Nasıl oldu kanaman ayy inşallah bebektir ya2-3gun kanamam oldu durdu canım sence regl olmaya bilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl oldu kanaman ayy inşallah bebektir ya2-3gun kanamam oldu durdu canım sence regl olmaya bilir mi
Adet olmadın mı daha ayy kız inşallah vardirDün sabah yaptım negatifti ama erken değil kaset test yaptım. Benim biraz karışık ya 21inde hsg çekildim 28inden sonrayı değerlendirdim yani tuttysa bile daha çıkmaması normal diye düşünüyorum inşallah tutmuştur
Adet zamani akıntı gebelik işareti umutlandirmak istemem amaÇok fazla akıntım var kasıklarımda batma vardı şuan hafif ağrıya döndü bugün itibari ile göğüslerimde hassaslaştı ama tüm bunlar hem regl hem gebelik diye çok umutlanamıyorum
Salı günü kan ve doktor randevum var o zaman soyleyecemCanım sen düşük yaptığın için belki süt hormonların çalışmıştır bir kan tahlili ver prolaktin değerine baktır yüksekse ilaç veriyolar göğüslerin rahatlar
Kuzum olmadım daha inşalllah yaaaaAdet olmadın mı daha ayy kız inşallah vardir
Ya beni de umutlandıran o aslında çünkü deli gibi var akıntım ve değişik yani diğer zamanlara göre. Şeffaf ve yapışkanlı gibi geliyor sürekli olarak umarım adet öncesi değil gebelik akıntısıdır bu ya ofAdet zamani akıntı gebelik işareti umutlandirmak istemem ama
2gun kanama oldu 3gun çok az oldu 4gun lekelenme oldu anlayamadım sonra tamamen durdu normalde 5gun kanama olur bende 7gune temize çıkarım bu defa hem çok erken oldu hemde çabuk bitdiNasıl oldu kanaman ayy inşallah bebektir
Ayyy çok merak ediyorum ya inşallah hamilesindirYa beni de umutlandıran o aslında çünkü deli gibi var akıntım ve değişik yani diğer zamanlara göre. Şeffaf ve yapışkanlı gibi geliyor sürekli olarak umarım adet öncesi değil gebelik akıntısıdır bu ya of
Ayyy olabilir aslında test yapsan mı acaba benimki yerleşirken düştü ya2gun kanama oldu 3gun çok az oldu 4gun lekelenme oldu anlayamadım sonra tamamen durdu normalde 5gun kanama olur bende 7gune temize çıkarım bu defa hem çok erken oldu hemde çabuk bitdi
Ayyy var eğer yanlış değilse inşallah vardır ya
İnşallaaaah ben de çok merak ediyorum ve bilgi güncelliyorum hala adet olmadımAyyy çok merak ediyorum ya inşallah hamilesindir
Var ya pozıtıf bu
Benim şuan 5 haftalık oldu gebelik son adete göre. Hala bu belirtilerim devam ediyor her gün sancım var regl olacakmış gibi ama çok hafif şiddette. Acayip susuzluk ve uyku hali çekiyorum. Belirtilerim bu ayki adet günüme 5 gün kala başladı hala devam inşallah vardır gebelikÇok fazla akıntım var kasıklarımda batma vardı şuan hafif ağrıya döndü bugün itibari ile göğüslerimde hassaslaştı ama tüm bunlar hem regl hem gebelik diye çok umutlanamıyorum
Ama bu marka yalancı pozitifi çok gösteriyormuşVar ya pozıtıf bu![]()
Artımed mı bu(Ama bu marka yalancı pozitifi çok gösteriyormuş![]()
Ayyy hayırlı olsunBenim şuan 5 haftalık oldu gebelik son adete göre. Hala bu belirtilerim devam ediyor her gün sancım var regl olacakmış gibi ama çok hafif şiddette. Acayip susuzluk ve uyku hali çekiyorum. Belirtilerim bu ayki adet günüme 5 gün kala başladı hala devam inşallah vardır gebelik
Hayır freelyArtımed mı bu(
Onu adetten 17-18 gün sonra yani gebe kaldıktan 1 hafta sonra 1-2 gün öyle geldi ypışkan seffaf. Şuan beyaz kokusuz geliyor her zamanki gibi ama bayağı az normal zamanda daha çok gelirdiAyyy hayırlı olsunçok teşekkür ederim inşallah. Bu arada akıntı durumunuz neydi beni en çok umutlandıran bu çünkü ilk kez böyle bir akıntı yaşıyorum. Şeffaf ve yapışkanlı gibi kokusuz.