slm kıslar nabersiniz yaa ben yokken hiç topik ilerlememiş :)
elchin bende aynı durumdayım canım ya 2 gündür doktora gidip geliyorum su toplama durumu hafif orta düzeydeymiş benm normalde bugün 3 .gündü ama fena durumdayım hiç bi gelişme olmadıı yumoşlardan 17 tanesi döllenmişti ya 16 tanesi yola devam ediyomuşşş :) tek güzel haber bu yani ben kendimi o kadar kötü hissediyorum ki salı transfer olmasın dedim doktora tamam tamma bakarız salı günü dedi ne uyuyabilirim ne kendi başoıma dönebiliyorum ne rahat nefes alabiliyorum ne yemek hiçbirşeyyy.ağrım da dewam ediyo hayatımda hiç böyle sıkıntı çekmedim ben
bu arada kızlar bu yazdıklarımı sizleri korkutmak için yazmıyorum lütfen yanlış anlamayın ben sadece yaşadıklarımı paylaşıyorum herkes de aynı olacak diye bişey yok sılam arkadaşımızın dediği gibi...
kızlar merhaba.unutmamışsınızdır umarım beni:)) transfer günüm 5 marttan beri yatıyorum hiç kalkmadım yataktan.bugün eşim sağolsun bi laptop ayarladı da artık yattığım yerden nette takılıyorum.bu iyi geldi valla 9 gündür acayip canm sıkılmştı insan kendini dinliyor yapacak bişi olmayınca.kızlar bu çarşamba teste gidiorum inşalahh olumlu sonuç alırım hepimizin yüzü güler inşlahh hepimiz olumlu sonuçlar alalım yaa...
kızlar merhaba.unutmamışsınızdır umarım beni:)) transfer günüm 5 marttan beri yatıyorum hiç kalkmadım yataktan.bugün eşim sağolsun bi laptop ayarladı da artık yattığım yerden nette takılıyorum.bu iyi geldi valla 9 gündür acayip canm sıkılmştı insan kendini dinliyor yapacak bişi olmayınca.kızlar bu çarşamba teste gidiorum inşalahh olumlu sonuç alırım hepimizin yüzü güler inşlahh hepimiz olumlu sonuçlar alalım yaa...
birazdan gidicm doktora su aldırmayaaa artıkk dayanamıyorummmm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?