ooo melony çok ii canım bende doktordan geldim
slm kızlar bende bugün 11 lucrin iğnemi vurdum ve adetim 4 gün geçti yarın kan tahlili yaptırıcam kafam karmakarışık bi tarfatan ya hamileysem lucrin zarar verirmi diyorum bir taraftan lucrin geçiktirmiştir diyorum okumuştum forumda daha önce çünkü....
ahhh bi adet olsamda başlasam ilaçlarıma.....
melony özel msj atmışsın cnm yeni gördüm kusura bakma bana anatoliada hakan bey hiç test yapmadan lucrine başlattı adetimin 21 günü şimdi buraaki doktoruma gtmek için adet olmayı beklıyrum menegona başlıcam inşallah.....
sizlerin nasıldı bide kızlar cevap verin nolurrrrrrbilmiyorumkismile
ya bana niye böyle ölçümler yapmıyo ya anlamadım ben ....
canım benm yumoşların oluşma aşaması bitmek üzeresalı yada carsamba istanbulda yumoş toplanacak pazar kontrol var tekrar
canım bende 6. yı vuruldum bugün ama hiç kan testi veya idrar testi vermedim ben...
pazar günü gidicem ama o zmanda zannetmiorum yapılsınnn(offf nese takmıcam kafama neye bakarsa baksın içimi ferah tutucam
ben bi de okulda bile bişeye takılınca ona illaha bi laf sölücem bişey yapıcam huyum kurusun en iisi düşünmemek
Iremcigim benim 3 yumosum olustu ve toplanip donduruldu istersen beni listeden cikar cünki 2 ay sonra tekrar tedavi görüp olusan yumoslara toplanan yumoslarda eklenip döllenme yapilip sonra Allahin izni ile transfer yapilacak yani insallah 2 ay sonra canim benim sizlere bol sanslar Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin hepimizin kucagini doldursun
canım bende 6. yı vuruldum bugün ama hiç kan testi veya idrar testi vermedim ben...
canım 3 yumurtayı neden koymadıalr da dondurdular yolunda gitmeyen ne vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?