Insallah hepimizin gonlunce olurÜzülmeyin,bu ay olmadıysa önümüzdeki ay olur inşallah
Kız naptın inşallah bebiş vardiİnşallaaaah ben de çok merak ediyorum ve bilgi güncelliyorum hala adet olmadım
Ayyy İrem hadi ver artık kan catladim ben olsam yapardım şimdiye kadarAy inşallah ya çok gerginim valla
Verdim verdim bugün ama hala çıkmadı sağlık ocağında verdim deli gibi bekliyorım ben deAyyy İrem hadi ver artık kan catladim ben olsam yapardım şimdiye kadar
Aaa regl mi başladı sizinSabah test yaptim negatifti ve reglim basliyor malesef
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah vardırVerdim verdim bugün ama hala çıkmadı sağlık ocağında verdim deli gibi bekliyorım ben de
Yani inşallah ama hala haber yok e nabıza hastane ziyareti olan bölüme bile girişim olmamış çıkmıyor hiç bişe deli olcamGüzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah vardır
Ay evet ya yeni yeni basliyor malesefAaa regl mi başladı sizin
Ay gec olsun guc olmasin insallah hamilesindirYani inşallah ama hala haber yok e nabıza hastane ziyareti olan bölüme bile girişim olmamış çıkmıyor hiç bişe deli olcam
Naptın canım çıktı mı sonuçBana sadece 1 haftalık antibiyotik ve mide koruyucu verdi sana ne ilacı vermişti
HayırNaptın canım çıktı mı sonuç
Merhaba değerleriniz şuan ne durumdaHasretim123 hamile ikinci pozitif sonucumuz ne guzel3cü sen olursun İnşAllahhh
Çıkmadı mı ya çok merak ettimHayırbekliyorum hala
İnşallah bı daha ki ay olur üzülmeyin rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur inşallah en kısa zamanda nasip olacak bu ay çok hissettim olacağına dair oldu ve kaybettim rabbim sağlıklı hamilelik ve sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahAy evet ya yeni yeni basliyor malesef
Çok üzüldüm adınıza amin hepimiz icin inşallahİnşallah bı daha ki ay olur üzülmeyin rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur inşallah en kısa zamanda nasip olacak bu ay çok hissettim olacağına dair oldu ve kaybettim rabbim sağlıklı hamilelik ve sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
HayırÇıkmadı mı ya çok merak ettim
Konuyu takip ediyorum bildirim gelince direkt bakıyorum,dualarım şuan sizinle inşallah pozitiftir…
Düşmedi mi sisteme geçen benimde öyle oldu hastanede öğrendim güzel haberler alırsın inşallah bize de haber ver lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?