canım benim kyamam bebegim yat dinlen ben bilirim o baş agrısını ılık bir duş alsaydın biraz sakinleştiriyor ben bazen işteyken tutuyor eve zor atıyorum kendimi duşta başımı ovalaya ovalaya anca sakinleşiyorum
evet gezdik yorulduk uyuya kalmısım gece 2 uyandım şimdi:)tabi haliyle kimse yok bizim kızlar ne yapmış diye girdim:)şimdi biraz daha iyim canım sen nasılsın gezseydin iyice.
evet gezdik yorulduk uyuya kalmısım gece 2 uyandım şimdi:)tabi haliyle kimse yok bizim kızlar ne yapmış diye girdim:)
aslında kendimi iyi hissetmiyorum hala adet olmadım acayip stres yüklüyüm 14 geçti hala olmadı söktürüccüde içtim henüz fayda etmedi içimi korku kapladı doktor tadavimi erteleyebilir çünkü süre uzadı rahim fazla kalınlaşmış olabilir kafam karmakarışık
sıkma kendini canım benim kafan karma karışık yapma rahat ol her şey çok güzel olucak :)
seni kaçakanammmmmmmmmmm gece gece sen nerden çıktın:)bende kimse yok diye sörf yapıyordum:))baktım yazıp çıkmışsın:)nöbettemisin yoksa
seni kaçakseni.............
demek gece vakti bizden gizli buralarda gezersin işte böyleyakalanırsın......
Ahahahahahah uyuyamadim evet sabaha kadar dolandim simdide yillik izin aldim 5gun azcik rahatlarim belki ben stresliyim is stresli bende aldim izni ciktim simdi kv ye gidiom azcik onda laflarim ordan anneme gececem ordan da eve gecerim
takma canım fazlaAhahahahahah uyuyamadim evet sabaha kadar dolandim simdide yillik izin aldim 5gun azcik rahatlarim belki ben stresliyim is stresli bende aldim izni ciktim simdi kv ye gidiom azcik onda laflarim ordan anneme gececem ordan da eve gecerim
günaydın hatunlarrr
günaydın nasıl canım yumoşlar ne durumdaçok iyi yapmışın kuzum dinlen, gez kafanı toparla biraz..
takma canım fazla
kendini dahada fazla geriyosun şöyle düşün geç olsunda güç olmasın derler ya iyi yapmışsın izin almakla
günaydın nasıl canım yumoşlar ne durumda
valla canım yarın yine kontrol var. bakalım ne diyecek. dün akşamdan itibaaren iğne syısı ikiye çıktı cetroite ismi iğnenin canım buda ağır bir iğne sen oldunmu bilmiyorum ama yumurtaları kontrollü büyütmrk içinmiş.
Rabbim kolaylik versin hayatim sabret az kaldi
amin kuzum benim rabbim hepimize kolaylıklar versin.
ben burdayım canım yıllık izine çıktım 5 günlük bu hafta evdeyimkızlar nasılsınız ben geldim yine kimse yok
neyse bugün temizlik günüm ama buralarda olucam hepinizi öptümmmmm
ben burdayım canım yıllık izine çıktım 5 günlük bu hafta evdeyim
valla canım yarın yine kontrol var. bakalım ne diyecek. dün akşamdan itibaaren iğne syısı ikiye çıktı cetroite ismi iğnenin canım buda ağır bir iğne sen oldunmu bilmiyorum ama yumurtaları kontrollü büyütmrk içinmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?