- Konu Sahibi nesrin6868
Merhaba arkadaşlar biz geçen sene eşimle farklı şehirlerdeydik arada tatillerde birleşince bebek çalışmaları yapıyorduk ama olmuyordu.acaba yumurtlamayı mı tutturamıyoruz dedim ve gitti gidiyordan ovulasyon testi aldım iki üç ay kadar da ovulasyon testi çift gösterince eşimin yanına gittim yumurtlama dönemininde birliktelik oldu ama ben yine hamile kalamadım . Amaaa yaz tatilinde adet bitiminden 4-5 gün sonra beraberlik oldu bir veya iki defa hatırlamıyorum onu tam ve ben hamile kalmışım başka birliktelik olmadı çünkü ailemi ziyarete gittim.O ay kesinlikle hamile kalabileceğim aklımın ucundan geçmedi çünkü yumurtlama dönemi adet bitiminden 12 gün sonra başlıyor diye düşündüm hep.ben daha adetime on gün kadar varken bir kanama geçirdim çok az geliyordu ama iki gün üst üste geldi ve vajinal bölgede acayip bir kasılma oldu bir şeyler batıyormuş gibi.ben de acaba kist felan mı var diye doktora gittim.O doktor bana gebelik var mı diye sordu ben de bu ay beklemiyorum dedim.doktor bana gebelik testi ve bir takım testler yaptı ve yarın gel alttan rahmin içine su vererek bir sorun mu var bakalım dedi özel bir hastaneydi ben 300 tl bayıldım ve sabah gittim alt bölgeden su vererek rahmin içine baktı ve her şey normal öğleden sonra gel yaptığımız testlerin sonuçlarını bana getir dedi ve test sonuçlarını doktora götürdüm beta hcg değerim 200 çıktı çok normal bir şekilde tebrikler hamileymişsin dedi. ben tabi şok oldum eeeee dedim nolacak şimdi onca işlem uyguladınız oraya bir şey olmaz dedi veeeeeeeeee oldu o gün kanamam acayip arttı ve düştü. yani velhasılı kelam şunu diyeceğim tabiki yumurtlama dönemlerinize dikkat edin tabi ama çok da takmayın .ADETİN HEMEN ARKASINDAN DA HAMİLE KALINABİLİNİYORMUŞ BEN ŞAHSEN YAŞADIM.AMA HÜSRANLA BİTTİ.doktor da zaten yumurtlama dönemine denk gelmediği için hamile kalma ihtimali, yok diye düşünmüş.ayrıca özel hastanelere de çok güvenmeyin sırf para almak için beni bu duruma düşürdüler. onca hesap kitap yapıyoruz ama hiç hesaplamadığımız bir anda hamile kalabiliyoruz o yüzden nolur dikkat edin benim yaptığım hatayı yapmayın. ayrıca bizde adet bitimi iki güne bir bebek çalışmaları yapıyoruz şubat ayına hayırlısıyla yüzü gülenlerden olurum
evevt canım yumurtlama günleri kadından kadına deyişebiliyor.ankarada doktorlar söylemişti.spermler 3 gün yaşama olasılıgıda var bunuda unutmamalı