şubat ta tüp bebek:)

evet kızlar arkadaşım çok güzel liste yapar vede çokkk güzel tablo çizer. bu yüzden hiç ceza almadıki.qhahhahha

çizerim tabi istersen bir iki çizik çekeyim de gör nasıl çizik çekilir çöp adam çizemeyen mühendis hatun:)ahahahhahah:))
[SUP]
al sana çizik:)[/SUP]

bu saatten sonra fazla araştırma kafan karışmasın genelde eglenmeye bak stresten uzak dur canım:)

artık kullandığım ilaçları bile çok araştırmıyorum bu arada agızdan alınması gereken progestan 200mg bana vajinal 3/1 verdi ilginç geldi ama yarın kullanmaya başlıycam :)

torpilliyim ozaman ne güzel çok sevindim :) çok teşekkür ederim.beni yalnız bırakmayın bu süreçte bu gün toplandı 15 yumurtam 12 tanesi olmuş yarın gene arayıp bilgi alıcaz merkezden :) perşembede transver dedi doktorum :) ama bazen öncede transverler gerçekleşebiliyomuş dua edin arkadaşlar inş bana tutunsun :)

inşallah tutunur bebegin sıkı sıkı bütün dualarımız seninle ayrıca yanlız kalmazsın biz varız:)sen stres olma yeter hamileyimmm dersin inşallah:)

artık kullandığım ilaçları bile çok araştırmıyorum bu arada agızdan alınması gereken progestan 200mg bana vajinal 3/1 verdi ilginç geldi ama yarın kullanmaya başlıycam :)
o şekilde kullananları okumuştum inşallah tutunur artık agızdanda vajinadanda yemediğimiz içmedigimiz kalmadı melek olsada anlatsa otu çöü o saysa:)))

katlanacaz artık bi olsun sıpalar biz herşeye razıyız :)

o şekilde kullananları okumuştum inşallah tutunur artık agızdanda vajinadanda yemediğimiz içmedigimiz kalmadı melek olsada anlatsa otu çöü o saysa:)))

katlanacaz artık bi olsun sıpalar biz herşeye razıyız :)[/QU

inş bir olsun sıpalar .tek embriyo transver ediliyomuş devlet yasaklamış çift embriyoyu herşeye katlanırm tek olsun inş hamileyim diye söylerim sizlere :)
bende hemşireyim valla kendime hiç faydam olmadı terzi kendi söküğünü dikemez diye boşuna dememişler :)

inş bir olsun sıpalar .tek embriyo transver ediliyomuş devlet yasaklamış çift embriyoyu herşeye katlanırm tek olsun inş hamileyim diye söylerim sizlere :)
bende hemşireyim valla kendime hiç faydam olmadı terzi kendi söküğünü dikemez diye boşuna dememişler :)
inşallah tutunur bebeginde çektigin yanına kalsın yeterki olsun aynen öyle terzi söküğünü dikemez ama en azından igneni kendin yaparsın:)

tebrikler canım bir an önce kocana da söyle sevinsin bari sorun neydi canım sende...

ben 2008 de çikolata kisti ameliyatı olmuştum,sonra evlendim normal yolla bir oğlum oldu.3 yaşında .2012 mayıstan beri çocuk için uğraşıyoruz ama klomenle normal yoladn olmadı.işte geçen ay rahim filmi çektirdim.iki tüpümünde kapalı olduğunu öğrendim.yani tüplerim kapalıydı.çikolata kisti ameliyatı olanlarda olabiliyomuş.ilk çocuğum nasıl oldu bilmiyorum,doktor da çok mantıklı bir açıklama getirmedi zaten.rahim filminden sonra korunmadık,normal yolla oldu işte.allah ikinci kez baktı yüzüme.şimdi evde aptal aptal sırıtarak dolaşıyorum,kimseye söyleyemedim.allah hepinizin gönlüne göre versin.ben bir çok forumda okurken çok ağlardım,hem mutluluktan bazen de üzüntüden.yine de şanslıydım ki bir evladım vardı,inşallah ikincisi göbişimde...allahım sana çook şükür....

kızlar ben yatıyorum siz devam edin yarın görüşürüz :)iyi gceler:)

listeye eklenmesi gereken arkadaşlarım yazsın sabah uyanır uyanmaz hemen ekleyeyim ben diger topicden gelenler buraya tekrar yazsın lütfen hemen eklerim ben çok öptüm sizleriiiiiiiii:)muahhhhhhhhh

Diğer topikten takipteydim.bu ay adet olup d.kontrol hapı kullanacak şubatta da tüp bebek tedavisine başlıcaktım. Tüplerim kapalıydı.geçen ay rahim filmi çektirmiştimm ama galiba hamileyim.testteb çoook silik çıktı ikinci çizgi.kanda baktırdım.180.9 çıktı değerim.doktorum 4-5 gün sonra gel keseye bakalım dedi.inanamıyorum.eşime bile söyleyemiyorum kesin cevap almadan ancak sizinle paylaşabildim.
çok sevindim canım senin adına çok duydum etraftan rahim filminden sonra hamile kalanları :49:
tamam akıllı olun ozaman ben zaten bal gibi akıllıyım siz beni yoldan çıkarıyorsunuz:):52:
kız ben çook akıllıyım zaten ya sen.......:4:
fatoşum hoşgeldin yeni topik hayırlı olsun. burda bari akıllı olun gelen kaçmasın:)) hahahhahhh
canım ya ben akıllydım sen onu fatoşa söyle:23:
:23:
kızlar ben yatıyorum siz devam edin yarın görüşürüz :)iyi gceler:)
iyi geceler bebek.......rüyanda bebişini gör:emir_bebek:
:emir_bebek:

kızlarrr salı günü yumoşlarım toplancak çook dua edin olur mu?? sadece 4 taneler...
rabbim hayırlısını werir inşallaaah hepimiz içinnn

kızlarrr salı günü yumoşlarım toplancak çook dua edin olur mu?? sadece 4 taneler...
amin canım hayırlu olsun tedavin stres yapma 1 tanesi yeter bebeginin olmasına az diye gerginlik yapma kendine inşallah hamile kalırsın.

çok sevindim canım senin adına çok duydum etraftan rahim filminden sonra hamile kalanları :49:

kız ben çook akıllıyım zaten ya sen.......:4:
canım ya ben akıllydım sen onu fatoşa söyle:23:
:23:

iyi geceler bebek.......rüyanda bebişini gör:emir_bebek:

inanmayacaksın ama rüyamda bir bebegim vardı kız bebek ama nasıl gördüm hatırlamıyorum :)

hayırlı :49::49:olsun canım ilk tedavin mi.......:nazar:
:nazar:
inanmayacaksın ama rüyamda bir bebegim vardı kız bebek ama nasıl gördüm hatırlamıyorum :)
gerçek mi canım.....insan çook mutlı oluyo deme sanki gerçekmiş gibi.......:emir_bebek:

kızlar akşam ben yokumdiye gitmişsiniz kaç sayfa yaaaaaaaaa olmuyo ama.......:52::52:

:nazar::nazar::nazar::nazar:Kızlar diger topic topiclikten çıktı biraz burdan devam edelim tedavimize hepimiz başlamak üzereyiz bir kısmımız başladı bile burdan tedavi sürecimizi paylaşmaya devam edelim

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1.MNG2010--------TEDAVİSİ BAŞLADI----------:nazar:

2.fdmaydn--------az kaldı:)başlayacak:)-------:nazar:

3.melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------:nazar:

4.mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI--------:nazar:

5.destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------:nazar:

6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------:nazar:

7.gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)-------:nazar:

8.narinecem--------TRANSFERİNİ BEKLİYOR-----:nazar:

fdmaydn;28381514] lütfennnn benide ekleyın henüz başlamadım tekrar rahım filmim gerekiyo adet olmayı bekliyorum
uzun zamandır yazamadım yatılı misafırım vardı 15 tatılde yıne yatılı misafırım olucak fırsat buldukca yazıyorum okuyorum sizi bulamıycam diye cok korktum topik değişmiş hemen koştum :)))) ben şubat sonu gibi başlıycam galiba listeye eklenmek istiyorum şuanda atlatmam gereken rahım filmim var zaman gecmiyo adet olmayı bekliyorum, tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşlarıma Rabbım en kıza zamanda güzel olumlu sonuc almayı nasıp etsin

Back