• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında gebelik haberi almayı bekleyenler birlikte gün sayalım :)

guzel hbrler bekliyoruz :) belirti faln yasadin mi canim peki?

Cok akintim vardi, onun haricinde birsey yok canim. Kasik agrisi ve gogus hassasiyeti de var ama onlar her adetimden once yasadigim seyler. Yani adetim mi geliyor hamilelik belirtisi mi bilemiyorum :)

canim cok sevindim hadi hayirlisi :)))(

belirtiler neydi sende?

Amin canım çok sağol. Benim yaklaşık 1 haftadır sancım oluyor canım kasık ağrısı ve bel ağrısı var her fırsatta kendimi lavaboya attım oldum olacam diye ama olmadım regl öncesi gelen akıntı olmadı bu kez gittikçede akıntım azaldı. Yüzümde sivilceler çıktı dilimde uçuk. Halsizlik ve göğüslerde hassasiyet var

Amin canım çok sağol. Benim yaklaşık 1 haftadır sancım oluyor canım kasık ağrısı ve bel ağrısı var her fırsatta kendimi lavaboya attım oldum olacam diye ama olmadım regl öncesi gelen akıntı olmadı bu kez gittikçede akıntım azaldı. Yüzümde sivilceler çıktı dilimde uçuk. Halsizlik ve göğüslerde hassasiyet var
darısı bize inş.
bu ay ben de hiiiiiiç bi belirti yok çok garip, 31. günüm bugün sabah test yaptım negatif bariz..:(((
yaşım geçiyor diye de üzülüyorum

Sizlerde güzel haberleri alırsınız inşallah kızlar ama sakın stres yapmayın ben bunu öğrenmiş oldum ne kadar rahat olursanız daha iyi ilişkide bulunduğunuzda bile çocuğu düşünmeyin sonrasında hamile miyim değil miyim diyede kafaya takmayın taki adet döneminiz gelene dek.

kızlar ben de yenı ay için adetimin bitmesini bekliyorum ,
yeni ayda 2. denemem olacak, folidose e devam edicem , ovulasyon testi mi alsam ? sogan kürü mü yapsam ?
sizler önümüzdeki ay için neler düşünüyorsunuz? olmazsa 3. ay da deneyip dr . a gidecegim.
yoksa hiç birşey yapmasam mı ?

Sizlerde güzel haberleri alırsınız inşallah kızlar ama sakın stres yapmayın ben bunu öğrenmiş oldum ne kadar rahat olursanız daha iyi ilişkide bulunduğunuzda bile çocuğu düşünmeyin sonrasında hamile miyim değil miyim diyede kafaya takmayın taki adet döneminiz gelene dek.

hamiş olarak gecirdigin ilk gun nasil bakalim :)

bi ümit de olsa yok mu içinde gebelik hissi.
kan testi verdin mi sen canım
adet belirtileri var mı
canım o umıt bazen gelıp bazen gıdıo=) ama suan yok regl olıcamı hıssedıyorum belım ve kasıklarımda grı var akıntım var benımde gunum zaten bugun yada yarın regl gelmezse cuma verırım kan

gözün aydın cnm allah tamamını erdirsin...belirtilerini sıralarken benımkıyle aynı oldugunu okudum benımde reglıme 7 gun var dudagımda ucuk cıktı :) belim kasıklarım hasta olacak gibi agrıyor sivilcemde var :) akıntımda yok acaba bende mi bende mi :anneadayı::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

canım o umıt bazen gelıp bazen gıdıo=) ama suan yok regl olıcamı hıssedıyorum belım ve kasıklarımda grı var akıntım var benımde gunum zaten bugun yada yarın regl gelmezse cuma verırım kan
regl olmak istemiyorum :)
her wc ye gittiğimde inş. bişey gelmez diyorum da
ben de cuma ya da cumartesi kan veriirm eğer olmazsam, dr bana bi hafta erken ya da geç olmasında sıkıntı yok demişti, kayması normal demişti, zaten benim son adet 1 ocak, genelde üç ya da dört gün ileri kayıyor benm

Back