Ohooooo dur bakalım ben 2. Kızımı 31 yasında doğurdum şimdi 41 yaşındayım. Ümitsiz olacağın bişey yokBenim umudum bitdi malesef(28yasim var canim oglum var 5,5yasinda bat 11mart

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohooooo dur bakalım ben 2. Kızımı 31 yasında doğurdum şimdi 41 yaşındayım. Ümitsiz olacağın bişey yokBenim umudum bitdi malesef(28yasim var canim oglum var 5,5yasinda bat 11mart
Hala bekliyorum daha henüz bişey yokAcaba hamile kalabildiniz mi bende aynı şekilde sizin gibiyim 1 senedir evli ve 5 aydır deniyoruz
Yok canim bu ay icin umudum bitdi regl agrim var baya dunden beri iyi degerlendirmistik yine olmadiOhooooo dur bakalım ben 2. Kızımı 31 yasında doğurdum şimdi 41 yaşındayım. Ümitsiz olacağın bişey yokbat aynı hemen hemen 10 ila 13 mart arası benimde
Benim de 6 Mart silik çizgi çıktı bugün6 mart regl bakalım beklemedeyim henüz:)
Kızlar hadi gelin listemizi tekrar oluşturalım
İSİM SAT BAT SONUÇ Ekkiz 1ocak 1şubat + Raziye96 10şubat 11mart - Rumeysacglar 22aralık 6şubat — Hasretim123 7ocak 1şubat + Sipser 31ocak 28şubat - Mimiar 6ocak 6şubat — Teacherlıfe 11ocak 4şubat — Esra-se 16ocak 11şubat + Gazel2210 Ocak Şubat + Pecesine sevdalı 5ocak 5şubat — Cckcse ocak 15şubat - Mubbtela 15ocak 13şubat - seyda teacher ocak Şubat + Selin07 22ocak 17şubat - Gamze1712 10ocak 9şubat — Anstz05 11şubat 11mart - Pamlok 22ocak 20şubat - Uuullku 24ocak 24şubat - Bettysbb 16şubat 14mart - Aysmesra 10şubat 10mart - Banaderlerelif 13şubat 8mart - Minma1215 20ocak 12şubat - İremniss 12ocak 12şubat - Dilasa01 21ocak 20şubat - Freyja93 23ocak 20şubat - Nilosophia 27ocak 25şubat - 13Eylül 26ocak 26şubat - Nefertiti 3şubat 3mart + Pars00 3şubat 4mart - Ozuzun 9şubat 8mart - Betultabak 4şubat 6mart - Hlyg 18şubat 19mart - Balkupu1990 - Eva0108 29ocak 26şubat - AlinAda 26ocak 27şubat -
6 Şubat 6 Mart
Aynen benimde hafiften regl sancısı ve sıcak basması başladı gbi. Bi dahaki ay inş :)Yok canim bu ay icin umudum bitdi regl agrim var baya dunden beri iyi degerlendirmistik yine olmadi
Bu normal ama dur bekleyelim bakalım belli olmaz hayırlısıyla vardır inşallahYok canim bu ay icin umudum bitdi regl agrim var baya dunden beri iyi degerlendirmistik yine olmadi
Evet canim sicak basmada bir kac gundur var oldum olucam gibi ama catlamadan daha bi hafta gecti cok erken basladi regl sancilarimAynen benimde hafiften regl sancısı ve sıcak basması başladı gbi. Bi dahaki ay inş :)
Ay hadi hayirlisi canim ne guzel tekrarlarsin yarin InsAllah vardirBenim de 6 Mart silik çizgi çıktı bugün
Benim regl 6sındada senin ne zaman dı kiEvet canim sicak basmada bir kac gundur var oldum olucam gibi ama catlamadan daha bi hafta gecti cok erken basladi regl sancilarim
Kahverengibi damla bisey gelmiste kurumus gibi gordum regl basliycak galibaBu normal ama dur bekleyelim bakalım belli olmaz hayırlısıyla vardır inşallah![]()
Gecen ay 10 subat oldu 17subatdi normalde sat cok erken gelmistiBenim regl 6sındada senin ne zaman dı ki
Daha bata 1 hafta yok mu? Yerleşme de olabilir takip et bakalım.Kahverengibi damla bisey gelmiste kurumus gibi gordum regl basliycak galiba
İnşallah test yanıltmıyordur o yüzden sevinemiyorumAy hadi hayirlisi canim ne guzel tekrarlarsin yarin InsAllah vardir![]()
Bende olucam sanırım ağrı erken başladı 1 hafta var dahaBende elendim kızlar regl oldum![]()
Benimde oyle akintim cok agrida sanirsin regl olmusum gibi hamilelik yok benceBende olucam sanırım ağrı erken başladı 1 hafta var daha
Bekleyip görücez canım ne desek boşBenimde oyle akintim cok agrida sanirsin regl olmusum gibi hamilelik yok bence