sağol canımmm... bugun çok arastırma yaptım hastane v doktor hakkında egede kalmaya karar verdım.. özel diyede ısrarcı olamam şuan bankaya kredi borcumuz var
bi devleti deneyelim bakalım hayırlısı olsun hakkımda.. insallah ikinciye gerek kalmaz..
gitgel ve bekleme asamalarını gözden cıkarttım artık cunku zaten ben izmirin ilçesinde oturuyorum.. asker hastaneside devletten farksız dahası bazı konularda can sıkıcı ,özele suan gidemem bankaya kredi borcumuz var
ben çalışmıyorum.. keşke çalışan biri olsaydım da bu kadar beklemek zorunda kalmasaydık
bir deneyeyım bakayım ınsallah ilk denemede tuttururum .. rapor için aşılama sart koşuyormus banada aşılama yaramaz boşa zaman kaybı ki bunca yıllık evliyim dahada beklemek istemiyorum şahsen.. bebeksizlik özlemi,hasreri içimi kavuruyor
yinede Rabbimin takdiri diyorum,hayırlısı buymus diyip avutmaya calısıyorum kendimi
bendeki bu dna daki bozukluktan ötürü bebekler 16.haftaya kadar yaşadıklarını eğer düşmezlerse yani ancak 16.haftaya kadar gelebiliyorlarmıs..haa allahın takdiri doğarsada bedensel ve zihinsel engelli olabilecegını soyledi doktor (doktor dediğimde genetikçideki prof.)..yani benım kesin olarak tüpte pgt yapılması gerekıyormus.
bu arada benimle ve eşimle olan açıklamalarınız için çok tşk ederim
canım bugun okudugmu sana soyluyorum,bebegın tutunma asamasından önce ananas ve kuru baklıyat yemek gereklıymıs , bu yedıklerımız bebegın rahme tutunmasını kolaylastırıyormus..
evet canım dün ilk ön görüşmemiz yapıldı . e. nazan tavmergen göker bana bakan doktor .. senın doktorun kım? memnunmusun?
canım üzülme diyemem malum kimin basına gelse yıkılır yani... bence biraz ağla rahatla.. bi içini dök.. eğer adetli filan değilsen yasin filan oku.. kendini teskin etmeye bak.. eşinin zaten morali mahvolmustur senın ayakta kalman gerekliki eşininde moralını yuksek tutasın.. sanırım onların spermleride bızım yumurtalar gibi stresten uzuntuden heyecandan vs etkılenıyorlar.. önce kenidini sakinleştir sonrada eşini..vardır bir hayır..
ege ünivde bi doktor varmıs bugun kkda okurken aklıma sen geldın.. sana doktorun ısmını vereyım belkı faydası olur hatta yazan uyenın adını..ona özelden ulaş bakalım.. dur önce bulayım sayfayı filan.. not alcaktım unutmusum.. bu uyenınde bı yakını 18 yıl sonra bebek sahıbı etmıs doktor kısa özeti bu.