Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Ayy umarim hsg tarihimiz regl tarihimiz belirtilerimiz ayni insallah yarın bizim için mutlu bi gün olur
Amin inşallah numarada sizin bilginiz var mı sağlık ocağında sabah beta verince sonuç ne zaman çıkıyor ben ilk kez ordan vericem de bilmiyorum

Benimde aynı bide iste bunlara artı olarak bagisaklarim hareketli
Bu kadar belirti psikolojik değildir bence artık. Ya hamileyizzz yada hsg sonrası böyle etkiler mi oluyor acaba of bu kadar gün durdum ama sabahı nasıl edicem bilmiyorum uyuyamıyorum asla

Bu kadar belirti psikolojik değildir bence artık. Ya hamileyizzz yada hsg sonrası böyle etkiler mi oluyor acaba of bu kadar gün durdum ama sabahı nasıl edicem bilmiyorum uyuyamıyorum asla
Bende senin için cok heycanliyim ama bi yandanda psikolojik mi acaba hsg sonrasi olan seylermi diye icim icimi kemiriyor

Doktor birde bana hsgden sonra baslamam ve 3 ay kullanmam icin bi ilac verdi onun yan etkisimi acaba diyorum

Bende senin için cok heycanliyim ama bi yandanda psikolojik mi acaba hsg sonrasi olan seylermi diye icim icimi kemiriyor
Aynı durumdayız işte bakalım yarın öğrenicez senin testini de çok merak ediyorum yaptıktan sonra at mutlaka fotosunu buraya

Aynı durumdayız işte bakalım yarın öğrenicez senin testini de çok merak ediyorum yaptıktan sonra at mutlaka fotosunu buraya
Tabiki atarim sende mutlaka haber ver cok heycanliyim senin adinada benim elimde suanda awox marka test var herkes cok iyi dedigi icin aldik sonra alisveris sitesinden yorumlarina baktim son zamanlarda mesur olmus ondan önce iyi yorumlari yok gec cikartiyormus oyuzden guvenip yapamadim bende

Sabah ilk idrarla yapınca daha iyi oluyor zaten, ben de atarım merak etme

Beni de ekler misinizzzz
Sat 26 ocak
Bat 26 şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…