• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

sakıncası yoksa sorabilirmiyim sizlerdeki problemler ne?yine aynı merkezde mi deniyorsunuz?ben klinik seçmekte çok zorlandım.

ben aynı merkezde yaptırmıyorum çünkü dr. um ayrıldı ordan yani kötü biyer değildi. ama dr. dan dolayı başka yerde yaptırıyorum bu sefer. sperm hareketi düşük

bu morfoloji kaç olursa normal oluyor.ben bir türlü anlayamadım.biliyorsanız açıklarmısınız bana.bizde sıfır çıkmıştı

kizlarrrr bugün satt 17 de inemi vurcammm tedavim bugünden itibaren tam basladii........

kızlar selam, bişey soracağım ben tup bebege baslayacapım subatta ama bazı testler ıstedıler benden kan testlerı, işte bulaşıcı hastalık hiv,rubella, hepatit falan... çok pahalı eşimle yapınca toplam 1000 lir falan medicel park 310 dedi ik kişi ye daha ucuz nerde yapabilrim sizce? sz nerelerde yaptırınız:sinifsinif:

ya yazık günah o kadar para verilirmi sağlık sigortanız nedir bilmiyorum ama lütfen bir devlet hastanesinde yaptırın bunları 5 kuruş parada vermeyin.Eşim tsk mensubu bizden devlet hastanesi bile para istedi bizde gidip askeri hastanede yaptırdık.( yine para vermeden)

ya yazık günah o kadar para verilirmi sağlık sigortanız nedir bilmiyorum ama lütfen bir devlet hastanesinde yaptırın bunları 5 kuruş parada vermeyin.Eşim tsk mensubu bizden devlet hastanesi bile para istedi bizde gidip askeri hastanede yaptırdık.( yine para vermeden)

aynen şoka girdim .bayılacaktım yani hatta birde eşimde aynı testlerden yapıcakmıs. işte bulaşıcı hastalık var mı dıye yapılan testler... bakalım pazartesi bir devlet hastanesine denicem sansımı :(:sinifsinif:

ne vitamini bende 26 sında regl olursam 27 sinde başlıcam ilk denemem çok heyecanlıyım

bu morfoloji kaç olursa normal oluyor.ben bir türlü anlayamadım.biliyorsanız açıklarmısınız bana.bizde sıfır çıkmıştı
canim 12 olursa normal oluyor
o yani normal sperm yokmu sizde baska bi teste degisiklik olmustur yanilkmiyorsam
surekli degisiyor zaten biliyordursun

kizlarrrr bugün satt 17 de inemi vurcammm tedavim bugünden itibaren tam basladii........

hadi hayirli olsun canim allah yardimcin olsun

Haydi bismillah o zaman allahım sonucu hayırlı olur inşallah.Bende 20 sinde başlayacağım iğneye şimdi vitaminlerle takılıyorum

canim tesekür ederim bende vitaminle basladim vede sonuna kadar kulanilcakmis vitaminler ALLAH hepimizin yüzüne bakar insallh bu benim 2 denemem insallah buda son olur...

Back