- 29 Kasım 2009
- 154
- 27
- 318
biliyodum çıkmıcanı ama ne yapıyım heyecandan yapıtım işte cuma günü kan testi yaptırsam çıkarmı diyorum ufff şu 12 gün ne zormuş ağrılarım var biraz tediginim bide bugün tuhaf bi akıntı geldi artık göğüslerime dokunamıyorum
sen nasıl oldun iğnelerine başladın mı?
HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk:
isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi
1-wintersun............................1..........................Acıbadem.......................... adet bekleniyor....................................???
2-zulalcat............................... 1 ................................ ?......................... sonuç bekliyor .............................24 şubat
3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart
.....
4-angelofsky74.....................1..............................bahçeci kliniği.............27 şubatta yumoşlar toplanacak....................
5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............
6-haskena..............................1...........................bahçeci kliniği...................................yumoş büyütüyorr............
..
7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMıŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................adet bekleniyor
9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek
10-essema.................................1......................international hospital................................lucrin kullanıyor...............................[/COLOR]
11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................
12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................
13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................yumoş büyütüyor...................................
14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..............????
15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................adet bekleniyor..........................
16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek........................2martta transfer var.................................
17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................yumoş büyütüyor..................
18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................donmuş embriyo tedavisi.....................
19-UMUTL.....................................1............................ ............ıRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?
20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek.........................10 martta başlayacak.............
21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................
22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................yumoş büyütüyor......................................
23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart
24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................
25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............
:CüvCüv: HAMıŞLERıMıZ :CüvCüv:
1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalpark
2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
iyiyiz yani ben iyiyim gece gece bakayım dedim foruma
canım artık hamişlerle ben yeni bi topic daha acarım
'2010 tübcü gasım anaları':))))
benm brans işitme engelliler sınıf öğretmeniyim
slm kızlar lucrinden dolayı adeti geçiken varmı 2 geçti benim biranönce doktora gidip iğnelere başlamak istiyom menegon kullanan yada kullanacak olan var mı aranızda ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?