- 14 Kasım 2015
- 469
- 342
- 53
Teşekkür ederm tatlım benim darısı tüm isteyenlere inşallahgözunaydın canım saglıcakla al kucagına ınsallh bebıs 7ncı haftada görunur artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederm tatlım benim darısı tüm isteyenlere inşallahgözunaydın canım saglıcakla al kucagına ınsallh bebıs 7ncı haftada görunur artık
hic yanilmamisim kizlar tuvalete gittim pıt damladi pembe akinti oyle kahverengi leke falan degil yarina iyice sökülürüm artik
gözün aydın cnm allah tamamını erdirsin...belirtilerini sıralarken benımkıyle aynı oldugunu okudum benımde reglıme 7 gun var dudagımda ucuk cıktı :) belim kasıklarım hasta olacak gibi agrıyor sivilcemde var :) akıntımda yok acaba bende mi bende mi
ben ovulasyon testi aliyim diyorum bu ay bide onunla bakalim. gerci hissedyrm ama garanti olsun isteCanım benim sıkma canını bu ay olmadı ama bi dahaki aya olur inşallah hem ay da değil önümüzdeki hafta tutacak Allah'ın izniyle..
merhaba canım var mı bi gelişme, bende yokcanım o umıt bazen gelıp bazen gıdıo=) ama suan yok regl olıcamı hıssedıyorum belım ve kasıklarımda grı var akıntım var benımde gunum zaten bugun yada yarın regl gelmezse cuma verırım kan
regl oldum ben canım=(merhaba canım var mı bi gelişme, bende yok
dün mü oldun canım,regl oldum ben canım=(
kızlar merhabalar.biz 3 yıllık evliligimizin ardından ocak ayında ilk denememizi yaptık. 25 ocakta adet olmam gerekti ben umutla beklerken tamda gününde adetimi oldum maaşallah önümüzdeki maçlara çevirdik yönümüzü. 11-15 subat araları ikinci denemeyi yapcaz beni de dualarınızdan eksik etmeyin ....
Kizlar adetime 7 gün var iki gebelik testi almıştım acaba birini denesem mi cikar mi varsa : )
Amann boşver düşün düşün kafayı yıycez rabbım hayırlı bı zamanda bizede verir inş..merhaba canım var mı bi gelişme, bende yok
merhaba,Merhabalar ayni durumdayız. Ama bizim ilk deneme subatta olacak. hadi hayirlisi