- 11 Ocak 2013
- 125
- 18
- 48
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #8.441
ya canım kim ne derse desin verecek olan allahım bakk en canlı örnek benim bana olmaz dendi oldu sen strese sakın sokma kendini böyle yaparsan olacagı varsada olmaz olacagına inan öncelikle
hehehehebu arada nesros sen ne durumdasın liste ne durumda hamişler sessiz ohhhh hallettiler tabi tok açın halinden ne anlar
önce ulturasyonla baktı hamile kalamadığım için değil aslında daha ikinci denemem sancım vardı bu ay acaba dedim umutlandım bugün tam yumurtlama günüme denk geliyordu sonuçların tam olarak çıkmamış ama seni korkutmak istemiyorum panik yapma ama hormonlarda bir problem var dedi numarasını verdi yarın kalan sonuç için ara beni dedi sonra benim moralimin bozulduğunu görünce olacak merak etme bebeğin sen çok istiyorsun diye telkin etti güya ardına çıkarken belki hamile de olabilirsin dedi yumurtan erken çatlamış da olabilir dedi yarın arayacağım ama bu ay hasta olduktan sonra üçüncü ve yirmi birinci gün geleceksin dedi Allahım eksikliğini verme arattırma nolur diye yol boyu ağladım çok kötü oldum anlatamam
önce ulturasyonla baktı hamile kalamadığım için değil aslında daha ikinci denemem sancım vardı bu ay acaba dedim umutlandım bugün tam yumurtlama günüme denk geliyordu sonuçların tam olarak çıkmamış ama seni korkutmak istemiyorum panik yapma ama hormonlarda bir problem var dedi numarasını verdi yarın kalan sonuç için ara beni dedi sonra benim moralimin bozulduğunu görünce olacak merak etme bebeğin sen çok istiyorsun diye telkin etti güya ardına çıkarken belki hamile de olabilirsin dedi yumurtan erken çatlamış da olabilir dedi yarın arayacağım ama bu ay hasta olduktan sonra üçüncü ve yirmi birinci gün geleceksin dedi Allahım eksikliğini verme arattırma nolur diye yol boyu ağladım çok kötü oldum anlatamam
nasıl ne durumdayım kızz
orda bir sürü hamile vardı görseniz kızın biray geçmiş günü idrar testi yapmış çift çizgiyi görmüş umursamıyor hamilemiyim diyor hala daha evleneli iki ay olmuş bide düşün artık bebek iki aylık yeni doktora geliyor :) inşallah yarın ne diyecek çok merak ediyorum eğer hamiyleysem ama doktora neler diyeceğim beni bu kadar korkuttuğu için
bebiş durumları liste güncellemeleri
bugun bir oldu hamilemiz onun haricinde yok
Kizlar bu saat oldu benim kirmizilarda gelen giden yok, zirt pirt tuvalate gidiyorum varmi pembelik fln diye hic bisi yok dunden beri kahverengi nlekelenmemde durdu, umutlaniyor muyum ne. Sabah test yapicam ilk is
kız sende varmıydı bebeto kaçırmışım ben
evet evet evet super ıns umutlar toplasır ve gobuste bebıs yapar
yok hiç olmadı bir düşük haricinde şimdide hazirana kadar ilaç kullanacam kisten
kız dün yazdımya 14 sen bekliyorum çocuk 6 aylık evligim die 32 yaşhayırlısı olsun patroniçekaç yıllık evlisin kaç yaşındasın
Kizlar bu saat oldu benim kirmizilarda gelen giden yok, zirt pirt tuvalate gidiyorum varmi pembelik fln diye hic bisi yok dunden beri kahverengi nlekelenmemde durdu, umutlaniyor muyum ne. Sabah test yapicam ilk is
kız dün yazdımya 14 sen bekliyorum çocuk 6 aylık evligim die 32 yaş
ne kızıyon yawwdedim ya kaçırmışım die 14 sene mi dedin doğrumu anladım :44:
birisi bu yazdıgımınevet canım 14 sendir doktorlardayım bıraktım tedaviyi 4 sene dogum kont kullandım bıraktıgımın 2 ay kendiliginden hamile kaldım olmaz raporuma karşı düşük yaptım şimdi devam yine bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?