- 12 Temmuz 2024
- 248
- 46
- 13
- 27
Amin inşallahAyy umarim hsg tarihimiz regl tarihimiz belirtilerimiz ayni insallah yarın bizim için mutlu bi gün olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahAyy umarim hsg tarihimiz regl tarihimiz belirtilerimiz ayni insallah yarın bizim için mutlu bi gün olur![]()
Amin inşallahnumarada sizin bilginiz var mı sağlık ocağında sabah beta verince sonuç ne zaman çıkıyor ben ilk kez ordan vericem de bilmiyorum
Blmiyorum ama sabah aliyorlarmis kanı öğleden sonra alinmiyormus
Ögleden sonra çıkar benceAmin inşallahnumarada sizin bilginiz var mı sağlık ocağında sabah beta verince sonuç ne zaman çıkıyor ben ilk kez ordan vericem de bilmiyorum
Hadi bakalım inşallahÖgleden sonra çıkar bence
Benim karnim bagisaklarim hareketli bide sende öyle bisey var mıHadi bakalım inşallah![]()
Farklılık gözlemlemedim açıkçası ama biraz gazım fazla gibi bir de idrara çıkmam sıklaştı birazcıkBenim karnim bagisaklarim hareketli bide sende öyle bisey var mı
Benimde aynı bide iste bunlara artı olarak bagisaklarim hareketliFarklılık gözlemlemedim açıkçası ama biraz gazım fazla gibi bir de idrara çıkmam sıklaştı birazcık
Bu kadar belirti psikolojik değildir bence artık. Ya hamileyizzz yada hsg sonrası böyle etkiler mi oluyor acaba of bu kadar gün durdum ama sabahı nasıl edicem bilmiyorum uyuyamıyorum aslaBenimde aynı bide iste bunlara artı olarak bagisaklarim hareketli
Bende senin için cok heycanliyim ama bi yandanda psikolojik mi acaba hsg sonrasi olan seylermi diye icim icimi kemiriyorBu kadar belirti psikolojik değildir bence artık. Ya hamileyizzz yada hsg sonrası böyle etkiler mi oluyor acaba of bu kadar gün durdum ama sabahı nasıl edicem bilmiyorum uyuyamıyorum asla![]()
Aynı durumdayız işte bakalım yarın öğrenicez senin testini de çok merak ediyorum yaptıktan sonra at mutlaka fotosunu burayaBende senin için cok heycanliyim ama bi yandanda psikolojik mi acaba hsg sonrasi olan seylermi diye icim icimi kemiriyor
Bana sadece 1 haftalık antibiyotik ve mide koruyucu verdi sana ne ilacı vermiştiDoktor birde bana hsgden sonra baslamam ve 3 ay kullanmam icin bi ilac verdi onun yan etkisimi acaba diyorum
Tabiki atarim sende mutlaka haber ver cok heycanliyim senin adinada benim elimde suanda awox marka test var herkes cok iyi dedigi icin aldik sonra alisveris sitesinden yorumlarina baktim son zamanlarda mesur olmus ondan önce iyi yorumlari yok gec cikartiyormus oyuzden guvenip yapamadim bendeAynı durumdayız işte bakalım yarın öğrenicez senin testini de çok merak ediyorum yaptıktan sonra at mutlaka fotosunu buraya
Yumurtlamami desteklemesi icin bi ilac verdi hsg sonrasi 4 ay gebelik orani artiyor buda destekler iyice dediBana sadece 1 haftalık antibiyotik ve mide koruyucu verdi sana ne ilacı vermişti
Sabah ilk idrarla yapınca daha iyi oluyor zaten, ben de atarım merak etmeTabiki atarim sende mutlaka haber ver cok heycanliyim senin adinada benim elimde suanda awox marka test var herkes cok iyi dedigi icin aldik sonra alisveris sitesinden yorumlarina baktim son zamanlarda mesur olmus ondan önce iyi yorumlari yok gec cikartiyormus oyuzden guvenip yapamadim bende
Anladım kuzumYumurtlamami desteklemesi icin bi ilac verdi hsg sonrasi 4 ay gebelik orani artiyor buda destekler iyice dedi
Cok heycanliyim insallah hayal kirikligina ugramam yarin guzel haberler veririz inşallahSabah ilk idrarla yapınca daha iyi oluyor zaten, ben de atarım merak etme![]()
Beni de ekler misinizzzzKızlar hadi gelin listemizi tekrar oluşturalım
İSİM SAT BAT SONUÇ Ekkiz 1ocak 1şubat + Raziye96 10şubat 10mart - Rumeysacglar 22aralık 6şubat — Hasretim123 7ocak 1şubat + Payedar 13ocak 11şubat -? Sipser 31ocak 28şubat - Mimiar 6ocak 6şubat — Teacherlıfe 11ocak 4şubat — Esra-se 16ocak 11şubat + Gazel2210 Ocak Şubat + Pecesine sevdalı 5ocak 5şubat — Cckcse ocak 15şubat - Mubbtela 15ocak 13şubat - seyda teacher ocak Şubat + Selin07 22ocak 17şubat - Gamze1712 10ocak 9şubat — Pamlok 22ocak 20şubat - Dut 22ocak 19şubat - Bettysbb 18ocak 16şubat — Banaderlerelif 13şubat 8mart - Minma1215 20ocak 12şubat - İremniss 12ocak 12şubat - Dilasa01 21ocak 20şubat - Freyja93 23ocak 20şubat - Nilosophia 27ocak 25şubat -
Sabah test yaptim negatifti ve reglim basliyor malesefMerhaba sonuçlarınız ne oldu umarım pozitiftir![]()