Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim 12 olursa normal oluyor
o yani normal sperm yokmu sizde baska bi teste degisiklik olmustur yanilkmiyorsam
surekli degisiyor zaten biliyordursun
hadi hayirli olsun canim allah yardimcin olsun
sagol canim ya zaman gecmek bilmiyor felaket heycan basdi :))
kizlarrrr bugün satt 17 de inemi vurcammm tedavim bugünden itibaren tam basladii........
ben ilk iki denememi pembemavide yaptırmıştım bursada şimdi izmir şifada yaptırcam sende bursadasın hangi merkezde yapılcak tedavin ve inşallah müjdeli haberlerini alırız herşey gönlünce olsun
acıbadem şahin beye gidiyorum canım ben..
idil benim 1.denemem olacak şubatta inşallah,ilk ve son olur,herrkese bu ay nasip eder inş.rabbim..
ben ilk iki denememi pembemavide yaptırmıştım bursada şimdi izmir şifada yaptırcam sende bursadasın hangi merkezde yapılcak tedavin ve inşallah müjdeli haberlerini alırız herşey gönlünce olsun
ok canım listeye ekledim inşallah bi kere yaşarsın bi daha da gerek kalmaz :)) hayırlısı ile alırısn bebeişini kucagına..
arkadaşlar merhaba ben klübe yeni üye oldum benimle aynı sıkıntıları yaşayan arkadaşlarla dertleri paylaşmak düşüncesi beni biraz olsun mutlu ediyor ben 10 yıldır bebek tedavisi görüyorum bu süreç içersinde 2 ameliyat geçirdim benim 5 tane miyomum vardı alındı kurtuldum derken 2 sene sonra 12 tane daha oluşmuş dünyam başıma yıkıldı öğrenince dr.um hemen aşılama yaptırmamı tavsiye etti 3 başarısız aşılamadan sonra vazgeçtim bir an ama o evlat hasreti tekrar ayaklandırdı beni ve şu anda tüp bebek tedavime başlandı iğnelerimin 10.günü. Allahım ellerimizi boş çevirmesin inşallah ümidim az çünkü ameliyatlardan oluşan yağışıklık fsh oranımın sınırda olması ve 12 tane miyom sizce umutlanmalımıyım
kızlar ilk müjdeyi asumandan alıcaz dimi başka iğnelere başlayan varmı?
bebegine kavusacaksin o yuzden dir canim bu kadar heyecan:Saruboceq::lepi: