şubat ta tüp bebek:)

son bir aydır bebek çalışmasını bilerek ve isteyerek durdurdum kendımce düşüncem rahim filmine kadar hayatı durgun gecirmek rahim filminden sonra inş. temiz ve herşey tekrar normal cıkar malum histeroskopi ameliyatı olmuştum bebek çalışması olmadığı için acaba hamilemiyim düşüncesi bu ay bende olmayacak lakin sonrakı ay tüp bebek öncesi son denememiz olacak Rabbim nasıl hayırlı olucaksa onu versın zorları kolaylaştırsın tüp bebekte ikiz yada üçüz secimi yapılabiliyormu yaşım 37 buna hakkım varmı bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim tüp bebek gidişatını inanın bilmiyorum araştırdım ama net bir bilgiye sahıp olamadım tek anladığım 35 yaş üstü olmak gerekiyormuş ikiz yada üçüz tercihi için beni bilenler aydınlatırsa çok sevinirim..:)))

aa. evet güzel bi soru.. isteyebiliyomuyuz ikiz yada üçüzz.... bilen varmııı

son bir aydır bebek çalışmasını bilerek ve isteyerek durdurdum kendımce düşüncem rahim filmine kadar hayatı durgun gecirmek rahim filminden sonra inş. temiz ve herşey tekrar normal cıkar malum histeroskopi ameliyatı olmuştum bebek çalışması olmadığı için acaba hamilemiyim düşüncesi bu ay bende olmayacak lakin sonrakı ay tüp bebek öncesi son denememiz olacak Rabbim nasıl hayırlı olucaksa onu versın zorları kolaylaştırsın tüp bebekte ikiz yada üçüz secimi yapılabiliyormu yaşım 37 buna hakkım varmı bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim tüp bebek gidişatını inanın bilmiyorum araştırdım ama net bir bilgiye sahıp olamadım tek anladığım 35 yaş üstü olmak gerekiyormuş ikiz yada üçüz tercihi için beni bilenler aydınlatırsa çok sevinirim..:)))

canım hakkında hayırlısı olsun

soruna gelince biz seçemiyoruz ikiz yada üçüz olmasını

deneme sayın 3 ve üstündeyse 2 enbriyo transfer ediliyor birde 35 yaş üstü olanlara 2 enbriyo transfer ediliyor

üçüzler genelde kalitesi düşük diye düşünülüp 3 tane konulanlarda yada 2 embriyodan birinin bölünmesiyle oluyor

ben 3 kez ikizlere hamile kaldım malesef kaybettimn şimdi bebeğim tek bizler gibi 30 yaş üstü bayanlarda çoğul gebelik büyük riskk

doktorlar ise asla istemiyor çoğul gebeliği

rabbim gönlüne göre versin emeğini boş çevirmesin...

canım hakkında hayırlısı olsun

soruna gelince biz seçemiyoruz ikiz yada üçüz olmasını

deneme sayın 3 ve üstündeyse 2 enbriyo transfer ediliyor birde 35 yaş üstü olanlara 2 enbriyo transfer ediliyor

üçüzler genelde kalitesi düşük diye düşünülüp 3 tane konulanlarda yada 2 embriyodan birinin bölünmesiyle oluyor

ben 3 kez ikizlere hamile kaldım malesef kaybettimn şimdi bebeğim tek bizler gibi 30 yaş üstü bayanlarda çoğul gebelik büyük riskk

doktorlar ise asla istemiyor çoğul gebeliği

rabbim gönlüne göre versin emeğini boş çevirmesin...

hayırlı sağlıklı olsun da ... ikiz üçüz olması şart değil... Rabbim tez zamnda versn inş yaa.. gebeliğin de hayrl olsn inş:)

hayırlı sağlıklı olsun da ... ikiz üçüz olması şart değil... Rabbim tez zamnda versn inş yaa.. gebeliğin de hayrl olsn inş:)

peki sizin sorununz neydi? nerde yaptrdnz bebişi

bursada PEMBEMAVİ nevin hanımda doktorum

bizim sorun bulunamadı

bu 5.gebeliğim

3 düşük 1 erkendoğumum var

enson bağışıklık sistemimin eşimi kabul etmediğini ve onun genlerini taşıyan bebekleri mikrop kabul edip attığı söylendi

bunun içinde lenfosit aşı tedavisi oluyorum

eşimin kanından serum yapıp bana verdiler 3 ay

hamileliktede 2 kez daha yapılcak

inşallah eşim deva olur derdime.

Kizlar oh. Oh kaynatin ruhumdan cikmiyorsunuz kocisle disari ciktik sinemaya girelim deedik simdi celal ile cerenmi ne cikmis ona girecez ama sinema fekan umrumda degil su aralar en huzurlu anim sizinleyken inanin

Kizlar oh. Oh kaynatin ruhumdan cikmiyorsunuz kocisle disari ciktik sinemaya girelim deedik simdi celal ile cerenmi ne cikmis ona girecez ama sinema fekan umrumda degil su aralar en huzurlu anim sizinleyken inanin
sağol canım benim:4:
:4:siz hepiniz brenim dert ortağımsınız
yaşasın KK:kkk::kkk: yaşasın dert ortaklarım:13:
:13:
:6::6::6::6:

ne güzel işte.. gezin eğlenin... ben bu pazar da kapadım kendimi eve :(

ohh gezin bakalım kocişlerle bi en burda iki gündür açık öğretim sınavıyla boğuşuyorum :50::50::50::50:

kızlarrr donmuş tedavisinde uzun protokolü anlatacak arkadaşlar arıyorum yokmu kimse yaaa... :((

kız mesaj kutundoluymus yazamadım ozelıne :) ıkı sulancaktım sana. . .hehe

kızlarrr donmuş tedavisinde uzun protokolü anlatacak arkadaşlar arıyorum yokmu kimse yaaa... :((

tatlım maalesef ben bilmiyorum benim ilk deneme ama melekcim bilir ona sormak lazım :34::34::34::34:

melekcimmm nerelerdesin .... yinede teşekkür ederim ilgine...
canım ben 1 kez donmuşlarla tedavi oldum ondada hiç iğne falan olmadım sadece düşük önleyici iğneler hariç..........
anlamdım şimdi donmuşlarla nasıl oluyo uzun protokol ben direk donmuşlarla tranfer oluyo diye biliyorum......
canım başka birine sor sen.....:50:
:50::50:

aaa cidden mi kaç gün gecikti
canım 13 gün geçikmiş oldu test yaptım bişey yok stresten galiba

hiç bi belirti yokmu daha canım...........:23::23:
yok canım yok gögüslerim şiş çok acıyor

ne güzel işte.. gezin eğlenin... ben bu pazar da kapadım kendimi eve :(
evet bugün gezdik sinemaya gittik

ohh gezin bakalım kocişlerle bi en burda iki gündür açık öğretim sınavıyla boğuşuyorum :50::50::50::50:

kolay gelsin bende uzundur biryere gitmiyorduk

kız mesaj kutundoluymus yazamadım ozelıne :) ıkı sulancaktım sana. . .hehe

boşalttım canım yazabilirsin:))

hatunlarrr ne yapıyosunuz.buğün yine dehşet başım agrıdı dışarıda çıkamadım. yattım evde

hatunlarrr ne yapıyosunuz.buğün yine dehşet başım agrıdı dışarıda çıkamadım. yattım evde

canım benim kyamam bebegim yat dinlen ben bilirim o baş agrısını ılık bir duş alsaydın biraz sakinleştiriyor ben bazen işteyken tutuyor eve zor atıyorum kendimi duşta başımı ovalaya ovalaya anca sakinleşiyorum

Back