Canım benimde akıntım başladı adetolmadım saha bugün normaldeAyyy hayırlı olsunçok teşekkür ederim inşallah. Bu arada akıntı durumunuz neydi beni en çok umutlandıran bu çünkü ilk kez böyle bir akıntı yaşıyorum. Şeffaf ve yapışkanlı gibi kokusuz.
Olmadın demi halaAyyy hayırlı olsunçok teşekkür ederim inşallah. Bu arada akıntı durumunuz neydi beni en çok umutlandıran bu çünkü ilk kez böyle bir akıntı yaşıyorum. Şeffaf ve yapışkanlı gibi kokusuz.
Ay hadi bakalımmmmmCanım benimde akıntım başladı adetolmadım saha bugün normalde
Hayır olmadım dahaOlmadın demi hala
Kaç gün geçmişti canımHayır olmadım daha
Bir test yap ya meraktan ben çatlıcamHayır olmadım daha
Bugün 4.günKaç gün geçmişti canım
Yarın kan vericem sabahtanBir test yap ya meraktan ben çatlıcam
Ay inşallah ya çok gerginim vallaBenimde gecikmemin 2.gunu seninle belirtilerimiz ayniydi yarin guzel haberleri veririsin umarim
Sen de kan verecek misin yarın 2 gün gecikmiş senin deHeycanla seni bekliyorum
Yani siz bilirsiniz ama ben normal test yerine kan testi vermek istiyorum çünkü her türlü lan vericem en azından çıksın ki ona göre hareket edelim diyeBilmiyorum ki en son testi ben 4 gün once yapmistim negatifti ama testin yorumlarinda gec cikardigini yazanlarda olmus beklesem mi kan mi versem baska marka testmi alsam kararsizim
Cok dogru haklisiniz ben biraz iğne fobim var oyuzden bi kacgun daha beklerim ama testi sabah ilk idrarla hic yapmadim onu yaparim yarınYani siz bilirsiniz ama ben normal test yerine kan testi vermek istiyorum çünkü her türlü lan vericem en azından çıksın ki ona göre hareket edelim diye
O zaman sizde de güzel haberler gelir inşallah yarın. Umarım ikimiz de buraya KIZLARRRR HAMiLEYİZZZZ yazarızCok dogru haklisiniz ben biraz iğne fobim var oyuzden bi kacgun daha beklerim ama testi sabah ilk idrarla hic yapmadim onu yaparim yarın
Ayy umarim hsg tarihimiz regl tarihimiz belirtilerimiz ayni insallah yarın bizim için mutlu bi gün olurO zaman sizde de güzel haberler gelir inşallah yarın. Umarım ikimiz de buraya KIZLARRRR HAMiLEYİZZZZ yazarız
Kızlar hadi gelin listemizi tekrar oluşturalım
Merhaba beni de ekler misiniz
İSİM SAT BAT SONUÇ Ekkiz 1ocak 1şubat + Raziye96 10şubat 10mart - Rumeysacglar 22aralık 6şubat — Hasretim123 7ocak 1şubat + Payedar 13ocak 11şubat -? Sipser 31ocak 28şubat - Mimiar 6ocak 6şubat — Teacherlıfe 11ocak 4şubat — Esra-se 16ocak 11şubat + Gazel2210 Ocak Şubat + Pecesine sevdalı 5ocak 5şubat — Cckcse ocak 15şubat - Mubbtela 15ocak 13şubat - seyda teacher ocak Şubat + Selin07 22ocak 17şubat - Gamze1712 10ocak 9şubat — Pamlok 22ocak 20şubat - Dut 22ocak 19şubat - Bettysbb 18ocak 16şubat — Banaderlerelif 13şubat 8mart - Minma1215 20ocak 12şubat - İremniss 12ocak 12şubat - Dilasa01 21ocak 20şubat - Freyja93 23ocak 20şubat - Nilosophia 27ocak 25şubat -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?