Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Benim de 25 güzel haberlerini bekliyorum mutlaka olsa da olmasada yaz merak ederim ben giriyorum sürekli iyi geceler şimdiden güzel haberler alman dileğiyle
Tamamdır sen de yaz ben de hep buralardayım iyi geceler umarım hep beraber alırız güzel haberleri

Tamamdır sen de yaz ben de hep buralardayım iyi geceler umarım hep beraber alırız güzel haberleri
Ben dayanamdım yine yaptım erken gebelik telefonda çok gmzükmüyor karartınca anca belli bir bakarmısın sende görüyormusun

Eklentiler

• IMG_8565.jpeg
    166 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar göğüs ağrısı ve şişliğe ne iyi gelir ağrıdan olecem çok agriyor
Canım sen düşük yaptığın için belki süt hormonların çalışmıştır bir kan tahlili ver prolaktin değerine baktır yüksekse ilaç veriyolar göğüslerin rahatlar

Kan versene canım sen bende merak ediyorum bak duramadım verdim hemen
Pazartesiyi beklicem ya çünkü çok belirtim var regl olmaya dair. Olmazsam pazartesi sabahtan kan vericem bizim sağlık ocağındakiler çok tatlı bekliyoruz pazartesi diyorlar bakalım inşallah olmam da veririm kan

Yaaa yapma ama böyle bak sana ne diyorum 3 senedir olmuyor bizim böyle yaparsan kendine zarar verirsin yüklenme kendine motivasyon herşey
İnan hiç kalmadı o kadar zoruma gidiyor ki diyorum ne zaman o hissi tadıcam her ay negatif görmekten gerçekten alt üst oldum allah sanada sabır versin kuzum çok dua ediyorum biraz kafamı toplamam lazım benim daha sağlıklı olması için

En önemlisi senin sağlığın zaten ama bunu kendine yüklenerek yapma yoksa tabii ki bu ay denemek istemiyorsan deneme sana ne iyi gelecekse onu yap ama yıpratmadan kendini. Allahın her zaman bizim için düşündüğümüzden daha iyi bir planı vardır

Öyle diyerek avutuyorum kendimi zaten geciktiriyorsa güzellikle verecektir hep duamı ediyorum vardır bir bildiği diyorum ama işte maalesef engel olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…