fdmaydn;28381514] lütfennnn benide ekleyın henüz başlamadım tekrar rahım filmim gerekiyo adet olmayı bekliyorum
uzun zamandır yazamadım yatılı misafırım vardı 15 tatılde yıne yatılı misafırım olucak fırsat buldukca yazıyorum okuyorum sizi bulamıycam diye cok korktum topik değişmiş hemen koştum :)))) ben şubat sonu gibi başlıycam galiba listeye eklenmek istiyorum şuanda atlatmam gereken rahım filmim var zaman gecmiyo adet olmayı bekliyorum, tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşlarıma Rabbım en kıza zamanda güzel olumlu sonuc almayı nasıp etsin
sen nerelerdesin kayboldun melegim:))
bende 12 ye kadar burdaydım nihalde biraz cık ugradı sonra uyudum ben aklımda nihalde nasıl oldu acaba igneler miğrenini tetiklemiş rabbim yardımcısı olsun çektigi agrıları bebegini getirsin inşallahdün gece saat 12 de geldikeve açtım ama kimse yoktu............
tedaviye başlayacak ve başlayacak arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun diyorum....rabbim isteyen bekleyen herkese sağlıkı ve hayırlı evlat versin tez zamanda inşallah iyi haberlerinizi alırız...
bende 1 tüp bebk denemesi negatifle sonuçlandı ...inşallah kendiliğinden gelir...sizin içinde öylee tedaviye başlamadan ya da başlayacak olupta hamile olduğunu arkadaşlarda olmuş....şuan bekleme ve erteleme aşamasındayız...bakalım nasipte ne varsa o olurr....
ankarada tüp bebek yaptıran var mıı???
ağrıları biraz azalmış dün öyle dedi konuştuk.:102::102:......ve yumoşlarınbende 12 ye kadar burdaydım nihalde biraz cık ugradı sonra uyudum ben aklımda nihalde nasıl oldu acaba igneler miğrenini tetiklemiş rabbim yardımcısı olsun çektigi agrıları bebegini getirsin inşallah
bende 12 ye kadar burdaydım nihalde biraz cık ugradı sonra uyudum ben aklımda nihalde nasıl oldu acaba igneler miğrenini tetiklemiş rabbim yardımcısı olsun çektigi agrıları bebegini getirsin inşallah
ay inşallahh güzel haberler verir bize:)ağrıları biraz azalmış dün öyle dedi konuştuk.:102::102:......ve yumoşlarınsayısı şimdilik çok güzelmiş......inş ilk hamile haberni ondan alıcaz hadi hayırlısı.............
canımızsın dikkat et kendine bende dışarı çıkıyorum canım akşam üstü gelrim:)günaydınnn canlarım benim. iyim ben merak etmeyin alıştı vücudum heralde kasık ağrısından başka bir ağrım yok.sizi çokk seviyorum. bu arada biraz dışarı çıkacam kızlar akşama doğru gelirim merak etmeyin olurmu....
hayırlısı olsun canım stres yapma benim gibi ben hala olmadımkırmızılara son 5 gün.... vışşşhh :)
hayırlısı olsun canım stres yapma benim gibi ben hala olmadım
hayırlısı olsun canım stres yapma benim gibi ben hala olmadım
Kızlar rabbim size çifter çifter versin eliniz poktan kurtulmasın inşallah
amiiinn :) inş ikiz oğlum olacak. nasip edecek Rabbimmm.. hissediyorummmmm...
Kızlar rabbim size çifter çifter versin eliniz poktan kurtulmasın inşallah
İnşallah canım ozamanda bıktım pok temizlemelten demek yok :)
kuzum sizleri bırakıp nerelere gidelim orası erken açtıgımız için karıştı sayfalar çok ilerledi o yüzden böyle yaptım çünkü daha zaman var diye liste yapmamıstık ve ben genelini unuttum o yüzden böle yaptık:)bende adet olmayı bekliyorum hala yok hala yokkkkkkkk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?