- 26 Mayıs 2015
- 184
- 144
- 23
- 35
Negatiff olsa çıkardı arkadaşımın çıkmıştı halbuki yine 6 gun kalaCikabilir canim yarin sabah ilk idrarla deneyebilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Negatiff olsa çıkardı arkadaşımın çıkmıştı halbuki yine 6 gun kalaCikabilir canim yarin sabah ilk idrarla deneyebilirsin
Negatiff olsa çıkardı arkadaşımın çıkmıştı halbuki yine 6 gun kala
benim de geçti bat bi iki gün bugün kan verdim. bomboşşşşşş, o.1 miş...................Canim bende bat a 2 gun kala yaptim negatif di ama bat geceli 4 gun oldu hala adet olmadim yapmaya da korkuyorum pazartesi yada saliyi beklicem bekle bakalim herkes de cikmiyormus oncden
benim de geçti bat bi iki gün bugün kan verdim. bomboşşşşşş, o.1 miş...................
canım hamilesin galiba??Hayirlisi olsun canim kismet degilmis ben gecen ay da gecikti mevsimsel sanirim oyuzden umitlenmek istemiyorum bekliyorum olmaz isem bakalim bende kan veririm
canım hamilesin galiba??
İnşallah canim negatf sonuc gormek ne kadar zormus moralim bozuldu ama hala umut var tabiYok canm allah soyletti galiba:) totem yaptim takvimi koydum daha bilmiyorum hamilemiyim degilmiyim
İnşallah canim negatf sonuc gormek ne kadar zormus moralim bozuldu ama hala umut var tabi
Hayırlısı tabi , ama garip bu ay göğüslerim zerre ağrımadı , yumurtlamadım da sanırım , geçen ay Dr a gittiğimde herseyimin normal olduğunu söyledi , sanırım eşim Dr a görünse iyi olacak artık ... HayırlısıHayirlisi olsun canim kismet degilmis ben gecen ay da gecikti mevsimsel sanirim oyuzden umitlenmek istemiyorum bekliyorum olmaz isem bakalim bende kan veririm
Hayırlısı tabi , ama garip bu ay göğüslerim zerre ağrımadı , yumurtlamadım da sanırım , geçen ay Dr a gittiğimde herseyimin normal olduğunu söyledi , sanırım eşim Dr a görünse iyi olacak artık ... Hayırlısı
Senin varsa cikmasi lazim gecmis çünkü canim korkma bence umutlanmak daha kötü ben suan yoksa biliym isterim zaten grip oldum ilac bile alamiyorum varsa diyeNasip kismet canim herseyin vakti zamani var demekki benim esim de su anlik dusunmuyor bebek adetimden 3 gun sonra birlikte olduk o da ilk defa icime oldu 1 kere yani umit iste ben cok istiyorum belki diyorum allah im nasip eder bir kereden hamile kalanlar var olmazsa da napalim zamani degilmis
Senin varsa cikmasi lazim gecmis çünkü canim korkma bence umutlanmak daha kötü ben suan yoksa biliym isterim zaten grip oldum ilac bile alamiyorum varsa diye
Bende geldimmm aranizaa,
2 haftadir bitmek bilmeyen gaz sorunum var benim :/ suanda kasiklarima agri girip cikiyor.
Adetime 11 gun var daha, hadii hayirlisii
Ay insallah Allah soyletmistir kuzum :) takvimi gorunce acaba mi oldum :))))Yok canm allah soyletti galiba:) totem yaptim takvimi koydum daha bilmiyorum hamilemiyim degilmiyim
Ay insallah Allah soyletmistir kuzum :) takvimi gorunce acaba mi oldum :))))