evet kızlar arkadaşım çok güzel liste yapar vede çokkk güzel tablo çizer. bu yüzden hiç ceza almadıki.qhahhahha
bu saatten sonra fazla araştırma kafan karışmasın genelde eglenmeye bak stresten uzak dur canım:)
torpilliyim ozaman ne güzel çok sevindim :) çok teşekkür ederim.beni yalnız bırakmayın bu süreçte bu gün toplandı 15 yumurtam 12 tanesi olmuş yarın gene arayıp bilgi alıcaz merkezden :) perşembede transver dedi doktorum :) ama bazen öncede transverler gerçekleşebiliyomuş dua edin arkadaşlar inş bana tutunsun :)
o şekilde kullananları okumuştum inşallah tutunur artık agızdanda vajinadanda yemediğimiz içmedigimiz kalmadı melek olsada anlatsa otu çöü o saysa:)))artık kullandığım ilaçları bile çok araştırmıyorum bu arada agızdan alınması gereken progestan 200mg bana vajinal 3/1 verdi ilginç geldi ama yarın kullanmaya başlıycam :)
o şekilde kullananları okumuştum inşallah tutunur artık agızdanda vajinadanda yemediğimiz içmedigimiz kalmadı melek olsada anlatsa otu çöü o saysa:)))
katlanacaz artık bi olsun sıpalar biz herşeye razıyız :)[/QU
inş bir olsun sıpalar .tek embriyo transver ediliyomuş devlet yasaklamış çift embriyoyu herşeye katlanırm tek olsun inş hamileyim diye söylerim sizlere :)
bende hemşireyim valla kendime hiç faydam olmadı terzi kendi söküğünü dikemez diye boşuna dememişler :)
inşallah tutunur bebeginde çektigin yanına kalsın yeterki olsun aynen öyle terzi söküğünü dikemez ama en azından igneni kendin yaparsın:)inş bir olsun sıpalar .tek embriyo transver ediliyomuş devlet yasaklamış çift embriyoyu herşeye katlanırm tek olsun inş hamileyim diye söylerim sizlere :)
bende hemşireyim valla kendime hiç faydam olmadı terzi kendi söküğünü dikemez diye boşuna dememişler :)
tebrikler canım bir an önce kocana da söyle sevinsin bari sorun neydi canım sende...
kızlar ben yatıyorum siz devam edin yarın görüşürüz :)iyi gceler:)
çok sevindim canım senin adına çok duydum etraftan rahim filminden sonra hamile kalanlarıDiğer topikten takipteydim.bu ay adet olup d.kontrol hapı kullanacak şubatta da tüp bebek tedavisine başlıcaktım. Tüplerim kapalıydı.geçen ay rahim filmi çektirmiştimm ama galiba hamileyim.testteb çoook silik çıktı ikinci çizgi.kanda baktırdım.180.9 çıktı değerim.doktorum 4-5 gün sonra gel keseye bakalım dedi.inanamıyorum.eşime bile söyleyemiyorum kesin cevap almadan ancak sizinle paylaşabildim.
kız ben çook akıllıyım zaten ya sen.......tamam akıllı olun ozaman ben zaten bal gibi akıllıyım siz beni yoldan çıkarıyorsunuz:)
canım ya ben akıllydım sen onu fatoşa söylefatoşum hoşgeldin yeni topik hayırlı olsun. burda bari akıllı olun gelen kaçmasın:)) hahahhahhh
iyi geceler bebek.......rüyanda bebişini görkızlar ben yatıyorum siz devam edin yarın görüşürüz :)iyi gceler:)
amin canım hayırlu olsun tedavin stres yapma 1 tanesi yeter bebeginin olmasına az diye gerginlik yapma kendine inşallah hamile kalırsın.kızlarrr salı günü yumoşlarım toplancak çook dua edin olur mu?? sadece 4 taneler...
rabbim hayırlısını werir inşallaaah hepimiz içinnn
çok sevindim canım senin adına çok duydum etraftan rahim filminden sonra hamile kalanları
kız ben çook akıllıyım zaten ya sen.......
canım ya ben akıllydım sen onu fatoşa söyle
iyi geceler bebek.......rüyanda bebişini gör
inanmayacaksın ama rüyamda bir bebegim vardı kız bebek ama nasıl gördüm hatırlamıyorum :)
amin inşallah canımbenimrabbım nasıp etsın ınsallah ruyalarını
hayırlıkızlarrr salı günü yumoşlarım toplancak çook dua edin olur mu?? sadece 4 taneler...
rabbim hayırlısını werir inşallaaah hepimiz içinnn
gerçek mi canım.....insan çook mutlı oluyo deme sanki gerçekmiş gibi.......inanmayacaksın ama rüyamda bir bebegim vardı kız bebek ama nasıl gördüm hatırlamıyorum :)
sen nerelerdesin kayboldun melegim:))kızlar akşam ben yokumdiye gitmişsiniz kaç sayfa yaaaaaaaaa olmuyo ama.......
Kızlar diger topic topiclikten çıktı biraz burdan devam edelim tedavimize hepimiz başlamak üzereyiz bir kısmımız başladı bile burdan tedavi sürecimizi paylaşmaya devam edelim
HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM
1.MNG2010--------TEDAVİSİ BAŞLADI----------
2.fdmaydn--------az kaldı:)başlayacak:)-------
3.melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------
4.mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI--------
5.destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------
6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------
7.gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)-------
8.narinecem--------TRANSFERİNİ BEKLİYOR-----
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?