• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

biliyorum canım aynısını bizden de istediler hatta merkezde direk bize devlet hastanesinde para vermeden yaptırın sonuçları bize getirin diye yönlendirdi.Sonuçta bi kan testi ekg birde akciger grafiği yazıktır o kadar paraya zaten zorlu bir mücadeleye girişiyoruz

canim 12 olursa normal oluyor
o yani normal sperm yokmu sizde baska bi teste degisiklik olmustur yanilkmiyorsam
surekli degisiyor zaten biliyordursun

hadi hayirli olsun canim allah yardimcin olsun

sagol canim ya zaman gecmek bilmiyor felaket heycan basdi :))

OCAK-ŞUBAT AYI TÜP BEBEK LıSTESı

:Saruboceq:BıSMıLLAHıRAHMANıRAHıM :Saruboceq:

ıDıL.............................................................ŞUBAT /2.DENEME/MAYA TÜP B
SEVAL021.................................................. OCAK / 2.DENEME/ VENı VıDı TÜP B.
PATRıCıA....................................................ŞUBAT
SıLAM.........................................................ŞUBAT/7.DENEME/YURT DIŞI
DıDEMKRT..................................................OCAK
BEBıŞ ASUMAN..........................................ŞUBAT /MAYA TÜP B....YUMOŞLARI BÜYÜTMEYE BAŞLADI :))
TURTEM......................................................ŞUBAT
NURRSEN...................................................ŞUBAT
GUNSEN.....................................................OCAK/ UMUT TÜP BEBEK
KAYMAKLIM................................................ŞUBAT /3.DENEME
BAFO..........................................................ŞUBAT/1.DENEME/AMERıKAN
TOK........................................................... .ŞUBAT
ARKAMAHALLE...........................................ŞUBAT/4.DENEME/YURT DIŞI
MEHSıLOPı..................................................ŞUBAT/1.DENEME/ MAYA TÜP B
APPLE23.....................................................ŞUBAT/3.DENEME/
ARTRıT........................................................ŞUBAT/2.DENEME/KIZILAY HAST KONYA
WıNTERSUN................................................ŞUBAT/1.DENEME/VENı VıDı TÜP B
GÜGÜ.........................................................ŞUBAT/2.DENEME/ UMUT TÜP BEBEK
DELıMAVı....................................................ŞUBAT/2.DENEME
TURKUAZ_TURKUAZ9..................................ŞUBAT/2.DENEME
MAVıELLE...................................................ŞUBAT/3.DENEME/ıZMıR ŞıFA
GÜLGÜZELı1769...........................................ŞUBAT/1.DENEME/ACIBADEM
RENO..........................................................ŞUBAT/1.DENEME
EKıNOKS.....................................................ŞUBAT/2.DENEME/GÜRGAN KLıNıK

Son düzenleme:
ben ilk iki denememi pembemavide yaptırmıştım bursada şimdi izmir şifada yaptırcam sende bursadasın hangi merkezde yapılcak tedavin ve inşallah müjdeli haberlerini alırız herşey gönlünce olsun

ok canım listeye ekledim inşallah bi kere yaşarsın bi daha da gerek kalmaz :)) hayırlısı ile alırısn bebeişini kucagına..

sağolasın canım yaa inşallah herkes en kısa sürede bebeğini kucağına alır.:Saruboceq:

yok canım sanırım ilk asuman başlıyo ama o uzun protokol aramızda kısa yapıcak olanlar var o sevalle ben de hafta içi 22-23 gibi kısa başlıycaz şubatın ilk haftası da işlemimiz olur inşallahhh..

arkadaşlar merhaba ben klübe yeni üye oldum benimle aynı sıkıntıları yaşayan arkadaşlarla dertleri paylaşmak düşüncesi beni biraz olsun mutlu ediyor ben 10 yıldır bebek tedavisi görüyorum bu süreç içersinde 2 ameliyat geçirdim benim 5 tane miyomum vardı alındı kurtuldum derken 2 sene sonra 12 tane daha oluşmuş dünyam başıma yıkıldı öğrenince dr.um hemen aşılama yaptırmamı tavsiye etti 3 başarısız aşılamadan sonra vazgeçtim bir an ama o evlat hasreti tekrar ayaklandırdı beni ve şu anda tüp bebek tedavime başlandı iğnelerimin 10.günü. Allahım ellerimizi boş çevirmesin inşallah ümidim az çünkü ameliyatlardan oluşan yağışıklık fsh oranımın sınırda olması ve 12 tane miyom sizce umutlanmalımıyım

arkadaşlar merhaba ben klübe yeni üye oldum benimle aynı sıkıntıları yaşayan arkadaşlarla dertleri paylaşmak düşüncesi beni biraz olsun mutlu ediyor ben 10 yıldır bebek tedavisi görüyorum bu süreç içersinde 2 ameliyat geçirdim benim 5 tane miyomum vardı alındı kurtuldum derken 2 sene sonra 12 tane daha oluşmuş dünyam başıma yıkıldı öğrenince dr.um hemen aşılama yaptırmamı tavsiye etti 3 başarısız aşılamadan sonra vazgeçtim bir an ama o evlat hasreti tekrar ayaklandırdı beni ve şu anda tüp bebek tedavime başlandı iğnelerimin 10.günü. Allahım ellerimizi boş çevirmesin inşallah ümidim az çünkü ameliyatlardan oluşan yağışıklık fsh oranımın sınırda olması ve 12 tane miyom sizce umutlanmalımıyım

canım hoşgeldin aramıza. doktorlar ne diyor? bence tüp bebekte artık şans çok yüksek bu defa olmazsa bi daha denersin.. inşallah olur bence bu yolda umutsuzluğa yer yok..çünkü allahtan umut kesilmez :)

hoşbulduk arkadaşım dr.um şansımın yüksek olduğunu söyledi sanırım ben çok karamsarım .Beni miyomlar korkutuyo belki 2. kez yaptırma şansım olmayabilir

selam kizlar nasilsiniz??ben bugün ilk lucrini vurdum dua okuyarak,ama basim dönüyor arada sizce normalmidir?

Back