 1 ay boyunca regl ara ara devam etti o yüzden kullandığın ilaçla ilgilidir sakın sıkma canını

saolun canlarımmm işallah sizler bu aşamayı yaşamadan gecersinnnnisss yarın transferim var ama saat kaçta bilmiyorum garip bi durum oldu bu

neeeee transfer mi ay kuzu sen bana şok üstüne şok yaşatıosun yahuuu:)bu kadar kısa zamanda bunca şey yaşanılırmı bi de kırık kırık yazıosun evde olmadığın için sanırım ben sürekli şaşkın haldeyim..diyarbakıra dön bunların hepsini uzun uzun dinlemek istiorumm:)canımm şimdiden yarın için çok çok iyi şanslar çok güsel olcak hiç şüphen olmasın.. tüm dualarım ve pozitif enerjim seninle..

wintersun gçmiş olsun yarın için de bol şanslar..tupuş seni de canı gönülden tebrik ediyorum daısı başımıza inşalh.
ama kızlar beni listeye almıyorsunuz...(

canım çok geçmiş olsun moralini bozma sonu hayırlı olsun bu günlerin hepsi unutulur
eeeee bebek sahibi olmak kolay değil normal bile olsa annelerimiz bizleri dünyaya getirirken ne acılar çektiler kimbilir şimdi sezeryan varda bi ihtimal doğum sancısından yırtabiliriz sırnaşık şey
sana yarın için bol şans iyi haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:

Geçmiş olsun , (bu arada ben yeni katıldım aranıza ) umarım herşey yolunda gider ve bebişine kavuşursun ) birde transferden sonra umarım hemmen yolculuk yapmazsın ( enazından 2-3 dinlenmelsin bence birde tek transfer artık bebişlerimiz dahada sorumluluk sahibi olduk artık...

Dr.lara kalırsa 1 saat yatın sonra kalkın ağır işler yapmayın ama öyle değil çeken bilir (

Herşey dilediğince olsun hayırlı sonuçlar.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…