Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Adet olmadın mı daha ayy kız inşallah vardir

Çok fazla akıntım var kasıklarımda batma vardı şuan hafif ağrıya döndü bugün itibari ile göğüslerimde hassaslaştı ama tüm bunlar hem regl hem gebelik diye çok umutlanamıyorum
Adet zamani akıntı gebelik işareti umutlandirmak istemem ama

Adet zamani akıntı gebelik işareti umutlandirmak istemem ama
Ya beni de umutlandıran o aslında çünkü deli gibi var akıntım ve değişik yani diğer zamanlara göre. Şeffaf ve yapışkanlı gibi geliyor sürekli olarak umarım adet öncesi değil gebelik akıntısıdır bu ya of

Ayyy çok merak ediyorum ya inşallah hamilesindir

2gun kanama oldu 3gun çok az oldu 4gun lekelenme oldu anlayamadım sonra tamamen durdu normalde 5gun kanama olur bende 7gune temize çıkarım bu defa hem çok erken oldu hemde çabuk bitdi
Ayyy olabilir aslında test yapsan mı acaba benimki yerleşirken düştü ya

Çok fazla akıntım var kasıklarımda batma vardı şuan hafif ağrıya döndü bugün itibari ile göğüslerimde hassaslaştı ama tüm bunlar hem regl hem gebelik diye çok umutlanamıyorum
Benim şuan 5 haftalık oldu gebelik son adete göre. Hala bu belirtilerim devam ediyor her gün sancım var regl olacakmış gibi ama çok hafif şiddette. Acayip susuzluk ve uyku hali çekiyorum. Belirtilerim bu ayki adet günüme 5 gün kala başladı hala devam inşallah vardır gebelik

Ayyy hayırlı olsun çok teşekkür ederim inşallah. Bu arada akıntı durumunuz neydi beni en çok umutlandıran bu çünkü ilk kez böyle bir akıntı yaşıyorum. Şeffaf ve yapışkanlı gibi kokusuz.

Onu adetten 17-18 gün sonra yani gebe kaldıktan 1 hafta sonra 1-2 gün öyle geldi ypışkan seffaf. Şuan beyaz kokusuz geliyor her zamanki gibi ama bayağı az normal zamanda daha çok gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…