yaptım yaptım:)malesef yok bak birinden haber aldık kendiliğinden hamile galiba:)ay çok sevindirik oldum ben şimdi çok heyecanlandım arkadaşımın adına:)bünyelerimiz bize hep oyun oynuyor bebeklerimizde bi oyun oynayıp şubatta kendiliklerinde gelseler olmaz sanki...test falan yapsaydın yavrum belki bir süprizde mıncırık yapmıştır o yüzden kırmızılar gelmemiştir...
tebrikler canım bir an önce kocana da söyle sevinsin bari sorun neydi canım sende...
hepinizin hayırlısı olsun inş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz bu gün benim yumurtalarım toplandı perşembe transver bir aksilik olmaz inş ilk tüp bebek tedavim inş olur
selam..
bende düşünüyorum şubatta..ama hala merkeze karar veremedim...merkez adlarını da yazabilir misiniz?
Allah bu yolda herkese sabır versin...inşallah çok bekletmeden gelir meleklerimiizz...
Diğer topikten takipteydim.bu ay adet olup d.kontrol hapı kullanacak şubatta da tüp bebek tedavisine başlıcaktım. Tüplerim kapalıydı.geçen ay rahim filmi çektirmiştimm ama galiba hamileyim.testteb çoook silik çıktı ikinci çizgi.kanda baktırdım.180.9 çıktı değerim.doktorum 4-5 gün sonra gel keseye bakalım dedi.inanamıyorum.eşime bile söyleyemiyorum kesin cevap almadan ancak sizinle paylaşabildim.
darısı başına canım arkadaşım en kısa zamanda sendende alacagız inşallah bu haberi:)ayyy maşallah maşallah hayırlı olsun rabbim kucagınada almayı nasip etsin.
kayseriliysen tercih çok maşallah gelen giden kayserili bize:)ahahahahahahhahah ben adanalıyım turan çetinde yaptıracam inşallah bir adet olursam eger:)sen şehrini yaz aramızda aynı şehir varsa fikir alışverişi saglarız canım
hayırlı olsun canım inşallah tutunur bebegin sıkı sıkı transferden sonra stres yapma biz elimizden geldikçe burdayız söylemesi ayıp genelde geyik yaparız güler eglenir stres olmazsın inşallah listeye ekleyeyim istersen:)
darısı başına canım arkadaşım en kısa zamanda sendende alacagız inşallah bu haberi:)
yok ankara' dan katılıyorum yarışmaya...aslen mersinliyim...
çok araştırdım da bakalım ne olacak sonuç...başladığım zaman listenize katılmak isterim...
yok ankara' dan katılıyorum yarışmaya...aslen mersinliyim...
çok araştırdım da bakalım ne olacak sonuç...başladığım zaman listenize katılmak isterim...
sen bizim ilk tarnsfer olanımız olacaksın istediğin kadar naz yapmak serbest:))ekleyin olur :) bakalım rabbim isterse olur yumurta toplama işlemi zor oldu biraz umarım transver böyle zor olmaz inş tutunur hiç bırakmaz.stresli değilim şükür ağrım çok oldu bugün sadece geyik yapmadan zaman geçeröi yapalım tabi allahım bebiş isteyen herkese versinnnnnnnnnnnnn
anaammmmmmmm mersinliymiş en azından bildiğim yer burnumun dibi amannnn bacım kayserililer durmasın bir topic açtık kime sorsak nerelisin diye kayseri diyor bastılar bastılar duymasınlarda :)))ahahahahahahahahah kayseri şak şak şak kayseri şak şak şak :)
tabi canım başlada liste işi kolay ben zaten liste uzmanı oldum:)sohbete gel bize biz zaten genelde kaynatırız :)
heyyy sen niye kafayı kayserililere taktın kafayı? niye yeni topk açtın ayrıca onuda anlamış değilim. akıllı oak diyemi. kızım sizin ruhunuzda var delilik tahtalarınız eksik çöp adam bile çizemiyonuz hahhahhh
sen bizim ilk tarnsfer olanımız olacaksın istediğin kadar naz yapmak serbest:))
bu saatten sonra fazla araştırma kafan karışmasın genelde eglenmeye bak stresten uzak dur canım:)hayırlısı olur inş bebişini kucağına alırsın bende deli gibi araştırmıştım şehrinde yabancısıyım aslen manisalıyım ama bursadayız
tedavime başladım bu ay inş her şey yolunda gider.
Allah hepimzin yardımcısı olsun arkadaşlar. hepimiz inş bebişlerimize kavuşacağızKızlar diger topic topiclikten çıktı biraz burdan devam edelim tedavimize hepimiz başlamak üzereyiz bir kısmımız başladı bile burdan tedavi sürecimizi paylaşmaya devam edelim
HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM
1.MNG2010--------TEDAVİSİ BAŞLADI----------
2.fdmaydn--------az kaldı:)başlayacak:)-------
3.melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------
4.mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI--------
5.destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------
6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------
7.gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)-------
8.narinecem--------TRANSFERİNİ BEKLİYOR-----
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?