- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
son bir aydır bebek çalışmasını bilerek ve isteyerek durdurdum kendımce düşüncem rahim filmine kadar hayatı durgun gecirmek rahim filminden sonra inş. temiz ve herşey tekrar normal cıkar malum histeroskopi ameliyatı olmuştum bebek çalışması olmadığı için acaba hamilemiyim düşüncesi bu ay bende olmayacak lakin sonrakı ay tüp bebek öncesi son denememiz olacak Rabbim nasıl hayırlı olucaksa onu versın zorları kolaylaştırsın tüp bebekte ikiz yada üçüz secimi yapılabiliyormu yaşım 37 buna hakkım varmı bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim tüp bebek gidişatını inanın bilmiyorum araştırdım ama net bir bilgiye sahıp olamadım tek anladığım 35 yaş üstü olmak gerekiyormuş ikiz yada üçüz tercihi için beni bilenler aydınlatırsa çok sevinirim..:)))
son bir aydır bebek çalışmasını bilerek ve isteyerek durdurdum kendımce düşüncem rahim filmine kadar hayatı durgun gecirmek rahim filminden sonra inş. temiz ve herşey tekrar normal cıkar malum histeroskopi ameliyatı olmuştum bebek çalışması olmadığı için acaba hamilemiyim düşüncesi bu ay bende olmayacak lakin sonrakı ay tüp bebek öncesi son denememiz olacak Rabbim nasıl hayırlı olucaksa onu versın zorları kolaylaştırsın tüp bebekte ikiz yada üçüz secimi yapılabiliyormu yaşım 37 buna hakkım varmı bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim tüp bebek gidişatını inanın bilmiyorum araştırdım ama net bir bilgiye sahıp olamadım tek anladığım 35 yaş üstü olmak gerekiyormuş ikiz yada üçüz tercihi için beni bilenler aydınlatırsa çok sevinirim..:)))
canım hakkında hayırlısı olsun
soruna gelince biz seçemiyoruz ikiz yada üçüz olmasını
deneme sayın 3 ve üstündeyse 2 enbriyo transfer ediliyor birde 35 yaş üstü olanlara 2 enbriyo transfer ediliyor
üçüzler genelde kalitesi düşük diye düşünülüp 3 tane konulanlarda yada 2 embriyodan birinin bölünmesiyle oluyor
ben 3 kez ikizlere hamile kaldım malesef kaybettimn şimdi bebeğim tek bizler gibi 30 yaş üstü bayanlarda çoğul gebelik büyük riskk
doktorlar ise asla istemiyor çoğul gebeliği
rabbim gönlüne göre versin emeğini boş çevirmesin...
hayırlı sağlıklı olsun da ... ikiz üçüz olması şart değil... Rabbim tez zamnda versn inş yaa.. gebeliğin de hayrl olsn inş:)
peki sizin sorununz neydi? nerde yaptrdnz bebişi
Kızlar rabbim size çifter çifter versin eliniz poktan kurtulmasın inşallah
sağol canım benimKizlar oh. Oh kaynatin ruhumdan cikmiyorsunuz kocisle disari ciktik sinemaya girelim deedik simdi celal ile cerenmi ne cikmis ona girecez ama sinema fekan umrumda degil su aralar en huzurlu anim sizinleyken inanin
Kizlar oh. Oh kaynatin ruhumdan cikmiyorsunuz kocisle disari ciktik sinemaya girelim deedik simdi celal ile cerenmi ne cikmis ona girecez ama sinema fekan umrumda degil su aralar en huzurlu anim sizinleyken inanin
kızlarrr donmuş tedavisinde uzun protokolü anlatacak arkadaşlar arıyorum yokmu kimse yaaa...(
tatlım maalesef ben bilmiyorum benim ilk deneme ama melekcim bilir ona sormak lazım
Kizlar oh. Oh kaynatin ruhumdan cikmiyorsunuz kocisle disari ciktik sinemaya girelim deedik simdi celal ile cerenmi ne cikmis ona girecez ama sinema fekan umrumda degil su aralar en huzurlu anim sizinleyken inanin
kızlarrr donmuş tedavisinde uzun protokolü anlatacak arkadaşlar arıyorum yokmu kimse yaaa...(
tatlım maalesef ben bilmiyorum benim ilk deneme ama melekcim bilir ona sormak lazım
canım ben 1 kez donmuşlarla tedavi oldum ondada hiç iğne falan olmadım sadece düşük önleyici iğneler hariç..........melekcimmm nerelerdesin .... yinede teşekkür ederim ilgine...
canım 13 gün geçikmiş oldu test yaptım bişey yok stresten galibaaaa cidden mi kaç gün gecikti
yok canım yok gögüslerim şiş çok acıyorhiç bi belirti yokmu daha canım...........
evet bugün gezdik sinemaya gittikne güzel işte.. gezin eğlenin... ben bu pazar da kapadım kendimi eve
ohh gezin bakalım kocişlerle bi en burda iki gündür açık öğretim sınavıyla boğuşuyorum
kız mesaj kutundoluymus yazamadım ozelıne :) ıkı sulancaktım sana. . .hehe
hatunlarrr ne yapıyosunuz.buğün yine dehşet başım agrıdı dışarıda çıkamadım. yattım evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?