şubat ta tüp bebek:)

yaptım yaptım:)malesef yok bak birinden haber aldık kendiliğinden hamile galiba:)ay çok sevindirik oldum ben şimdi çok heyecanlandım arkadaşımın adına:)

hepinizin hayırlısı olsun inş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz bu gün benim yumurtalarım toplandı perşembe transver bir aksilik olmaz inş ilk tüp bebek tedavim inş olur

selam..

bende düşünüyorum şubatta..ama hala merkeze karar veremedim...merkez adlarını da yazabilir misiniz?

Allah bu yolda herkese sabır versin...inşallah çok bekletmeden gelir meleklerimiizz...

Son düzenleme:
hepinizin hayırlısı olsun inş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz bu gün benim yumurtalarım toplandı perşembe transver bir aksilik olmaz inş ilk tüp bebek tedavim inş olur

hayırlı olsun canım inşallah tutunur bebegin sıkı sıkı transferden sonra stres yapma biz elimizden geldikçe burdayız söylemesi ayıp genelde geyik yaparız güler eglenir stres olmazsın inşallah listeye ekleyeyim istersen:)

selam..

bende düşünüyorum şubatta..ama hala merkeze karar veremedim...merkez adlarını da yazabilir misiniz?

Allah bu yolda herkese sabır versin...inşallah çok bekletmeden gelir meleklerimiizz...

kayseriliysen tercih çok maşallah gelen giden kayserili bize:)ahahahahahahhahah ben adanalıyım turan çetinde yaptıracam inşallah bir adet olursam eger:)sen şehrini yaz aramızda aynı şehir varsa fikir alışverişi saglarız canım

ayyy maşallah maşallah hayırlı olsun rabbim kucagınada almayı nasip etsin.

heyyy sen niye kafayı kayserililere taktın kafayı? niye yeni topk açtın ayrıca onuda anlamış değilim. akıllı oak diyemi. kızım sizin ruhunuzda var delilik tahtalarınız eksik çöp adam bile çizemiyonuz hahhahhh

yok ankara' dan katılıyorum yarışmaya ...aslen mersinliyim...

çok araştırdım da bakalım ne olacak sonuç...başladığım zaman listenize katılmak isterim...

Son düzenleme:

ekleyin olur :) bakalım rabbim isterse olur yumurta toplama işlemi zor oldu biraz umarım transver böyle zor olmaz inş tutunur hiç bırakmaz.stresli değilim şükür ağrım çok oldu bugün sadece geyik yapmadan zaman geçeröi yapalım tabi allahım bebiş isteyen herkese versinnnnnnnnnnnnn

çok araştırdım da bakalım ne olacak sonuç...başladığım zaman listenize katılmak isterim...

anaammmmmmmm mersinliymiş en azından bildiğim yer burnumun dibi amannnn bacım kayserililer durmasın bir topic açtık kime sorsak nerelisin diye kayseri diyor bastılar bastılar duymasınlarda :)))ahahahahahahahahah kayseri şak şak şak kayseri şak şak şak :)
tabi canım başlada liste işi kolay ben zaten liste uzmanı oldum:)sohbete gel bize biz zaten genelde kaynatırız :)

hayırlısı olur inş bebişini kucağına alırsın bende deli gibi araştırmıştım şehrinde yabancısıyım aslen manisalıyım ama bursadayız
tedavime başladım bu ay inş her şey yolunda gider.

sen bizim ilk tarnsfer olanımız olacaksın istediğin kadar naz yapmak serbest:))

evet kızlar arkadaşım çok güzel liste yapar vede çokkk güzel tablo çizer. bu yüzden hiç ceza almadıki.qhahhahha

hadi biz işten anlamıyoruz çizemiyoruzda sen koskocamannnnnnnnnnnnn mühendis çöp adam bile çizemedin hem biz çizik yaptık sen onuda yapamadın hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:)ahahahahahahahahahahahahahah:)))

dige3r topic çok kaıştı liste yapalım diye buraya geçtik yavrum kuzummmmmm:)

sen bizim ilk tarnsfer olanımız olacaksın istediğin kadar naz yapmak serbest:))

torpilliyim ozaman ne güzel çok sevindim :) çok teşekkür ederim.beni yalnız bırakmayın bu süreçte bu gün toplandı 15 yumurtam 12 tanesi olmuş yarın gene arayıp bilgi alıcaz merkezden :) perşembede transver dedi doktorum :) ama bazen öncede transverler gerçekleşebiliyomuş dua edin arkadaşlar inş bana tutunsun :)

bu saatten sonra fazla araştırma kafan karışmasın genelde eglenmeye bak stresten uzak dur canım:)

Allah hepimzin yardımcısı olsun arkadaşlar. hepimiz inş bebişlerimize kavuşacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…