Şubat ayında gebelik haberi almayı bekleyenler birlikte gün sayalım :)

hic yanilmamisim kizlar tuvalete gittim pıt damladi pembe akinti oyle kahverengi leke falan degil yarina iyice sökülürüm artik

Canım benim sıkma canını bu ay olmadı ama bi dahaki aya olur inşallah hem ay da değil önümüzdeki hafta tutacak Allah'ın izniyle..

Amiiin canım çok teşekkürler. Ayy inşallah yaa hepinizden güzel haberler alırız inşallah. Bende birde üşüme vardı onu yazmayı unutmuşum. Arka arkaya hamişş kalırızda bebişlerimizden konuşuyoruz inşallah

Yumurtlamam bu hafta sonuna denk geliyor.. Şubat sonunda bende inşallah hayırlı haberi burada paylaşacam. Çok istiyoruz çok heyecanlıyız

canım o umıt bazen gelıp bazen gıdıo=) ama suan yok regl olıcamı hıssedıyorum belım ve kasıklarımda grı var akıntım var benımde gunum zaten bugun yada yarın regl gelmezse cuma verırım kan
merhaba canım var mı bi gelişme, bende yok

regl oldum ben canım=(
dün mü oldun canım,
en azından bi netlik olmuş yani,benim belim ve karnım ağrıyor regl ağrısı gibi, bugüne kadar bi belirti de yoktu , bekliyorum ben de, 1 inde olmuştum en son, genelde 3 4 gün ileri atıyor benim

bu ile taşındığımda çalıştığım kuruma yeni personeller atanmıştı,
7 bayan vardı içlerinde, hepsi benden sonra evlendi hepsinin bebeği de oldu , hatta biri ikinciye hamile, benden de yaşları küçük, o yıllarda biz eşimle birbirimizi yerken millet evlendi bebek yaptı,
kısmet demekten başka bişey gelmiyor elimden.....

Merhabalar ayni durumdayız. Ama bizim ilk deneme subatta olacak. hadi hayirlisi

Kizlar adetime 7 gün var iki gebelik testi almıştım acaba birini denesem mi cikar mi varsa : )

benimde adetimin bitmesine az kaldı , incir fındık yemeye başladım , folic de içiyorum bu ay daha cok dikkat eticem 7. gunumde de sogan suyu içicem kısmetse insallah bebişler martta bizimle olur

Yumurtamin çatlamasi hafta sonuna denk geliyor ve gittigi seyahatten bir hafta daha dönemeyecek. Sirf bu ayi kaçirmayalim diye bilet bakiyoruz, yarin akşam gidip pazar akşamı dönmeyi planlıyorum. Okadar istiyoruz, okadar taktıkki kafaya :-/ umarım hayırlısıyla bilet buluruz

bu arada kizlar hanilelikte hamilelik suphesi yasaynlarda kabizsan eger ikinmak bebege zarar veriyomus. düşük gibi. ben reglimden 3 gun once kabizdim iki gun boyunca ve zorlayinca kan geldi snra devamida geldi. var miydi yokmuydu bisey bilmiyorum ama kesinlikle etkisi olduguna sahit oldum.

Kızlar benim de bat 1 subat di ama hala adet olmadim batdan 2 gun once test yapmistim negatif cikmisti gecen ayda grc adrt olmustum o yuzden pazartesi saliyi bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…